3D-mallinnus uudiskohteiden markkinoinnissa: Tärkeimmät näkökulmat

3D-mallinnus on menetelmä, jossa luodaan kolmiulotteinen digitaalinen malli todellisista kohteista, kuten rakennuksista tai asunnoista. Se perustuu tarkkaan uudiskohteen digitaaliseen mallintamiseen ja luovaan suunnitteluun, jonka avulla syntyy visuaalisesti vaikuttavia esityksiä kohteen ulkoasusta, tilankäytöstä ja yksityiskohdista.

Tilaa 3D-mallinnus Visu24:lta - alk. 190 € + alv / kpl

3D-mallinnuksen tuottamiseen käytetään erityistä tietokoneohjelmistoa, joka mahdollistaa mallin luomisen kolmiulotteiseen ympäristöön. Ammattitaitoiset 3D-mallintajat hyödyntävät suunniteltuja pohjapiirroksia, valokuvia ja muita materiaaleja saadakseen mallin mahdollisimman tarkaksi ja eläväksi.

Alla syitä, miksi 3D-mallinnus on tärkeää uudiskohteiden markkinoinnissa:

  • Visuaalinen houkuttelevuus: 3D-mallinnuksella voidaan luoda realistisia ja vaikuttavia kuvia ja animaatioita, jotka herättävät kiinnostusta ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita. Ne antavat mahdollisuuden nähdä kohteen ulkoasu ja sisustus elävästi ennen sen rakentamista.
  • Parempi suunnitteluprosessi: 3D-mallinnus auttaa suunnittelijoita ja rakennuttajia hahmottamaan ja tarkastelemaan uudiskohteen eri näkökulmia ja yksityiskohtia. Tämä mahdollistaa paremman suunnittelupäätösten tekemisen ja varhaisen havaitsemisen mahdollisten virheiden tai ongelmien suhteen.
  • Tehokas markkinointityökalu: 3D-mallinnus tarjoaa mahdollisuuden luoda vaikuttavia markkinointimateriaaleja, kuten kuvia, videoita ja virtuaalikierroksia. Nämä materiaalit herättävät kiinnostusta ja auttavat potentiaalisia asiakkaita hahmottamaan kohteen mahdollisuuksia ja potentiaalia.
  • Kilpailuetu: 3D-mallinnus erottaa uudiskohteen markkinoilla, sillä se antaa ammattimaisen ja nykyaikaisen vaikutelman. Laadukkaat ja realistiset 3D-mallinnukset houkuttelevat potentiaalisia ostajia valitsemaan juuri kyseisen kohteen muiden vaihtoehtojen joukosta.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Miksi 3D-mallinnukset?

3D-mallinnusta suositellaan kaikille uudiskohteiden rakennuttajille ja kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat vakuuttaa asiakkaansa kohteen houkuttelevuudesta. Se on erityisen hyödyllistä suurissa rakennushankkeissa, asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa.

3D-mallinnus on jo nyt laajasti käytetty ja hyväksytty menetelmä uudiskohteiden markkinoinnissa. Varhaisessa vaiheessa sijoittaminen 3D-mallinnukseen antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden ja mahdollisuuden markkinoida kohteitasi tehokkaasti. Näin voit houkutella asiakkaita ja saada ennakkomyynnin käyntiin jo rakennusvaiheessa.

Miksi valita Visu24 3d-mallinnuskumppaniksi?

Haluatko erottua joukosta ja herättää potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen uudiskohteisiin? Visu24 tarjoaa sinulle ratkaisun – ammattitaitoisen ja vaikuttavan 3D-mallinnuksen avulla voit välittää kohteesi potentiaalin ja houkuttelevuuden asiakkaillesi ennennäkemättömällä tavalla.

Miksi valita Visu24 3D-mallinnuksen kumppaniksi? 

Ensinnäkin, meillä on pitkäaikainen kokemus ja asiantuntemus alalla. Taitavat 3D-mallintajamme luovat uskomattoman realistisia 3d-mallinnuksia, jotka herättävät kohteesi eloon ja auttavat potentiaalisia ostajia hahmottamaan sen täyden potentiaalin.

Toiseksi, Visu24:n palvelut ovat kattavia ja monipuolisia. Tarjoamme 3D-mallinnusta eri näkökulmista, kuten sisätilat, ulkoalueet, rakenteet, kerrokset ja pohjakuvat. Lisäksi tarjoamme myös innovatiivisia 360-kuvia ja 3D-kierroksia, jotka antavat asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua kohteeseen virtuaalisesti ja kokea sen aito tunnelma.

Kolmanneksi, Visu24:n 3D-mallinnus auttaa sinua erottumaan kilpailijoista. Laadukkaat ja tarkat visualisoinnit antavat ammattimaisen vaikutelman ja herättävät luottamusta kohteen laatuun ja suunnitteluun. Tämä voi johtaa nopeampaan myyntiin ja parempaan hintaan kohteellesi.

