Virtuaaliesittely

3D-virtuaaliesittely uudiskohteestasi

alk. 450 € + alv (asunnon sisä- tai ulkopuoli)
alk. 650 € + alv (asunnon sisä- ja ulkopuoli)

3D-virtuaaliesittely tarkoittaa sitä, että rakennamme uudiskohteestasi täysin virtuaalisen mallin, jossa asiakas pääsee liikkumaan niin kuin tietokonepelissä.

Erona 3D-touriin on se, että tässä asiakkaan liikkumista ei rajoiteta vain ennalta valittuihin kuvapisteisiin. Virtuaalimallissa voi nimittäin pyöriä ympäri, nostaa “katsetta” ylemmäs ja alemmas sekä liikkua vapaasti koskettamalla kohtaa, johon haluaa siirtyä tai katsoa.

Ikkunoista ja parvekkeilta avautuvat maisemat sellaisina kuin ne kohteessa oikeastikin ovat, mikäli saatavilla on ollut dronekuvat joista on voitu koostaa kohteen oma 360-taustakuvanäkymä.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

3D-virtuaaliesittely sisältä

3D-virtuaaliesittely tarkoittaa sitä, että rakennamme uudiskohteestasi täysin virtuaalisen mallin, jossa asiakas pääsee liikkumaan niinkuin tietokonepelissä. Erona 3d-touriin on se, että tässä asiakkaan liikkumista ei rajoiteta vain ennalta valittuihin kuvapisteisiin.

Virtuaaliesittelyn edut

Asunnon virtuaaliesittely on osoitus siitä, että tunnet asiakkaidesi tarpeet ja haluat vastata niihin. Se on osoitus siitä, että teillä asunnonostaja on VIP-asiakas.

Hyvin toteutettu virtuaaliesittely on realistinen, kuvanlaadultaan erinomainen ja tyylillä sisustettu. Se korostaa asunnon parhaita puolia, luonnonvaloa ja sisustusmahdollisuuksia helposti haltuun otettavalla tavalla.

3D virtuaaliesittely on kokonaisvaltaisin ja mielenkiintoisin tapa esitellä asunnon etsijöille huoneistoa, jota ei vielä ole rakennettu.

Virtuaaliesittelyn voi upottaa uudiskohteen esittelysivulle ja jakaa linkkinä esimerkiksi sähköposti- tai somekampanjassa. Virtuaalinen asuntoesittely voi toimia vaikka koko markkinointikampanjan kärkenä: Tervetuloa teille!

3D virtuaaliesittely sopii hienosti minkä tahansa kohteen esittelyyn, mutta hyödyllisin se on suurempien asuntojen markkinoinnissa. Yksiön myynnissä voi riittää pelkkä pohjakuva, muutama visualisointi ja ehkä 360-kuva, mutta mitä suurempi asunto on kyseessä, sitä tärkeämpää siellä on päästä seikkailemaan omin päin. Miksi emme soisi tätä mahdollisuutta myös uudiskohteiden ostajille?

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

3D-pohjapiirustus, sisävisualisoinnit ja virtuaaliesittely samalla rahalla

Asunnon virtuaaliesittely on 3D-visualisointituotteistamme sieltä arvokkaammasta päästä, mutta edullisimmasta jos ottaa huomioon mitä se sisältää. 

Virtuaaliesittely sisältää kaikki nämä mahdollisuudet

Virtuaaliesittelystä saat otettua loputtoman määrän kuvankaappauksia!

Kuvakaappausten ottaminen on helppoa ja niitä voi sitten käyttää sisävisualisointeina markkinointikampanjoissa, joissa ei tarvita erityisen suurta pikselikokoa – mukaan lukien kaikki nettimarkkinointi. Jos on sisällytetty myös ulkotilojen esittely, saat samaan hintaan siis myös mahdollisuuden ottaa lukematon määrä ulkovisualisointeja kohteesta. 

Asunnon virtuaaliesittely hinnasto

3D esittelyn virtuaalimallintaminen tehdään niinkutsutun 3D-mallinnoksen pohjalta (yleensä .ifc, .fbx, .obj, tai .pla). Jos sellaista ei kohteesta vielä ole olemassa, teemme sellaisen käden käänteessä .dwg tai .pdf kuvien pohjalta.

Virtuaaliesittelyn hinta riippuu erityisesti esiteltävän kohteen tyypistä (omakotitalo / rivitalo / kerrostalo jne.), asunnon huoneluvusta ja/tai projektin kokonaisneliömäärästä.

  • Yksiö 450 € / kpl
  • Kaksio 475 € / kpl
  • Kolmio 500 € / kpl
  • Neliö 550 € / kpl
  • Viisiö+ 600 € / kpl

    hintoihin lisätään alv 24 %

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa virtuaaliesittely meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.

Viimeisimmät artikkelit liittyen virtuaaliesittelyyn