Virtuaalikierros

Tarjoa asiakkaillesi varaslähtö uudiskohteesi asuntonäyttöihin upealla virtuaalikierroksella! Uusimman 3D-teknologian avulla toteutettu virtuaalikierros antaa kodinostajille konkreettisen käsityksen tilasta ja tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa kodin tunnelmaan ennen kuin rakennuksen perustuksetkaan ovat vielä valmiit.

Yhden kuvapisteen virtuaalikierros alk 290 € + alv Kolmen kuvapisteen virtuaalikierros alk. 600 € + alv


Vauhdita asuntomyyntiä virtuaalikierroksella

Virtuaalikierros on uudiskohteen digitaalinen esittely, joka mahdollistaa asunnon tai toimitilan tutkimisen 360 asteen näkymillä, millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Virtuaalikierroksella asiakas voi liikkua tilassa vapaasti kuin videopelissä, katsella ympärilleen ja tutkia huoneita kotisohvallaan, oman uteliaisuutensa ohjaamana.

Virtuaalikierros on uusi ja vaikuttava tapa vangita asunnonetsijöiden huomio ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Virtuaalikierroksella kävijä voi kokea uudiskohteen elävästi, nähdä yksityiskohdat ja kuvitella itsensä tilaan – ennen kuin rakennuksen perustuksiakaan on vielä alettu valamaan.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäisen vedoksen virtuaalikierroksesta jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Virtuaalikierros helpottaa isompien asuntojen esittelyä

Visu24:n korkealaatuinen virtuaalikierros tarjoaa inspiroivan ja kattavan kokemuksen tulevasta kohteesta. Asiakas voi kierrellä ja katsella omassa tahdissaan, mikä luo paremman asiakaskokemuksen, nopeuttaa ostopäätöstä asuntojen myyntiprosessia.

Mikä on virtuaalikierros?

Virtuaalikierros hyödyntää uusinta 3D-kuvantamisteknologiaa, jonka avulla luomme kolmiulotteisen, realistisen virtuaalimallin vielä rakentamattomasta tai keskeneräisestä tilasta valmiina ja sisustettuna.

Virtuaalikierroksella asiakkaat voivat liikkua asunnon eri huoneissa, siirtyä yhdellä klikkauksella tilasta toiseen ja katsella vapaasti ympärilleen kuin asuntonäytöllä ikään. Virtuaalikierros mahdollistaa interaktiivisen kokemuksen, joka simuloi todellista läsnäoloa kohteessa.

Teemme virtuaalikierroksia paitsi asunnoista ja lomakohteista, muun muassa toimitiloista, kauppa- ja kaupunkikeskuksista, hallihankkeista, liikuntatiloista ja hotelleista. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Virtuaalikierroksen valtit ennakkomarkkinointikampanjassa

Elämyksellisyys ja fotorealismi: Virtuaalikierroksella potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon tai kiinteistöön omasta olohuoneestaan käsin. Fotorealistinen 3D-renderöinti luo aidon tunteen tilasta ja mahdollistaa kohteen tutkimisen eri puolilta, tarjoten ostajille oikeaa asuntonäyttöä muistuttavan elämyksen.

Helppokäyttöisyys: Visun24 virtuaalikierrokset ovat intuitiivisia ja helppoja käyttää. Erityistä teknologiaa tai sovelluksia ei tarvita, ja tilassa pääsee liikkumaan hyvin intuitiivisesti joko huoneen nimeä klikkaamalla tai haluttua kohtaa ruudulla koskettamalla. Helppokäyttöisyys tekee virtuaalikierroksesta sujuvan ja miellyttävän kokemuksen, joka sopii laajasti eri-ikäisille pienistä lapsista varttuneempiin asunnonostajiin saakka.

