Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Uudiskohteen esittelyvideo

Uudiskohteen esittelyvideo alk. 690€ + alv (norm. 990€+alv)

Uudiskohteen esittelyvideo yhdistää rakennushankkeenne 3D-visualisoinnin, kohde-esittelyanimaation, kartan ja lähipalvelujen esittelyn yhteen tuotteeseen. 

Videomuotoinen kohde-esittely on tehokas tapa markkinoida vielä valmistumattomia kohteita monipuolisella ja mieleen jäävällä tavalla. Uudiskohteen esittelyvideon hinnoittelu on sidoksissa sen pituuteen, joten vaihtoehtoja löytyy eri kokoisille markkinointibudjeteille. 

Uudiskohteen esittelyvideo on monipuolinen ennakkomarkkinointityökalu.

Uudiskohteen esittelyvideo

Kätevä keino herättää kiinnostus uudiskohteeseen

Haluaisitteko herättää asunnonostajien uteliaisuuden? Antaa kiinnostuneille mahdollisimman paljon relevanttia tietoa kohteesta jo ennakkomarkkinointivaiheessa? Lue lisää uudiskohteen esittelyvideosta alta.

Miksi tehdä uudiskohteen esittelyvideo?

Uudiskohteen esittelyvideoon mahtuu erittäin paljon tietoa tuotteen hintaan nähden. Animoitu myyntivideo on erinomainen valinta silloin, kun haluatte esitellä saman tuotteen avulla sekä uudiskohteenne sijaintia, tonttia ja pihapiiriä että arkkitehtuuria, sisätiloja ja lähipalveluita – myyntivaltteja mahtuu vaikka jo puolen minuutin pituiseenkin uudiskohteen esittelyvideoon todella monta!

 

Karttanäkymä havainnollistaa uudiskohteen sijaintia ja lähipalveluita

 

Eniten asunnonostajia tietysti kiinnostaa uuden kotinsa sijainti. Nopein tapa havainnollistaa sitä myyntivideolla on merkitsemällä kohteen tuleva sijainti kartalle. 

Karttanäkymää voidaan zoomata paikalliselta tasolta ulos päin koko kaupungin tasolle, tai toisin päin. Näin kohteen sijainti suhteessa keskustaan ja muihin kaupunginosiin havainnollistuu sekunneissa. Kartalle kannattaa myös merkitä tärkeät lähipalvelut, puistot ja muut alueen vetovoimatekijät selkeästi näkyviin suhteessa kohteen sijaintiin.

 


Tontti ja pihapiiri lintuperspektiivistä

 

Luonnollisesti asunnonetsijöitä kiinnostaa myös mahdollisen uuden kotinsa lähiympäristö, tontti ja piha. Uudiskohteen esittelyvideolla näitä voidaan luontevasti esitellä lintuperspektiivinäkökulman avulla. 

Minkä kokoiselle tontille kohde rakennetaan? Minkä kokoisesta kohteesta on kyse? Kuinka paljon vihreää pihalle jää, entä autopaikkoja? Nämä ovat useimpia asunnonostajia kiinnostavia asioita, jotka havainnollistuvat tehokkaasti lintuperspektiivistä, kattojen yltä kuvattuina. 

Arkkitehtuuri framille

Monille asunnonostajille myös tulevan kodin ulkonäkö on tärkeä valintakriteeri. Mitä enemmän euroja ja vaivaa arkkitehtuuriin olette satsanneet, sitä suurempi rooli ja sitä enemmän sekunteja sille kannattaa uudiskohteen esittelyvideolla omistaa.

Onko uudessa hankkeessanne upeat, kookkaat ikkunat? Kaunis puuverhoilu, tyylikkäät terassit, viihtyisät lasitetut parvekkeet tai muita ulkoasuun liittyviä myyntivaltteja? Kerro meille ja tuodaan myyntivaltit esiin!

Sisätilat tutuiksi uudiskohteen esittelyvideolla

 

Ulkoasun lisäksi kohde-esittelyyn kannattaa tietysti sisällyttää myös jokunenkin hetki kaunista 3D-kuvaa sisätiloista. Ostajia kiinnostavat eritoten keittiö ja olohuone, kylpyhuone ja sauna, joten niissä kannahtaa myyntivideolla ilman muuta piipahtaa. 

