Visu24:n Asiakkuuspäällikkö Jere Rantanen

”Vastaamme tiedusteluihin aamulla, päivän mittaan ja illallakin”

Visu24:n uusi asiakkuuspäällikkö Jere Rantanen haluaa, että asiakkaat saavat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua – Viestit luetaan iltaisinkin

”Asiakastyytyväisyyden suhteen ihanteellisinta olisi, että vastauksen saisi alle 15 minuutissa”, tietää Visu24:n uusi asiakkuuspäällikkö Jere Rantanen. 

Rantanen liittyi Visun tiimiin kesän korvalla. Hän vastaa yrityksen kaikista asiakkuuksista sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. 

”Monilla rakennusalan asiakkaillamme päivät menevät työmailla, jolloin vasta illalla on aikaa olla meihin päin yhteydessä. Ollaankin saatu paljon saanut kiitosta, että meiltä vastataan aamulla ja päivällä ja illalla.” 

 ”Pyrin siihen, ainakin kuittaus lähtee välittömästi. Jos en pysty juuri silloin palaamaan asiaan, yritän viestissäni arvioida, milloin viimeistään pystyn.”

Rantasen mukaan kiireiset rakennusalan toimijat arvostavat suuresti
nopeutta, laatua ja sujuvaa palvelua. Esimerkiksi ulkovisualisointeja tarvitaan
välillä hyvinkin tiukalla aikataululla.

Asiakkaan kehut kantavat viikonloppunakin

Jere Rantasenpesti Visu24:llä alkoi toukokuussa 2022, pari viikkoa Visu24:n työpaikkailmoituksen lukemisen jälkeen. Rantanen pirautti kiinnostavan ilmoituksen bongattuaan oitis yrittäjä Niko Hutulle. Ajatukset asiakaspalvelun merkityksestä ja kehittämisestä kävivät hyvin yksiin. 

Yhteisenä tavoitteena on nyt kasvattaa liiketoimintaa asiakaskokemukseen tosissaan panostamalla.

”Nikon kanssa on ihan mahtava tehdä töitä. Hän on samaan aikaan rento, mutta myös tosi hyvä opettaja.” 

”Ehkä kuitenkin parasta työssäni ovat asiakkaat. Kun saa jollekin hyvän fiiliksen, sehän tarttuu itsellekin! Esimerkiksi perjantaina jos saa kehuja tai hyvää palautetta asiakkaalta, niin siitä jää sellainen hehku. Hyvä mieli koko viikonlopuksi.”

Jäätelökioskista liiketalousopintojen kautta Visulle 

Millainen mies Visu24:n asiakkuuksia nyt hoitaa?

”Asiakaspalvelun ja myynnin hommissa olen ollut aina, 15-vuotiaasta asti. Jäätelökioskista ja ravintolasta alkaen aina huonekalukauppaan saakka. Olen aina viihtynyt töissä, joissa saa jutella paljon ihmisten kanssa.”

”Esimerkiksi tarjoilijan työhön minulla ei ollut taustakoulutusta, mutta siinä pärjäsi melkein paremmin kun tuli ihmisten kanssa toimeen, sai heidät viihtymään ja ehkä nauramaankin, kuin jos osasi kantaa 8 lautasta kerrallaan.”

Drone-kuvaan upotettu ulkovisualisointi on yksi Visu24:n tehotuotteista.
 Jere Rantasen työssä yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla liiketalous,
asiakaspalvelu ja tietotekniikkaan liittyvä ala.

”Myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi minua ovat aina kiinnostaneet myös tietotekniikka ja talousasiat. Talous siis henkilökohtaiselta tasolta maailmantalouteen asti. Lähdinkin opiskelemaan liiketaloutta ja johtamista Seinäjoelle, mistä palasin puolisoni kanssa keväällä takaisin Jyväskylään. Nyt teen töitä mukavasti etänä, kotoa työhuoneestani käsin.”

”Pidän etätyöskentelystä – minusta se on nykypäivää. On tosi hienoa, että se sopii myös Nikolle.”

Tuttu, luotettava ja nopea visutoimittaja

Mitä asiakkuuspäällikkö toivoisi saavuttavansa työssään Visulla?

”Tärkein tavoitteeni on, että asiakkaamme ovat niin tyytyväisiä saamaansa palveluun, että ovat aina meihin ensin yhteydessä. Paljonhan meillä onkin jo asiakkaita, joilta kuulen että kun viimeksi teitte niin hyvää työtä, niin tässä teille uusi tilaus.”

 ”Aina kun sellainen viesti kolahtaa vaikka sähköpostiin tulee tunne, että olemme tehneet jotakin oikein.”

Laadukkaat sisävisualisoinnit kuuluvat Visu24:n suosituimpiin tuotteisiin

”Haluamme tarjota niin hyviä kuvia ja laadukasta työtä, että ihmiset alkavat suosittelemaankin meitä. Jos joku kehaisee kuvia, voi asiakas ylpeänä sanoa, että Visu24 hoiti tosi nopeasti, soita Jerelle. Hän kyllä auttaa, jos tarvitset kuvia.”

Helposti kiinni meilitse ja puhelimitse

Missäs asioissa sinua voi lähestyä, Jere Rantanen?

”Kaikissa Visu24:ään liittyvistä asioissa voi lähestyä. Jos johonkin en heti osaa vastata, pidän huolen että löytyy joku joka osaa, ettei jää mitään epäselvää.”

”Minut saa hyvin kiinni sekä sähköpostitse että puhelimitse, oli asia mikä tahansa!”

Onko sinulla kysyttävää Visu24:n tuotteista, hinnoittelusta tai toimitusajoista?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jere Rantanen
tel:+358504794585
myynti@visu24.fi

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.