Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

3D-Pohjakuvat ja -piirrokset​

3D-Pohjakuvat ja -piirrokset

Perinteinen mustavalkoinen pohjapiirustus viestii asiakkaille lopulta melko vähän – varsinkin, jos siihen ei ole merkitty valmiiksi tärkeimpien huonekalujen paikkoja. Mitä useampi huone ja mitä avoimempi pohja, sitä hankalampaa asunto on esimerkiksi kuvitella kalustettuna.

Annetaan asiakkaalle lisää infoa asunnosta

Perinteinen pohjapiirustus voi jättää asiakkaan mieleen avoimia kysymyksiä tai peräti epäilyksiä. Millainen tunnelma asunnossa on? Mistä suunnista tähän asuntoon tulee valoa? Miten suuret ikkunat ylipäätään ovat? Miten tällaisen asunnon voisi kalustaa? 

 

Toimii kaikissa markkinointikanavissa

 

Toimitamme 3D-pohjapiirustukset helppokäyttöisessä .png- tai .jpg- kuvaformaatissa. Siihen nähden miten paljon informaatiota 3D-pohjapiirustus välittää, se on tiedostokooltaan todella pieni ja helposti vielä siitäkin pienennettävissä.

 

3D-pohjapiirustus sopii siis erinomaisesti kaikkiin markkinointikanaviin verkkosivuista ja sähköpostista esitteisiin sekä kuvavetoisiin somekampanjoihin. Sen kaveriksi tarvitaan yksinkertaisimmillaan vain hyvä myyntiteksti sekä muutama ulko – ja sisävisualisointi.

 

Teemme myös havainnolliset leikkauskuvat

 

Pystymme tekemään myös havainnollisia 3D-leikkauskuvia rakennuksestasi. Leikkauskuvat auttavat asiakasta entisestään hahmottamaan rakennuksen tilat ja rakenteen paremmin.

Myyvä pohjakuva on informatiivinen

3D-pohjapiirustuksesta (tai 3D-pohjakuvasta) kaikki selviää nopeasti ja havainnollisesti. Samassa kuvassa voi myös esitellä myös sisustusmateriaaleja kuten lattialaminaattia tai -laattoja.

 

3D-pohjapiirustus on suosittu ja kustannustehokas tapa havainnollistaa uudiskohteen tilaratkaisuja asiakkaille. 3D-pohjakuvia voidaan tehdä yksittäisistä asunnoista tai kokonaisista kerroksista, jolloin puhutaan 3D-kerroskuvasta. 

 

3D-pohjapiirustus avulla asunnonetsijä voi hahmottaa tulevan asuntonsa tilat ja mittasuhteet helposti ja nopeasti yläperspektiivistä, kuin valmiiksi kalustetun miniatyyriasunnon katonrajasta. 3D-pohjapiirustuksessa yhdistyvät perinteisten pohjapiirrosten mittasuhteiden tarkkuus ja 3D-myyntikuvien havainnollisuus – kätevästi yhdessä kuvassa.

 

3D-pohjapiirustus on myös markkinointimateriaalina helppokäyttöinen, eikä vaadi paljon tiedostotilaa.

Pyydä tarjous 3D-pohjakuvista ja -piirustuksesta meiltä! 

 

 

Saat 3D-pohjapiirustusten lähes valmiit vedokset viimeistään seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Jos pohjapiirustuksesta löytyy korjattavaa, teemme korjaukset pikaisesti ja kunnes olette täysin tyytyväisiä lopputulokseen. Meidän tuotteillamme on 100 prosentin tyytyväisyystakuu!