Uudiskohteen esittelyvideo - #1

Uudiskohdevideo animoidulla palvelukartalla, visuilla, haastasttelulla, dronekuvauksella, 3D-visualisoinnin upotuksella dronekuvaan (Porkka / Lapti esimerkki), hinta alk. 3150€ + alv

(norm. 3500 € + alv)

Uudiskohteen esittelyvideo on monipuolinen ennakkomarkkinointityökalu. Tässä esimerkissä toteutimme kattavan kohde-esittelyvideon Laptin Jyväskylän kohteeseen.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Uudiskohteen esittelyvideo - #2

Uudiskohdevideo haastattelulla ja dronekuvauksella (Palstalaisentie / Toivo Homes esimerkki), hinta alk. 1990 € + alv

(norm. 2500 € + alv)

Videomuotoinen kohde-esittely on tehokas tapa markkinoida vielä valmistumattomia kohteita monipuolisella ja mieleen jäävällä tavalla. Uudiskohteen esittelyvideon hinnoittelu on sidoksissa sen pituuteen, joten vaihtoehtoja löytyy eri kokoisille markkinointibudjeteille. 

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Uudiskohteen esittelyvideo - #3

Uudiskohdevideo visukuvilla ja animoidulla palvelukartalla (Apilatie / Vendo esimerkki) alk. 690 € + alv

(norm. 990 € + alv)

Uudiskohteen esittelyvideo yhdistää rakennushankkeenne 3D-visualisoinnin, kohde-esittelyanimaation, kartan ja lähipalvelujen esittelyn yhteen tuotteeseen.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Kätevä keino herättää kiinnostus uudiskohteeseen

Haluaisitteko herättää asunnonostajien uteliaisuuden? Antaa kiinnostuneille mahdollisimman paljon relevanttia tietoa kohteesta jo ennakkomarkkinointivaiheessa?

Miksi tehdä uudiskohteen esittelyvideo?

Uudiskohteen esittelyvideoon mahtuu erittäin paljon tietoa tuotteen hintaan nähden. Animoitu myyntivideo on erinomainen valinta silloin, kun haluatte esitellä saman tuotteen avulla sekä uudiskohteenne sijaintia, tonttia ja pihapiiriä että arkkitehtuuria, sisätiloja ja lähipalveluita – myyntivaltteja mahtuu vaikka jo puolen minuutin pituiseenkin uudiskohteen esittelyvideoon todella monta!

Karttanäkymä havainnollistaa uudiskohteen sijaintia ja lähipalveluita

Eniten asunnonostajia tietysti kiinnostaa uuden kotinsa sijainti. Nopein tapa havainnollistaa sitä myyntivideolla on merkitsemällä kohteen tuleva sijainti kartalle. 

Karttanäkymää voidaan zoomata paikalliselta tasolta ulos päin koko kaupungin tasolle, tai toisin päin. Näin kohteen sijainti suhteessa keskustaan ja muihin kaupunginosiin havainnollistuu sekunneissa. Kartalle kannattaa myös merkitä tärkeät lähipalvelut, puistot ja muut alueen vetovoimatekijät selkeästi näkyviin suhteessa kohteen sijaintiin.

Katso video

Tontti ja pihapiiri lintuperspektiivistä

Luonnollisesti asunnonetsijöitä kiinnostaa myös mahdollisen uuden kotinsa lähiympäristö, tontti ja piha. Uudiskohteen esittelyvideolla näitä voidaan luontevasti esitellä lintuperspektiivinäkökulman avulla.

Minkä kokoiselle tontille kohde rakennetaan? Minkä kokoisesta kohteesta on kyse? Kuinka paljon vihreää pihalle jää, entä autopaikkoja? Nämä ovat useimpia asunnonostajia kiinnostavia asioita, jotka havainnollistuvat tehokkaasti lintuperspektiivistä, kattojen yltä kuvattuina.

