Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

3D-tour

3D-tour

3D-tour tarkoittaa useammasta 360-kuvasta, eli kuvapisteestä, yhteen linkitettyä virtuaalivierailua. 3D-tourin avulla asiakas pääsee ”seisomaan” ennalta valittuihin kohtiin asunnossa ja katselemaan ympärilleen täydet 360 astetta. 3D-tour on helppokäyttöinen ja asiakkaita kiinnostava, uuden teknologian mahdollistama keino vauhdittaa asuntokauppaa.

3D-tour helpottaa isompien asuntojen esittelyä

Millaisten asuntojen markkinointiin 3D-tour sopii? Siinä missä yksiön esittelyyn voi riittää yhdestä kuvakulmasta tehty 360-kuva, pohjakuva ja/tai pari sisävisualisointia, 3D-tour sopii parhaiten isompien asuntojen esittelyyn. 

 

Kuvakulmia eli pyöräytyskuvakohtia voidaan valita yhdestä viiteen tai miksei enemmänkin – mitä enemmän 360-kuvia 3D-tour sisältää, sitä edullisempi yksittäisen pyöräytyskuvan hinta! 3D-tour on siis omiaan kaksion, kolmion, neliön tai isommankin asunnon esittelyyn helposti ja havainnollisesti. 

 

3D-tourin käyttö on helppoa ja kätevää

 

Asiakkaalle 3D-tour on helppokäyttöinen ja näppärä tapa tutustua asuntoon, jota ei vielä ole olemassa. Kampanjasähköpostiin, asuntolistaukseen tai somejulkaisuun voi upottaa linkin kohteen etusivulle, missä asiakas aloittaa 3D-tourin käytön klikkaamalla tai koskettamalla sen kuvaa.  

 

Yhdessä kuvapisteessä ”seistessään” asiakas voi katsella ympärilleen koskettamalla ruudun vasenta tai oikeaa, ylä- tai alalaitaa. Tällöin kuva pyörii ympäri, ”katse” nousee ylös ja alas huoneessa. 

 

Halutessaan siirtyä eteenpäin asiakas voi klikata seuraavaa kuvapistettä ja jatkaa asunnon tutkailua uudesta näkökulmasta. 3D-tour eroaa virtuaalisesta asuntoesittelystä siten, että 3D-tour ei mahdollista vapaata liikkumista asunnossa. Sen sijaan pisteet joissa asiakas voi seistä ja pyöriä, on valittu etukäteen. 

 

3D-tourin edut

3D-tour on erinomainen lisä ennakkomarkkinointikampanjaan monestakin syystä.

Ensinnäkin se herättää asunnon eloon ennen kuin työmaalla on aloitettu edes maapohjan muokkausta uutta rakennusta varten. Asiakkaiden ei tarvitse kuvitella miltä asunnossa näyttää, kun siellä pääsee itse katselemaan ympärilleen. Tätä mahdollisuutta jokaikinen uudisasunnon ostaja todella arvostaa!

3D-tour on myös hyvin havainnollinen tapa esitellä asuntoa. 3D-tour välittää asunnosta todella paljon informaatiota kustannustehokkaalla tavalla: pohjaratkaisu, mittasuhteet, ovien ja ikkunoiden paikat, pintamateriaalit, luonnonvalo, kalustusmahdollisuudet... Kaikki tämä välittyy 3D-tourin avulla todella kätevästi.

Asiakkaita 3D-tourin visuaalisuus ja interaktiivisuus kiinnostaa ja viehättää. 3D-tour jättää pelkkiin visualisointeihin verrattuna vahvan muistijäljen – ja rohkaisee tekemään lopullisen ostopäätöksen.

Ai niin! Vielä yksi iso etu 3D-tourilla on. Kun 3D-tour on valmis, saat valmiin tuotteen mukana meiltä oikeuden napata pyöräytyskuvista ruutukaappauksia valitsemistasi kuvakulmista. Näin saat kaupan päälle myös rajattoman määrän visualisointeja.

Miten 3D-tour tehdään?

Se, onko uudiskohteesta jo olemassa 3D-mallinnos, vaikuttaa 3D-tourin tekoon. Jos mallinnosta ei vielä ole, me teemme sellaisen käden käänteessä! Liitä silloin tilaukseesi mukaan seuraavat dokumentit:

   Pohjapiirustukset 

   Leikkauspiirustukset 

   Julkisivupiirustukset 

   Asemapiirustus 

   Tarkat tiedot kohteen sisä- ja ulkopinnoilla käytettävistä materiaaleista 

 

3D-tour syntyy 3D-mallinnoksen pohjalta siten, että ensin luomme kohteenne virtuaalisen ”rungon” millilleen, täsmällisten mittojen pohjalta. Sitten runkoon lisätään kaikki mikä tekee asunnosta asunnon: ovet, ikkunat, pintamateriaalit, kiintokalusteet, sisustus, valaistus ja niin edelleen. 

Rendaus

Viimeisessä vaiheessa taitavat kuvittajamme työstävät pyöräytyskuviin heijastusten ja varjojen kaltaisia isotöisiä yksityiskohtia, jotka tekevät lopputuloksesta valokuvamaisen realistisen. Tätä vaihetta kutsutaan rendaamiseksi. Ja voilà! Uteliaat ja tiedonjanoiset asunnonostajat pääsevät joukolla tututstumaan uusimpaan kohteeseenne! 

Mitkä tilat 3D-tourilla kannattaa esitellä?

 

3D-animointi tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet teettää hyvin yksilöityä markkinointimateriaalia erilaisille uudiskohteille. Animaatiossa kannattaa luonnollisesti painottaa kohteen omia myyntivaltteja, jotka te tunnette parhaiten. 3D-animaatiossa voidaan esitellä esimerkiksi seuraavia myyntivaltteja:

3D-animointi tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet teettää hyvin yksilöityä markkinointimateriaalia erilaisille uudiskohteille. Animaatiossa kannattaa luonnollisesti painottaa kohteen omia myyntivaltteja, jotka te tunnette parhaiten. 3D-animaatiossa voidaan esitellä esimerkiksi seuraavia myyntivaltteja:

Yksi 3D-touria ensi kertaa markkinoinnissa kokeilevia silloin tällöin askarruttava kysymys on, mitkä tilat 3D-touriin kannattaa sisällyttää. 

Yleisestihän sanotaan, että keittiö ja kylpyhuone myyvät asunnon. 3D-tourista puhuttaessa sanoisimme, että keittiössä ja olohuoneessa on ehkä kuitenkin eniten asunnonostajia kiinnostavaa katseltavaa. 

Olohuoneen ja keittiön tilaratkaisut, kalustettavuus ja valon määrä vaikuttavat todella paljon arjen sujuvuuteen, ja asiakkailla voi olla erilaisia mieltymyksiä niiden suhteen. Esittele 3D-tourilla siis mieluusti ainakin keittiö ja olohuone, ja mikäli budjetti riittää, näiden lisäksi kulloinkin käsillä olevan kohteen uniikit myyntivaltit.

Tilava makuuhuone näköalaikkunoilla tai peräti parvekkeella? Tyylikäs saunaosasto kahdella suihkulla? Ihana terassi ja sen jatkeena piha lumiukon tekoon? Kutsu asiakkaasi tutustumaan niihin vuotta tai puoltatoista ennen muuttopäivää!

3D-tourien hinnoittelu

Meillä Visu24:llä 3D-tourit kuten muutkin materiaalit on hinnoiteltu edullisin pakettihinnoin. Mitä useamman pyöräytyskuvan saman asunnon 3D-touriin tilaat, sitä edullisempi paketti suhteessa on!