Sitoutuminen: Virtuaalikierroksen aikana käyttäjä voi keskittyä itselleen tärkeisiin huoneisiin ja yksityiskohtiin ja tutkia niitä eri kulmista. Tämä tekee kokemuksesta henkilökohtaisemman, lisää mielenkiintoa kohteen suhteen ja vahvistaa ostajan sitoutumista.

Sosiaalinen jakaminen: Virtuaalikierrosten helppo jakaminen perheen kesken voi tehdä kokemuksesta ja ostopäätöksestä yhteisen.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Visu24:n virtuaalikierros: Kutsu kylään, vauhdita myyntiä, erottaudu ja vahvista brändiä

Missä virtuaalikierroksia voi käyttää?

Virtuaalikierrokset toimivat kaikissa asuntomarkkinoinnin ja -myynnin kanavissa. Erityisen hyvin ne sopivat seuraaviin:

Asuntoportaalissa: Integroi virtuaalikierros kohteen verkkosivuille sitouttamaan asunnonetsijöitä

Somessa: Jaa virtuaalikierros Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä näyttääksesi seuraajillesi uudenlaisen sisältökokemuksen ja houkutellaksesi kävijöitä asuntoportaaliin

Sähköpostimarkkinoinnissa: Lisää virtuaalikierroslinkki uutiskirjeisiin tai kampanjaviesteihin

Digimainonnassa: Integroi virtuaalikierros digitaalisiin mainoskampanjoihin tai esimerkiksi YouTube-mainokseen

Miksi virtuaalikierros Visu24:lta

Tilaa näyttävä ja inspiroiva virtuaalikierros Visulta – toteutamme toiveenne nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla!

Virtuaalikierros tehdään 3D-mallinnoksen pohjalta. Jos sellaista ei kohteesta vielä löydy, se syntyy meiltä käden käänteessä rakennuspiirustusten ja materiaalitietojen pohjalta. 3D-mallinnosta voitte käyttää myös muiden, millintarkkojen markkinointimateriaalien luomiseen.

Kohteen ikkunoista ja parvekkeilta avautuvat maisemat voidaan tehdä sellaisiksi kuin ne oikeastikin ovat, jos saatavilla on dronekuvat, joista voimme koostaa kohteen oman 360-taustakuvanäkymän. Tämä mahdollisuus kannattaa ilman muuta käyttää varsinkin silloin, kun näköala kuuluu kohteen myyntivaltteihin!

Valmiiseen virtuaalikierrokseen sisältyy mahdollisuus ottaa loputtomia kuvakaappauksia ja käyttää niitä markkinoinnissa oman tarpeenne mukaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai lähetä meille tarjouspyyntö!

 

 

virtuaalikierros markkinoiden parhaalla takuulla!

  • Työskentelemme 24 tuntia vuorokaudessa, 8 päivänä viikossa
  • Saat tilaamasi kuvat nopeasti ja täydellä tyytyväisyystakuulla

Meillä Visu24:llä kello ei koskaan pysähdy! Tiimimme työskentelee ympäri vuorokauden, kahdeksan päivää viikossa varmistaakseen, että saat näyttävät myyntikuvat silloin kun niitä tarvitset. Lupaamme asiakkaillemme laadukkaat koevedokset 3-7 päivässä.

Nopeus ja laatu kulkevat meillä aina käsi kädessä. Tarjoamme sinulle paitsi pikaiset toimitusajat, myös osaavan ja joustavan asiakaspalvelun sekä raudanlujan tyytyväisyystakuun.

Meille ei kelpaa mikään vähempi kuin täysi asiakastyytyväisyys, minkä vuoksi sitoudumme toimittamaan tyylikkäät, myyntiä edistävät kuvat joka kerta! Kuvien valmistuttua sinulla on 60 päivää aikaa toivoa niihin muutoksia. Jos jostain syystä epäonnistumme, saat rahasi takaisin.

 

Sisävisuesimerkki_45_Visu24

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa 3D-tour meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.

Viimeisimmät artikkelit liittyen virtuaalikierrokseen