3D-Pohjakuvat ja -piirrokset

Toimii kaikissa markkinointikanavissa

alk. 290 € + alv / kpl

3D Pohjakuva esimerkki Visu24.fi 3D-visualisoinnit

Perinteinen mustavalkoinen pohjapiirustus viestii asiakkaille lopulta melko vähän – varsinkin, jos siihen ei ole merkitty valmiiksi tärkeimpien huonekalujen paikkoja. Mitä useampi huone ja mitä avoimempi pohja, sitä hankalampaa asunto on esimerkiksi kuvitella kalustettuna.

Toimitamme 3D-pohjapiirustukset helppokäyttöisessä .png- tai .jpg- kuvaformaatissa. Siihen nähden miten paljon informaatiota 3D-pohjapiirustus välittää, se on tiedostokooltaan todella pieni ja helposti vielä siitäkin pienennettävissä.

3D-pohjapiirustus sopii siis erinomaisesti kaikkiin markkinointikanaviin verkkosivuista ja sähköpostista esitteisiin sekä kuvavetoisiin somekampanjoihin. Sen kaveriksi tarvitaan yksinkertaisimmillaan vain hyvä myyntiteksti sekä muutama ulko – ja sisävisualisointi.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Teemme myös havainnolliset leikkauskuvat

Pystymme tekemään myös havainnollisia 3D-leikkauskuvia rakennuksestasi. Leikkauskuvat auttavat asiakasta entisestään hahmottamaan rakennuksen tilat ja rakenteen paremmin.

Myyvä pohjakuva on informatiivinen

3D-pohjapiirustuksesta (tai 3D-pohjakuvasta) kaikki selviää nopeasti ja havainnollisesti. Samassa kuvassa voi myös esitellä myös sisustusmateriaaleja kuten lattialaminaattia tai -laattoja.

3D-pohjapiirustus on suosittu ja kustannustehokas tapa havainnollistaa uudiskohteen tilaratkaisuja asiakkaille. 3D-pohjakuvia voidaan tehdä yksittäisistä asunnoista tai kokonaisista kerroksista, jolloin puhutaan 3D-kerroskuvasta. 

3D-pohjapiirustus avulla asunnonetsijä voi hahmottaa tulevan asuntonsa tilat ja mittasuhteet helposti ja nopeasti yläperspektiivistä, kuin valmiiksi kalustetun miniatyyriasunnon katonrajasta. 3D-pohjapiirustuksessa yhdistyvät perinteisten pohjapiirrosten mittasuhteiden tarkkuus ja 3D-myyntikuvien havainnollisuus – kätevästi yhdessä kuvassa.

3D-pohjapiirustus on myös markkinointimateriaalina helppokäyttöinen, eikä vaadi paljon tiedostotilaa.

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Pyydä tarjous 3D-pohjakuvista ja -piirustuksesta meiltä!

Saat 3D-pohjapiirustusten lähes valmiit vedokset viimeistään seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Jos pohjapiirustuksesta löytyy korjattavaa, teemme korjaukset pikaisesti ja kunnes olette täysin tyytyväisiä lopputulokseen. Meidän tuotteillamme on 100 prosentin tyytyväisyystakuu! 

Viimeisimmät artikkelit liittyen 3D-pohjakuviin ja -piirroksiin