Digistailaus

Tilaa digistailaus uudiskohteestasi Visu24:lta

alk. 49 € + alv (sisältää 2 kommenttikierrosta)
Digistailaus herättää kiinnostusta, auttaa ostajia näkemään kunkin tilan todelliset mahdollisuudet ja tekee ostopäätöksen tekemisestä huomattavasti helpompaa.

Digistailattu olohuonekuva Visu24:lta

Muuta asuntokohteesi vastustamattomaksi digistailauksen avulla! Huolellisesti toteutettu digistailaus havainnollistaa asunnon potentiaalin ostajille, nopeuttaa myyntiprosessia ja mahdollistaa paremman kauppahinnan tavoittelun.

Tilaa digistailaus Visu24:lta jo tänään.

Digistailaus on edullinen ja nykyaikainen keino herättää tilat eloon digitaalisilla sisustuksilla. Digistailaus kirkastaa niin uudiskohteiden kuin vanhojenkin asuntojen mahdollisuudet, tekee tyhjät tilat houkutteleviksi ja selkeyttää täyteen ahdetut. 

Digistailauksen tehokkuus perustuu sen havainnollisuuteen. Stailatun myyntikuvan avulla asunnon ostaja voi hetkessä nähdä asunnon todellisen potentiaalin ja kuvitella itsensä siellä.

Digistailaus poistaa mielikuvitukseen liittyvät esteet ja tarjoaa konkreettisen, inspiroivan näkymän tulevaisuuden kotiin. Tämä auttaa ostajaa tuntemaan tilan omakseen jo ennen kuin hän vierailee paikan päällä, mikä vahvistaa ostokiinnostusta ja rohkaisee kauppoihin. Rakennusliikkeille ja asuntomyyjille digistailaus merkitsee nopeampaa kaupankäyntiä, tyytyväisempiä asiakkaita ja tehokkaampaa myyntiprosessia.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo samana työpäivänä. Saat digistailatut kuvat meiltä kuitenkin varmuudella jo kahden vuorokauden sisällä tilauksesta.

Digistailaus, mitä se tarkoittaa?

Digistailaus tarkoittaa asunnon sisustamista digitaalisesti suoraan valokuvaan tai 3D-kuvaan. Digistailauksen avulla voimme lisätä huonekaluja ja sisustuselementtejä tyhjiin tai vielä rakentamattomiin tiloihin tai poistaa ylimääräiset sisustuselementit täydestä huoneesta.

Digistailattu kuva VISU24

Digistailauksen edut asuntomarkkinoinnissa

Digistailaus on erittäin kustannustehokas keino muuttaa tilat houkutteleviksi, oli kyse sitten tyhjästä tilasta, rakentamattomasta kohteesta tai täyteen sisustetusta asunnosta – kaikki tämä vain muutamalla kympillä per kuva! Digistailaus tarjoaa realistisen näkymän tulevaan kotiin, nopeuttaen päätöksentekoa ja lyhentäen myyntiaikaa. Taitavasti tehty digistailaus antaa kilpailuetua, erottaa yrityksen massasta ja tarjoaa mahdollisuuden räätälöityihin, nopeasti muokattaviin kuvauksiin eri kohdeyleisöille.

Digistailaus on todella kustannustehokas työkalu. Digistailauksen avulla voimme muuntaa tyhjän, vielä rakentamattoman tai täyteen sisustetun tilan houkuttelevaksi, moderniksi asunnoksi, joka herättää kohderyhmän mielenkiinon välittömästi. Vain muutamalla kympillä per kuva!

Digistailaus helpottaa asunnonostajan ostopäätöstä. Stailatuilla kuvilla voit tarjota asiakkaillesi realistisen vision siitä, miltä heidän tuleva kotinsa voi kauniisti sisustettuna ja kalustettuna näyttää. Hyvin suunniteltu digistailaus herättää tunteita ja nopeuttaa päätöksentekoa, lyhentäen asuntojen myyntiaikaa.

Ammattitaidolla tehty digistailaus antaa yrityksellesi vankan kilpailuedun. Erittäin kilpailluilla markkinoilla mikä tahansa yksityiskohta voi ratkaista menestyksekkäät asuntokaupat. Tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuuden nähdä asunnon täysi potentiaali erotut massasta ja herätät avainasiakkaiden mielenkiinnon.