Arkkitehtuuri framille

Monille asunnonostajille myös tulevan kodin ulkonäkö on tärkeä valintakriteeri. Mitä enemmän euroja ja vaivaa arkkitehtuuriin olette satsanneet, sitä suurempi rooli ja sitä enemmän sekunteja sille kannattaa uudiskohteen esittelyvideolla omistaa.

Onko uudessa hankkeessanne upeat, kookkaat ikkunat? Kaunis puuverhoilu, tyylikkäät terassit, viihtyisät lasitetut parvekkeet tai muita ulkoasuun liittyviä myyntivaltteja? Kerro meille ja tuodaan myyntivaltit esiin!

”Nopeaa ja joustavaa palvelua”

Kun oli aika käynnistää Vantaan Koivuhaan uudiskohteen ennakkomarkkinointi, Vendo Helsingin myyntikoordinaattori Nico Suokas kääntyi Visu24:n puoleen.

Vendon tilaukseen sisältyi 3D-myyntikuvia sekä 3D-myyntivideo.

Sisätilat tutuiksi uudiskohteen esittelyvideolla

Ulkoasun lisäksi kohde-esittelyyn kannattaa tietysti sisällyttää myös jokunenkin hetki kaunista 3D-kuvaa sisätiloista. Ostajia kiinnostavat eritoten keittiö ja olohuone, kylpyhuone ja sauna, joten niissä kannahtaa myyntivideolla ilman muuta piipahtaa.

Näiden lisäksi jos kohteessanne on muita sisätiloihin liittyviä myyntivaltteja, lisätään nekin mukaan joko kuvan tai tekstin keinoin. Viihtyisää parveketta voi esitellä joko ulkoa tai sisältä päin – tietysti kutsuvasti kalustettuna ja sisustettuna. Tyylikäs ja kaunis tietokoneella kuvaan sommiteltu sisustus kuuluu meillä luonnollisesti myös uudiskohteen esittelyvideon hintaan.

Uudiskohteen esittelyvideoon kannattaa lisätä myös tekstiä

Uudiskohteen esittelyvideoon kannattaa ilman muuta lisätä myös tekstiä – mutta ei välttämättä ihan mitä tahansa. Uudiskohteiden markkinointiteksteistä vastaava copywriterimme vinkkaa, että lyhyenkin kohde-esittelyn tekstin suunnitteluun kannattaa käyttää hetkinen aikaa.

Varsinkin myyntivideon alussa voi joko herättää kiinnostuksen tai sammuttaa sen. ”Laadukkaita rivitaloasuntoja Mikkilässä” saattaa olla ihan osuva kuvaus uudiskohteestanne, mutta pitkän työpäivän päätteeksi kotisohvalla nuokkuvaa mikkiläläistä asunnonetsijää se voi kannustaa sulkemaan silmänsä, ihan hetkeksi vain.

Uudiskohteen esittelyvideon viimeinen silaus

Jottei uudiskohteen esittelyvideosta tulisi tylsä, myyntivideota elävöittämään lisätään lopuksi myös musiikkia ja animoituja ihmisiä.

Yrityksenne logo, laatulupaus ja yhteystiedot lisätään tottakai mukaan myös.

Sitten ei kuin kampanjaa käynnistelemään ja asuntoja myymään uunituoreen uudiskohteen esittelyvideon siivittämänä! Meiltä saatte luonnollisesti kaikki muutkin tarvitsemanne markkinointimateriaalit nopeasti, helposti ja edullisesti – lämpimillä suosituksilla asiakkailtamme. Tervetuloa tilaamaan!

Viittatie ulkokuva

Asiakaskokemuksia

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Visu24 tekemät kuvat tekevät asunnon myymisestä helpompaa, koska ne ovat niin realistisia kuin 3D-kuvat voivat olla. Lisäksi ne tulevat aina 7 päivässä.

Risto Karjalainen, Remax

Tilaa uudiskohteen esittelyvideo meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.