 

Näiden lisäksi jos kohteessanne on muita sisätiloihin liittyviä myyntivaltteja, lisätään nekin mukaan joko kuvan tai tekstin keinoin. Viihtyisää parveketta voi esitellä joko ulkoa tai sisältä päin – tietysti kutsuvasti kalustettuna ja sisustettuna. Tyylikäs ja kaunis tietokoneella kuvaan sommiteltu sisustus kuuluu meillä luonnollisesti myös uudiskohteen esittelyvideon hintaan. 

  

 

Uudiskohteen esittelyvideoon kannattaa ilman muuta lisätä myös tekstiä – mutta ei välttämättä ihan mitä tahansa. Uudiskohteiden markkinointiteksteistä (linkki: copywriting) vastaava copywriterimme vinkkaa, että lyhyenkin kohde-esittelyn tekstin suunnitteluun kannattaa käyttää hetkinen aikaa. 

Varsinkin myyntivideon alussa voi joko herättää kiinnostuksen tai sammuttaa sen. ”Laadukkaita rivitaloasuntoja Mikkilässä” saattaa olla ihan osuva kuvaus uudiskohteestanne, mutta pitkän työpäivän päätteeksi kotisohvalla nuokkuvaa mikkiläläistä asunnonetsijää se voi kannustaa sulkemaan silmänsä, ihan hetkeksi vain… 


Copywriterimme vinkit uudiskohteen esittelyvideon suunnitteluun

 

 

 

Uudiskohteen esittelyvideoon kannattaa ilman muuta lisätä myös tekstiä – mutta ei välttämättä ihan mitä tahansa. Uudiskohteiden markkinointiteksteistä vastaava copywriterimme vinkkaa, että lyhyenkin kohde-esittelyn tekstin suunnitteluun kannattaa käyttää hetkinen aikaa. 

 

Varsinkin myyntivideon alussa voi joko herättää kiinnostuksen tai sammuttaa sen. ”Laadukkaita rivitaloasuntoja Mikkilässä” saattaa olla ihan osuva kuvaus uudiskohteestanne, mutta pitkän työpäivän päätteeksi kotisohvalla nuokkuvaa mikkiläläistä asunnonetsijää se voi kannustaa sulkemaan silmänsä, ihan hetkeksi vain… 

 

Uudiskohteen esittelyvideon tekstityksessä voi jäykän asiapitoisuuden sijaan rohkeasti kokeilla hiukan kuvailevampia adjektiiveja, luoda mielikuvia ja vedota eri aisteihin (linnun laulua, puun tuoksua, aaltojen liplatusta rantaan, pehmeä apilanurmikko jalan alla ja niin edelleen) – silloin se jää paremmin mieleen. 

Myyntivideon voi myös aloittaa kysymyksellä kuten: Millaiseksi kuvittelet unelmiesi kodin? Olisiko se ehkä jotain tällaista?

 

 

Ostajaa kannattaa puhutella suoraan yksikön toisessa persoonassa ja videon loppuun lisätä aina toimintakehote eli niin kutsuttu call to action: Varaa omasi nyt! Kysy lisää! Tutustu hurmaaviin kolmiokoteihimme osoitteessa mikkilanminikodit.mi! 

Uudiskohteen esittelyvideon viimeinen silaus

 

 

 

Jottei uudiskohteen esittelyvideosta tulisi tylsä, myyntivideota elävöittämään lisätään lopuksi myös musiikkia ja animoituja ihmisiä. 

 

Yrityksenne logo, laatulupaus ja yhteystiedot lisätään tottakai mukaan myös. 

 

Sitten ei kuin kampanjaa käynnistelemään ja asuntoja myymään uunituoreen uudiskohteen esittelyvideon siivittämänä! Meiltä saatte luonnollisesti kaikki muutkin tarvitsemanne markkinointimateriaalit nopeasti, helposti ja edullisesti – lämpimillä suosituksilla asiakkailtamme. Tervetuloa tilaamaan!

Tilaa uudiskohteen esittelyvideo meiltä