Dronekuvaus ja dronekuvat

Tarvitsetko nopeasti laadukkaat dronekuvat?

alk. 199 € + ulkovisualisoinnin hinta

Onko sinulla alkamassa ennakkomarkkinointi kampanja uudiskohteeseen? Tarvitsetko nopeasti laadukkaat dronekuvat, mutta et ehdi itse kuvata tai sinulla ei ole dronea? Tulit oikeaan paikkaan. Laita meille viestiä ja me lähetämme kuvaajan paikalle.

Otamme uutiskohteestasi toivomistasi kuvakulmista kuvat, sen lisäksi otamme riittävän määrän yläviistokuvia ja katutason kuvia, sekä tarvittaessa ikkunanäkymäkuvat halutuista asunnoista. Kuvien joukosta voit valita mieluisesi kohteen 3D-havainnekuvan upottamista varten.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Dronekuvaus käytössäsi ympäri Suomea

Taidokkkaat dronekuvaajamme ovat käytettävissäsi Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. 

Miksi tehdä dronekuvaus?

Nouseeko kohteenne metsän reunaan tai kukkulalle kivojen näköalojen ääreen? Rannan, puiston, päiväkodin tai kaupunkipalvelujen lähelle? Idylliseen maalaiskylään, ratikkareitin tai luontopolun kylkeen vai kenties tyylikkäälle uudisalueelle?

Drone-kuvaus on ainutlaatuinen tapa esitellä uudiskohteen tulevaa sijaintia havainnollisesti ja täsmällisesti. Kartalle merkitty sijainti antaa osviittaa, mutta ei sitä, millaiseen ympäristöön tontti todella sijoittuu. Dronella napattu ilmakuva näyttää sen vastaansanomattoman selvästi ja lisäksi mielenkiintoisesti. Lintuperspektiivistä otettuja kuvia on kiehtovaa tutkia. Ne jäävät myös erittäin hyvin mieleen.

Dronekuvaus on uudiskohteiden ennakkomarkkinoinnissa kovasti suosiotaan kasvattanut keino esitellä asiakkailesi rakennushankkeesi sijaintia ja ympäristöä.  

Dronella otettujen ilmakuvien avulla voimme konkreettisesti näyttää asiakkaillenne, miksi te valitsitte juuri tämän sijainnin – ja miksi heidänkin kannattaisi.

Kaikkiin kanavoihin

Dronekuvauksesta saadut korkean resoluution kuvat sopivat kaikkiin ennakkomarkkinoinnin kanaviin, sillä kuvaformatti on kätevästi pienennettävissä ja jaettavissa vaikka kampanjasähköpostissa, johon pystymme myös tarjoamaan apuja.

Dronekuvan ja 3D-mallin yhdistäminen

Dronekuvauksen lisäksi tarjoamme myös palvelun, jossa voit valita mieleisen ilmakuvan ja me upotamme siihen kohteesi 3D-mallinnoksen täsmälleen oikeaan kohtaan. Tällaisesta kuvasta asiakas voi hahmottaa sekunnissa kohteesi sijainnin ainutlaatuisine piirteineen.

Tällaisen kuvan hintakaan ei päätä huimaa. Dronekuvaupotus maksaa meillä vain 150 € + ulkovisualisoinnin hinta (tyypillisesti 250-400 € / kpl).

3D-kuvan upottaminen

3D-Visualisoinnin upottaminen still-kuvaan tehdään visualisointiohjelmalla, niin kutsutun 3d-mallinnoksen pohjalta. 3D-mallinnos on kolmiulotteinen tietomalli kohteestasi. Jos arkkitehdilla ei ole sellaista valmiina, teemme sen hetkessä!

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa dronekuvaus uudiskohteeseesi meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.

Viimeisimmät artikkelit liittyen dronekuvaukseen