Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Virtuaaliesittely

Virtuaaliesittely

3D-virtuaaliesittely tarkoittaa sitä, että rakennamme uudiskohteestasi täysin virtuaalisen mallin, jossa asiakas pääsee liikkumaan niinkuin tietokonepelissä. Erona 3D-touriin on se, että tässä asiakkaan liikkumista ei rajoiteta vain ennalta valittuihin kuvapisteisiin. Virtuaalimallissa voi nimittäin pyöriä ympäri, nostaa “katsetta” ylemmäs ja alemmas sekä liikkua vapaasti koskettamalla kohtaa, johon haluaa siirtyä tai katsoa. Ikkunoista ja parvekkeilta avautuvat maisemat sellaisina kuin ne kohteessa oikeastikin ovat, mikäli saatavilla on ollut dronekuvat joista on voitu koostaa kohteen oma 360-taustakuvanäkymä.

3D-virtuaaliesittely uudiskohteestasi


3D-virtuaaliesittely sisältä

3D-virtuaaliesittely tarkoittaa sitä, että rakennamme uudiskohteestasi täysin virtuaalisen mallin, jossa asiakas pääsee liikkumaan niinkuin tietokonepelissä. Erona 3d-touriin on se, että tässä asiakkaan liikkumista ei rajoiteta vain ennalta valittuihin kuvapisteisiin.

 

Virtuaaliesittelyn edut

Asunnon virtuaaliesittely on osoitus siitä, että tunnet asiakkaidesi tarpeet ja haluat vastata niihin. Se on osoitus siitä, että teillä asunnonostaja on VIP-asiakas.

Hyvin toteutettu virtuaaliesittely on realistinen, kuvanlaadultaan erinomainen ja tyylillä sisustettu. Se korostaa asunnon parhaita puolia, luonnonvaloa ja sisustusmahdollisuuksia helposti haltuun otettavalla tavalla.

3D virtuaaliesittely sopii hienosti minkä tahansa kohteen esittelyyn, mutta hyödyllisin se on suurempien asuntojen markkinoinnissa. Yksiön myynnissä voi riittää pelkkä pohjakuva, muutama visualisointi ja ehkä 360-kuva, mutta mitä suurempi asunto on kyseessä, sitä tärkeämpää siellä on päästä seikkailemaan omin päin. Miksi emme soisi tätä mahdollisuutta myös uudiskohteiden ostajille? Semminkin kun laadukas virtuaaliesittely myy asunnot melkeinpä puolestasi!

3D virtuaaliesittely on kokonaisvaltaisin ja mielenkiintoisin tapa esitellä asunnon etsijöille huoneistoa, jota ei vielä ole rakennettu. (käytetään myös termejä: virtuaalivierailu, virtuaalimalli, 3D virtuaaliesittely, 3D esittely)

Virtuaaliesittelyn voi upottaa uudiskohteen esittelysivulle ja jakaa linkkinä esimerkiksi sähköposti- tai somekampanjassa. Virtuaalinen asuntoesittely voi toimia vaikka koko markkinointikampanjan kärkenä: Tervetuloa teille!

3D-pohjapiirustus, sisävisualisoinnit ja virtuaaliesittely samalla rahalla

Asunnon virtuaaliesittely on 3D-visualisointituotteistamme sieltä arvokkaammasta päästä, mutta edullisimmasta jos ottaa huomioon mitä se sisältää. 

Virtuaaliesittely sisältää kaikki nämä mahdollisuudet:

• 3D-pohjapiirustuksen koko uudiskohteestasi (voit katsella koko kohdetta ylhäältä päin) 

• Voit ottaa itse lukemattomia kuvakaappauksia eri huoneista ja kuvakulmista, jolloin kuvakohtainen hinta on vain joitakin euroja

• Halutessasi voimme mallintaa virtuaaliesittellyyn esim. muutaman erilaisen pintamateriaalivaihtoehdon, jotta asiakas näkee miltä materiaalit näyttävät todellisuudessa

Virtuaaliesittelystä saat otettua loputtoman määrän kuvankaappauksia!

 

Kuvakaappausten ottaminen on helppoa ja niitä voi sitten käyttää sisävisualisointeina markkinointikampanjoissa, joissa ei tarvita erityisen suurta pikselikokoa – mukaan lukien kaikki nettimarkkinointi. Jos on sisällytetty myös ulkotilojen esittely, saat samaan hintaan siis myös mahdollisuuden ottaa lukematon määrä ulkovisualisointeja kohteesta. 

 

Asunnon virtuaaliesittely - Hinnasto

 

3D esittelyn virtuaalimallintaminen tehdään niinkutsutun 3D-mallinnoksen pohjalta (yleensä .ifc, .fbx, .obj, tai .pla). Jos sellaista ei kohteesta vielä ole olemassa, teemme sellaisen käden käänteessä .dwg tai .pdf kuvien pohjalta. Virtuaaliesittelyn hinta riippuu erityisesti esiteltävän kohteen tyypistä (omakotitalo / rivitalo / kerrostalo jne), asunnon huoneluvusta ja/tai projektin kokonaisneliömäärästä.