3D-tour

3D-tour tarkoittaa useammasta 360-kuvasta, eli kuvapisteestä, yhteen linkitettyä virtuaalivierailua

alk. 600 € + alv (kolme kuvapistettä)

3D-tourin avulla asiakas pääsee ”seisomaan” ennalta valittuihin kohtiin asunnossa ja katselemaan ympärilleen täydet 360 astetta

3D-tourin avulla asiakas pääsee ”seisomaan” ennalta valittuihin kohtiin asunnossa ja katselemaan ympärilleen täydet 360 astetta. 3D-tour on helppokäyttöinen ja asiakkaita kiinnostava, uuden teknologian mahdollistama keino vauhdittaa asuntokauppaa.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

3D-tour helpottaa isompien asuntojen esittelyä

3D-tour sopii parhaiten isompien asuntojen esittelyyn. Kuvakulmia eli pyöräytyskuvakohtia voidaan valita yhdestä viiteen tai miksei enemmänkin – mitä enemmän 360-kuvia 3D-tour sisältää, sitä edullisempi yksittäisen pyöräytyskuvan hinta! 3D-tour on siis omiaan kaksion, kolmion, neliön tai isommankin asunnon esittelyyn helposti ja havainnollisesti. 

3D-tourin käyttö on helppoa ja kätevää

Asiakkaalle 3D-tour on helppokäyttöinen ja näppärä tapa tutustua asuntoon, jota ei vielä ole olemassa. Kampanjasähköpostiin, asuntolistaukseen tai somejulkaisuun voi upottaa linkin kohteen etusivulle, missä asiakas aloittaa 3D-tourin käytön klikkaamalla tai koskettamalla sen kuvaa.  

Yhdessä kuvapisteessä ”seistessään” asiakas voi katsella ympärilleen koskettamalla ruudun vasenta tai oikeaa, ylä- tai alalaitaa. Tällöin kuva pyörii ympäri, ”katse” nousee ylös ja alas huoneessa. 

Halutessaan siirtyä eteenpäin asiakas voi klikata seuraavaa kuvapistettä ja jatkaa asunnon tutkailua uudesta näkökulmasta. 3D-tour eroaa virtuaalisesta asuntoesittelystä siten, että 3D-tour ei mahdollista vapaata liikkumista asunnossa. Sen sijaan pisteet joissa asiakas voi seistä ja pyöriä, on valittu etukäteen. 

3D-tour on erinomainen lisä ennakko­markkinointi­kampanjaan monestakin syystä

Ensinnäkin se herättää asunnon eloon ennen kuin työmaalla on aloitettu edes maapohjan muokkausta uutta rakennusta varten. Asiakkaiden ei tarvitse kuvitella miltä asunnossa näyttää, kun siellä pääsee itse katselemaan ympärilleen. Tätä mahdollisuutta jokaikinen uudisasunnon ostaja todella arvostaa!

Asiakkaita 3D-tourin visuaalisuus ja interaktiivisuus kiinnostaa ja viehättää. 3D-tour jättää pelkkiin visualisointeihin verrattuna vahvan muistijäljen – ja rohkaisee tekemään lopullisen ostopäätöksen.

3D-tour on myös hyvin havainnollinen tapa esitellä asuntoa. 3D-tour välittää asunnosta todella paljon informaatiota kustannustehokkaalla tavalla: pohjaratkaisu, mittasuhteet, ovien ja ikkunoiden paikat, pintamateriaalit, luonnonvalo, kalustusmahdollisuudet... Kaikki tämä välittyy 3D-tourin avulla todella kätevästi.

Ai niin! Vielä yksi iso etu 3D-tourilla on. Kun 3D-tour on valmis, saat valmiin tuotteen mukana meiltä oikeuden napata pyöräytyskuvista ruutukaappauksia valitsemistasi kuvakulmista. Näin saat kaupan päälle myös rajattoman määrän visualisointeja.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Miten 3D-tour tehdään?

Se, onko uudiskohteesta jo olemassa 3D-mallinnos, vaikuttaa 3D-tourin tekoon. Jos mallinnosta ei vielä ole, me teemme sellaisen käden käänteessä! Liitä silloin tilaukseesi mukaan seuraavat dokumentit:

  • Pohjapiirustukset 
  • Leikkauspiirustukset 
  • Julkisivupiirustukset 
  • Asemapiirustus 
  • Tarkat tiedot kohteen sisä- ja ulkopinnoilla käytettävistä materiaaleista

 

3D-tour syntyy 3D-mallinnoksen pohjalta siten, että ensin luomme kohteenne virtuaalisen ”rungon” millilleen, täsmällisten mittojen pohjalta. Sitten runkoon lisätään kaikki mikä tekee asunnosta asunnon: ovet, ikkunat, pintamateriaalit, kiintokalusteet, sisustus, valaistus ja niin edelleen. 

Rendaus

Viimeisessä vaiheessa taitavat kuvittajamme työstävät pyöräytyskuviin heijastusten ja varjojen kaltaisia isotöisiä yksityiskohtia, jotka tekevät lopputuloksesta valokuvamaisen realistisen. Tätä vaihetta kutsutaan rendaamiseksi. Ja voilà! Uteliaat ja tiedonjanoiset asunnonostajat pääsevät joukolla tututstumaan uusimpaan kohteeseenne! 

Mitkä tilat 3D-tourilla kannattaa esitellä?

Yleisestihän sanotaan, että keittiö ja kylpyhuone myyvät asunnon. 3D-tourista puhuttaessa sanoisimme, että keittiössä ja olohuoneessa on ehkä kuitenkin eniten asunnonostajia kiinnostavaa katseltavaa.

Olohuoneen ja keittiön tilaratkaisut, kalustettavuus ja valon määrä vaikuttavat todella paljon arjen sujuvuuteen, ja asiakkailla voi olla erilaisia mieltymyksiä niiden suhteen. Esittele 3D-tourilla siis mieluusti ainakin keittiö ja olohuone, ja mikäli budjetti riittää, näiden lisäksi kulloinkin käsillä olevan kohteen uniikit myyntivaltit.

Tilava makuuhuone näköalaikkunoilla tai peräti parvekkeella? Tyylikäs saunaosasto kahdella suihkulla? Ihana terassi ja sen jatkeena piha lumiukon tekoon? Kutsu asiakkaasi tutustumaan niihin vuotta tai puoltatoista ennen muuttopäivää!

3D-tourien hinnasto

Meillä Visu24:llä 3D-tourit kuten muutkin materiaalit on hinnoiteltu edullisin pakettihinnoin. Mitä useamman pyöräytyskuvan saman asunnon 3D-touriin tilaat, sitä edullisempi paketti suhteessa on!

Sisävisuesimerkki_45_Visu24

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa 3D-tour meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.