Kokemuksia

Miten asiakkaamme ovat kokeneet asioinnin kanssamme? Lue alta case-esittelyjä.

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.
Vellogsille toteuttamamme rimakontti
Merikonteista liikuteltavia Kingbox-taukotiloja, -saunoja, -kahviloita ja monenlaista muuta rakentava Vellogs Oy:n ja Visu24 ovat tehneet yhteistyötä jo yli vuoden ajan. Lue Vellogs-asiakaskokemus täällä.
Upea keittiökuva Visu24:n toteuttamana
”Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja lopputulokseen. Asiakaspalvelu oli nopeaa, ja itse kuvat sain yllättävänkin nopeasti.”
Vendo Kun oli aika käynnistää Vantaan Koivuhaan uudiskohteen ennakkomarkkinointi, Vendo Helsingin myyntikoordinaattori Nico Suokas kääntyi Visu24:n puoleen. Vendon tilaukseen sisältyi 3D-myyntikuvia sekä 3D-myyntivideo.
Hima ja Huvila Visu24.fi referenssit
Kun Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas tarvitsi ulko- ja sisävisualisointeja uudiskohteeseen yrittäjä Nana Hyry tilasi kuvat jo ennestään tutulta Visu24:ltä.
Kirkkotie_häyrynen_1
Pitkän linjan rakennusliike Häyrynen Oy kuvailee Visu24:n asiakaspalvelua nopeaksi ja visualisointeja laadukkaiksi
Jalon Rakentajat Oy suosittelisi Visu24:ää muillekin
Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.
Elani-Rakennus Oy Kun Elanin uudesta Kauramäen kohteesta tarvittiin nopeasti 3D-kuvia, tilaus lähti toiselle jyväskyläläisfirmalle, Visu24:lle.
Mikkeliläinen Rakennustoimisto Valiotalo Oy on tilannut erilaisia markkinointimateriaaleja Visu24:ltä jo neljän vuoden ajan
Kahta Helsinkiin ja Pirkkalaan rakennettavaa toimitilaa varten projekti-insinööri Eerik Hemmo tilasi Visu24:ltä pikaisella aikataululla 3D-ulkomarkkinointikuvat.