Neljäs digistailauksen valtti on nopeus ja muokattavuus. Digistailauksen avulla voit tilata eri tavoin sisustettuja kuvia eri kohderyhmille, ostajien mieltymysten tai demografisten trendien mukaan. Jos jokin yksityiskohta ei miellytä, se on nopea korjata täällä meidän päässämme.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Visu24:n Digistailaus: Houkuttele, korosta, inspiroi ja vakuuta samalla rahalla

Digistailauskuva olohuoneesta - Visu24.fi

Visu24:n digistailauspalvelu

 

Visu24:n digistailauspalvelu tarjoaa nopean, luotettavan ja laadukkaan ratkaisun sinulle, joka haluat asuntosi erottuvan massasta. Toimitamme upeasti stailatut myyntikuvat nopeasti, jopa samana päivänä tilauksesta, mutta viimeistään 2 työpäivän sisällä tilauksesta, ammattimaisella palveluasenteella ja vuosien kokemuksella.

Laajan ja ajankohtaisen sisustuskatalogin avulla luomme asunnostasi vastustamattoman houkuttelevan, korostaen sen vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja pyrimme aina yllättämään iloisesti kuviemme laadulla ja toimitusnopeudella.

Älä anna asuntolistauksen jäädä huomaamatta – valitse Visu24! Meiltä saat digistailauksen aina riskittä, täydellä 100 prosentin tyytyväisyystakuulla.

Missä digistailattuja kuvia voi käyttää?

Digistailatut kuvat toimivat kaikissa asuntomarkkinoinnin ja -myynnin kanavissa. Erityisen hyvin ne sopivat seuraaviin:

Verkkomainonta: Käytä digistailattuja kuvia netin asuntolistauksissa, missä ne erottuvat massasta ja houkuttelevat enemmän klikkauksia

Sosiaalinen media: Jaa stailattuja kuvia yrityksesi sosiaalisen median alustoilla vangitaksesi seuraajiesi huomion ja houkutellaksesi asuntoportaaliin tai -listaukseen lisää liikennettä

Esitteet ja myyntimateriaalit: Sisällytä kuvat painettuihin tai digitaalisiin esitteisiin, missä ne havainnollistavat asunnon parhaat puolet houkuttelevasti

Näyteikkunat ja toimistotilat: Käytä suurikokoisia tulosteita tai näyttöjä esitelläksesi digistailatut asunnot toimistosi näyteikkunassa tai sisätiloissa. Tyylikkäästi stailatut kuvat ovat omiaan kiinnittämään ohikulkijoiden huomion sekä rakentamaan brändiänne ajan hermolla olevana yrityksenä.

DIGISTAILAUS MARKKINOIDEN PARHAALLA TAKUULLA

• Työskentelemme 24 tuntia vuorokaudessa, 8 päivänä viikossa
• Saat tilaamasi kuvat nopeasti ja täydellä tyytyväisyystakuulla

Meillä Visu24:llä kello ei koskaan pysähdy! Tiimimme työskentelee ympäri vuorokauden, kahdeksan päivää viikossa varmistaakseen, että saat näyttävät myyntikuvat silloin kun niitä tarvitset.
Lupaamme asiakkaillemme laadukkaat digistailaukset 2 päivässä. Nopeus ja laatu kulkevat meillä aina käsi kädessä.

Tarjoamme sinulle paitsi pikaiset toimitusajat, myös osaavan ja joustavan asiakaspalvelun sekä raudanlujan tyytyväisyystakuun. Meille ei kelpaa mikään vähempi kuin täysi asiakastyytyväisyys, minkä vuoksi sitoudumme toimittamaan tyylikkäät, myyntiä edistävät kuvat joka kerta!

Kuvien valmistuttua sinulla on 60 päivää aikaa toivoa niihin muutoksia. Jos jostain syystä epäonnistumme, saat rahasi takaisin.

  • Digistailaus MH 49 € / kpl + alv
  • Digistailaus KT 59 € / kpl + alv
  • Digistailaus OH 69 € / kpl + alv
  • Digistailaus iso toimistotila 89 € / kpl + alv
  • Digistailaus Ulkokuva 99 € / kpl + alv
Digistailauskuva Visu24.fi

Asiakaskokemuksia

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Visu24 tekemät kuvat tekevät asunnon myymisestä helpompaa, koska ne ovat niin realistisia kuin 3D-kuvat voivat olla. Lisäksi ne tulevat aina 7 päivässä.

Risto Karjalainen, Remax

Tilaa digistailaus meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo saman sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme digistailauksille on 2 työpäivää.