Lopuksi, tarjoamme sinulle joustavuutta ja räätälöintimahdollisuuksia. Ymmärrämme, että jokainen uudiskohde on ainutlaatuinen, joten voit luottaa siihen, että 3D-mallinnuksemme vastaa juuri sinun tarpeitasi ja visiotasi.

Valitsemalla Visu24:n kumppaniksesi saat paitsi ammattitaitoisen 3D-mallinnuksen, myös kumppanin, joka auttaa sinua viemään uudiskohteesi markkinointiin uudelle tasolle. Ota yhteyttä ja kerro meille visiosi – tehdään yhdessä kiinnostavista 3D-mallinnuksista todellisuutta.

Tervetuloa Visu24:n maailmaan, jossa eri tyyppisillä 3D-mallinnuksilla voitte tarjota monipuolisia ja houkuttelevia esityksiä uudiskohteiden markkinointiin, jotka auttavat potentiaalisia asiakkaita hahmottamaan kohteen visuaaliset ja toiminnalliset ominaisuudet paremmin. Alla listattuna tärkeimmät 3d-mallinukset, joita asiakkaillemme teemme:

3D-mallinnukset sisätiloista, hinta alk. 190€ + alv: Luo uskomattoman realistisia kuvia sisätiloista, jotka herättävät kohteen eloon. Tarjoamme tarkkoja ja yksityiskohtaisia 3D-mallinnuksia, jotka välittävät todentuntuisen käsityksen tilan ulkoasusta ja tunnelmasta.

360-kuvat sisätiloista, hinta alk. 290€ + alv: Tarjoamme upeita 360-kuvia sisätiloista, jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden tutkia tilaa kaikista kulmistaan. Tämä interaktiivinen kokemus auttaa heitä hahmottamaan tilan mitat, sijoittelun ja sisustuksen tehokkaasti.

3D-mallinnukseen pohjautuvat virtuaalimallit sisätiloista, hinta alk. 450€ + alv / huoneisto: Luo virtuaalimallit, jotka tarjoavat immersiivisen kokemuksen. Asiakkaat voivat astua sisään mallinnettuun tilaan ja kokea sen kuin olisivat paikan päällä. Tämä on tehokas tapa herättää kiinnostus ja saada potentiaaliset ostajat sitoutumaan hankkeeseen.

3D-mallinnukset rakennusten ulkoa, hinta alk. 290€ + alv / kuva: Tarjoamme tarkkoja ja yksityiskohtaisia 3D-mallinnuksia rakennusten ulkopuolesta eri näkökulmista, kuten katutasosta ja yläviistosta. Näiden mallinnusten avulla voidaan esitellä rakennuksen ulkonäköä, arkkitehtonisia yksityiskohtia ja materiaaleja houkuttelevalla tavalla.

Dronekuvaupotukset, hinta alk. kuvaus 150-200€ + alv, + mallinnus 190€ + alv: Istutamme 3D-mallinnuksen dronekuviin, jolloin voimme tarjota ainutlaatuisia näkymiä rakennusten ympäristöstä. Tämä luo vaikuttavia ja kiinnostavia esityksiä, jotka auttavat potentiaalisia ostajia hahmottamaan kohteen sijainnin ja ympäristön.

Kerroskuvat ja 3D-pohjakuvat, hinta alk. 250 € + alv: Tarjoamme kattavia 3D-mallinnuksia, jotka esittävät kerrosten välisiä suhteita ja asunnon pohjapiirrosta. Näiden mallinnusten avulla asiakkaat voivat hahmottaa tilojen sijoittelua ja koon suhteita tehokkaasti.

Virtuaalikierrokset, hinta alk. 450€ + alv (2 kuvapistettä, uudet kuvapisteet 250 € + alv): Luomme koko uudiskohteen kattavia virtuaalikierroksia, joissa asiakkaat voivat vapaasti liikkua tilassa. Tämä 3d- mallinnukseen perustuva interaktiivinen kokemus antaa asiakkaille mahdollisuuden tutkia jokaista nurkkaa ja yksityiskohtaa, ikään kuin he olisivat osa virtuaalista ympäristöä.

Läpileikkauskuvat, hinta alk. 190€ + alv: Tarjoamme tarkkoja läpileikkauskuvia, jotka visualisoivat esimerkiksi seinien rakenteita ja muita yksityiskohtia. Tämä auttaa asiakkaita ymmärtämään rakenteellisia ominaisuuksia ja materiaalien käyttöä.

Kokemuksia 3D-mallinnusten tilaajilta:

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-mallinnusta markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

3D-mallinnukset soveltuvat kaikkeen tähän

Visuaalisen markkinoinnin voimasta uudiskohteiden esittelyssä ei kannata tinkiä. 3D-mallinnus tarjoaa mahdollisuuden luoda uskomattoman realistisia kuvia sisätiloista, rakennusten ulkopuolelta ja jopa läpileikkauksista. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden astua virtuaaliseen maailmaan ja tutkia tiloja kaikista kulmistaan. 3D-mallinnus on erityisen hyödyllinen työkalu, kun halutaan välittää todentuntuinen käsitys tilan ulkoasusta, mittasuhteista ja tunnelmasta. Tämä innovatiivinen markkinointimenetelmä houkuttelee potentiaalisia ostajia, auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja erottumaan kilpailijoista. 3D-mallinnus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parempina myyntilukuina ja tyytyväisinä asiakkaina.

