Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Dronekuvaus ja dronekuvat

Dronekuvaus ja dronekuvat

Onko sinulla alkamassa ennakkomarkkinointikampanja uudiskohteeseen? Tarvitsetko nopeasti laadukkaat dronekuvat, mutta et ehdi itse kuvata tai sinulla ei ole dronea? Tulit oikeaan paikkaan. Laita meille viestiä ja me lähetämme kuvaajan paikalle. Otamme uutiskohteestasi toivomistasi kuvakulmista kuvat, sen lisäksi otamme riittävän määrän yläviistokuvia ja katutason kuvia, sekä tarvittaessa ikkunanäkymäkuvat halutuista asunnoista. Kuvien joukosta voit valita mieluisesi kohteen 3D-havainnekuvan upottamista varten.

Miksi tehdä dronekuvaus?

Nouseeko kohteenne metsän reunaan tai kukkulalle kivojen näköalojen ääreen? Rannan, puiston, päiväkodin tai kaupunkipalvelujen lähelle? Idylliseen maalaiskylään, ratikkareitin tai luontopolun kylkeen vai kenties tyylikkäälle uudisalueelle?

Drone-kuvaus on ainutlaatuinen tapa esitellä uudiskohteen tulevaa sijaintia havainnollisesti ja täsmällisesti. Kartalle merkitty sijainti antaa osviittaa, mutta ei sitä, millaiseen ympäristöön tontti todella sijoittuu. Dronella napattu ilmakuva näyttää sen vastaansanomattoman selvästi ja lisäksi mielenkiintoisesti. Lintuperspektiivistä otettuja kuvia on kiehtovaa tutkia. Ne jäävät myös erittäin hyvin mieleen.

 

Dronekuvaus on uudiskohteiden ennakkomarkkinoinnissa kovasti suosiotaan kasvattanut keino esitellä asiakkailesi rakennushankkeesi sijaintia ja ympäristöä.  

Dronella otettujen ilmakuvien avulla voimme konkreettisesti näyttää asiakkaillenne, miksi te valitsitte juuri tämän sijainnin – ja miksi heidänkin kannattaisi.

 

Dronekuvaus käytössäsi ympäri Suomea

Taidokkkaat dronekuvaajamme ovat käytettävissäsi Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. 

 

 

 

Kaikkiin kanavoihin

 

Dronekuvauksesta saadut korkean resoluution kuvat sopivat kaikkiin ennakkomarkkinoinnin kanaviin, sillä kuvaformatti on kätevästi pienennettävissä ja jaettavissa vaikka kampanjasähköpostissa, johon pystymme myös tarjoamaan apuja.

 

Dronekuvan ja 3D-mallin yhdistäminen

Miten 3D animointi vauhdittaa asuntojen ennakkomarkkinointia?

Dronekuvauksen lisäksi tarjoamme myös palvelun, jossa voit valita mieleisen ilmakuvan ja me upotamme siihen kohteesi 3d-mallinnoksen täsmälleen oikeaan kohtaan. Tällaisesta kuvasta asiakas voi hahmottaa sekunnissa kohteesi sijainnin ainutlaatuisine piirteineen.

Tällaisen kuvan hintakaan ei päätä huimaa. Dronekuvaupotus maksaa meillä vain 150€ + ulkovisualisoinnin hinta (tyypillisesti 250-400€ / kpl.) Lue lisää hinnastosta!

3D-kuvan upottaminen

3D-Visualisoinnin upottaminen still-kuvaan tehdään visualisointiohjelmalla, niin kutsutun 3d-mallinnoksen pohjalta. 3D-mallinnos on kolmiulotteinen tietomalli kohteestasi. Jos arkkitehdilla ei ole sellaista valmiina, teemme sen hetkessä!

 

360-kuvat markkinoiden parhaalla takuulla

Viimeisessä vaiheessa taitavat kuvittajamme työstävät pyöräytyskuviin heijastusten ja varjojen kaltaisia isotöisiä yksityiskohtia, jotka tekevät lopputuloksesta valokuvamaisen realistisen. Tätä vaihetta kutsutaan rendaamiseksi. Ja voilà! Uteliaat ja tiedonjanoiset asunnonostajat pääsevät joukolla tututstumaan uusimpaan kohteeseenne! 

Katso hinnasto tästä ja tilaa dronekuvaus uudiskohteeseesi nopeasti.

 

Toimitamme tasokkaat ilmakuvat sinulle vikkelästi toki kelit huomioiden.