3D-mallinnus uudiskohteesta

3D-mallinnoksella välität kohteestasi kerralla
todella paljon visuaalista informaatiota

Visuaalinen houkuttelevuus: Houkuttelevat 3D-mallinnokset tarjoavat todentuntuisen ja vaikuttavan esityksen kohteestasi. Ne herättävät mielenkiinnon potentiaalisissa asiakkaissa ja auttavat välittämään kohteen houkuttelevuuden tehokkaasti.

Suunnittelun havainnollistaminen: 3D-mallinnukset auttavat havainnollistamaan asunnon tai rakennuksen ulkoasua, tilankäyttöä ja sisustusratkaisuja ennen toteutusta. Niiden avulla suunnitteluprosessi selkeytyy ja mahdollistaa muutosten tekemisen jo varhaisessa vaiheessa.

Ennakkomarkkinoinnin vahvistaminen: 3D-mallinnukset ovat tehokas työkalu ennakkomarkkinoinnissa. Ne mahdollistavat houkuttelevien markkinointimateriaalien, kuten mainosten, esitteiden ja verkkosivujen, luomisen. Tämä herättää kiinnostusta ja houkuttelee potentiaalisia asiakkaita.

Kilpailuedun luominen: 3D-mallinnoksen käyttöönotto antaa sinulle kilpailuetua markkinoilla. Se erottaa sinut muista rakennuttajista ja auttaa luomaan vahvan visuaalisen brändin. Laadukkaat ja yksityiskohtaiset 3D-mallinnokset luovat ammattimaisen vaikutelman ja vakuuttavat asiakkaat valitsemaan juuri sinun kohteesi.

”Nopeaa ja joustavaa palvelua”

Vendo Helsingillä kiitettiin erityisesti viesteihin vastaamisen nopeutta, visualisointien laatua sekä Visu24:n tekijöiden joustavuutta projektin edetessä

3D-mallinnokset markkinoiden parhaalla takuulla

Visu24 tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia 3D-mallinnuksia markkinoiden parhaalla takuulla. Takaamme, että saat juuri sellaiset 3D-mallinnokset, joita tarvitset uudiskohteen markkinoinnissa – tai saat rahasi takaisin!. 

Tässä muutamia arvolupauksiamme:

Ammattitaitoiset suunnittelijat: Visu24:llä meillä on tiimi alan kokeneita ja ammattitaitoisia suunnittelijoita, jotka hallitsevat 3D-mallinnuksen taiteen. Heidän asiantuntemuksensa ja luovuutensa takaavat, että saat näyttävät ja vaikuttavat 3D-mallinnokset, jotka erottuvat kilpailijoista.

Tarkkuus ja yksityiskohtaisuus: Panostamme tarkkuuteen ja yksityiskohtiin jokaisessa 3D-mallinnuksessa. Haluamme varmistaa, että mallinnukset välittävät realistisen ja elävän kuvan kohteesta. Jokainen yksityiskohta otetaan huomioon, olipa kyseessä sisätilat, ulkoalueet tai rakenteet. Näin voit esitellä kohteen parhaat puolet asiakkaille.

Personointi ja räätälöinti: Ymmärrämme, että jokainen uudiskohde on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme personoitua ja räätälöityä lähestymistapaa 3D-mallinnuksiin. Voimme huomioida erityistoiveesi ja tarpeesi sekä sovittaa mallinnukset brändisi ilmeeseen. Tavoitteenamme on auttaa sinua viemään markkinointisi uudelle tasolle.

Luotettavuus ja nopeus: Visu24:llä pidämme kiinni aikatauluista ja takaamme luotettavan palvelun. Ymmärrämme, että aikataulut voivat olla tiukkoja, joten varmistamme, että saat 3D-mallinnokset sovitussa aikataulussa. Nopeus ei kuitenkaan tarkoita laadun heikentämistä – pyrimme tarjoamaan sekä nopeita että laadukkaita palveluita.

Valitsemalla Visu24:n saat markkinoiden parhaan takuun 3D-mallinnusten laadulle ja luotettavuudelle. Autamme sinua välittämään kohteesi potentiaalisille asiakkaille vaikuttavalla ja ammattimaisella tavalla.

  • 3D-mallinnos sisältä alk. 190 € / kpl + alv
  • 3D-mallinnos ulkoa alk. 290 € / kpl + alv

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa 3D-mallinnukset meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset 3d-mallinnuksista jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.

Viimeisimmät artikkelit liittyen 3D-mallinnukseen