360-kuvat

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin 360-kuvapalveluihimme! 360-kuvat ovat fotorealistisia pyöräytyskuvia, joiden avulla voit kutsua asiakkaasi vierailulle asuntoon jo ennakkomarkkinointivaiheessa.

alk. 290 € + alv / kpl

Haluatko tarjota asiakkaillesi todellisen kokemuksen asunnosta jo ennakkomarkkinointivaiheessa? Etsitkö fotorealistisia pyöräytyskuvia, jotka herättävät asunnon eloon ja saavat asiakkaasi tuntemaan itsensä osaksi tilaa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tarjoamme korkealaatuisia ja immersiivisiä 360-kuvia, jotka vievät asiakkaasi virtuaaliselle matkalle asunnon jokaiseen nurkkaan.

360-kuvat ovat edistyksellisiä kuvia, jotka antavat vaikutelman siitä, että seisot itse asunnon keskellä ja voit katsella ympärillesi saumattomasti 360 asteen kulmassa. Voit tarkastella asuntoa ylhäältä alas, eteenpäin, sivuille ja taakse päin ikään kuin olisit siellä paikan päällä. Tämä visuaalinen kokemus herättää asunnon henkiin ja auttaa asiakkaitasi hahmottamaan tilan parhaalla mahdollisella tavalla. He voivat nähdä, miltä asunto näyttää eri näkökulmista ja saada todellisen kuvan siitä, millainen heidän tuleva kotinsa voisi olla.

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Mikä on 360-kuva?

360-kuvat ovat fotorealistisia pyöräytyskuvia, joiden avulla voit kutsua asiakkaasi vierailulle asuntoon jo ennakkomarkkinointivaiheessa. 360-kuva antaa vaikutelman, että asiakas seisoo keskellä asuntoa ja katselee ympärilleen: ylös, alas, eteen, sivuille ja taakse saumattomasti 360 asteen kulmassa.

360-kuvan avulla voit houkutella potentiaalisia asiakkaita jo varhaisessa vaiheessa ja herättää heidän kiinnostuksensa asuntoon. Asiakkaasi voivat tutkia asuntoa vapaasti ja saada paremman käsityksen sen koosta, ulkoasusta ja sisustuksesta. Tämä voi auttaa heitä tekemään parempia päätöksiä ja sitoutumaan asuntokauppaan.

360-kuvien valtit ennakko­markkinoinnissa

360-kuva on innovatiivinen ja immersiivinen valokuva, joka tarjoaa katsojalleen kokemuksen ympäröivästä tilasta. Se tallentaa kaikki näkökulmat ympäriinsä, jolloin katsoja voi katsella kuvaa saumattomasti 360 asteen kulmassa. 360-kuvat luovat vaikutelman, että olet itse paikan päällä ja voit tutkia ympäristöä joka suunnasta. Tämä teknologia mahdollistaa uudenlaisen visuaalisen kokemuksen, joka soveltuu erityisen hyvin virtuaaliseen matkailuun, kiinteistömarkkinointiin ja tapahtumien dokumentointiin. 360-kuvat herättävät tilan eloon ja antavat katsojalle mahdollisuuden tuntea olevansa osa kohteen ympäristöä.

360-kuvat tarjoavat merkittäviä etuja ennakkomarkkinoinnissa. Niiden avulla voit vangita katsojan mielenkiinnon. 360-kuvat mahdollistavat asiakkaan eläytymisen kohteen tilaan, sillä hän voi tutkia ympäristöä joka suunnasta. Tämä auttaa potentiaalisia asiakkaita hahmottamaan tilan mitat, sisustuksen ja yleisen tunnelman paremmin kuin perinteiset valokuvat. Lisäksi 360-kuvat herättävät elävästi kiinnostuksen ja kutsuvat katsojat tutustumaan kohteeseen fyysisesti.

Ennakkomarkkinoinnissa 360-kuvat ovat tehokas työkalu, joka auttaa erottumaan kilpailijoista, luomaan vaikuttavia visuaalisia esityksiä ja saavuttamaan potentiaaliset asiakkaat jo varhaisessa vaiheessa.

360-kuvat välittävät kohteestasi kerralla
todella paljon visuaalisesta informaatiota

Immersiivinen kokemus: 360-kuvat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda immersiivinen kokemus potentiaalisille asiakkaille. Katsojat voivat tutkia tilaa kaikista suunnista ja saada todentuntuisen käsityksen kohteen ulko- ja sisätiloista.

Tehokas ennakkomarkkinointi: 360-kuvat mahdollistavat kohteen tehokkaan esittelyn jo ennakkomarkkinointivaiheessa. Ne herättävät kiinnostuksen ja houkuttelevat potentiaaliset ostajat tutustumaan kohteeseen virtuaalisesti, mikä auttaa luomaan positiivista mielikuvaa ja nostaa kiinnostusta kohteen suhteen.

Todellisen tilan hahmottaminen: Perinteiset valokuvat tai 3D-visualisoinnit eivät aina anna tarkkaa kuvaa kohteen tilasta ja mittasuhteista. 360-kuvat tarjoavat katsojille realistisen tunteen tilan koosta, sisustuksesta ja yleisestä tunnelmasta. Tämä auttaa potentiaalisia asiakkaita tekemään parempia päätöksiä ja lisää luottamusta kohteen suhteen.

Kilpailuedun luominen: 360-kuvien käyttö uudiskohteen markkinoinnissa antaa kilpailuetua muihin markkinoilla oleviin kohteisiin nähden. Ne erottuvat perinteisistä valokuvista ja tarjoavat katsojille interaktiivisen ja mielenkiintoisen kokemuksen. Tämä auttaa houkuttelemaan enemmän potentiaalisia ostajia ja tehostamaan markkinointiponnisteluja.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Missä 360-kuvia voi käyttää?

360-kuvat sopivat erinomaisesti uudiskohteen omille sivuille. Voit tehostaa asuntomarkkinoitia lähettämällä asiakkaillesi kutsun vierailemaan kohteessasi 360-kuvan kautta – 360-kuvien ympärille voi siis suunnitella vaikka kokonaisen kampanjan varauksia vauhdittamaan. ”Vierailumahdollisuutta” voi mainostaa sekä sähköpostilistan että sosiaalisen median kautta. 

360-kuvien yhteydessä toimivat tehokkaasti klassiset tai värilliset pohjakuvat sekä laadukas myyntiteksti. Tällainen paketti tarjoaa asiakkaalle monipuoliset mahdollisuudet tutustua asuntoon.

 

360-kuvia voi käyttää monipuolisesti myös eri markkinointikanavissa ja -materiaaleissa. Ne sopivat erinomaisesti verkkosivuille, joilla ne voivat luoda kiinnostavia virtuaalikierroksia ja auttaa potentiaalisia asiakkaita tutustumaan kohteeseen. 360-kuvia voi myös hyödyntää sosiaalisen median kampanjoissa, joissa ne herättävät huomiota ja houkuttelevat katsojia interaktiivisen sisällön avulla. Lisäksi 360-kuvia voi käyttää esittelymateriaaleissa, kuten esitteissä ja mainosvideoissa, jotka auttavat viemään kohteen viestiä ja tunnelmaa tehokkaasti eteenpäin. 360-kuvien monipuolinen käyttömarkkinoinnissa tarjoaa mahdollisuuksia erottua kilpailijoista ja tarjota ainutlaatuinen kokemus potentiaalisille asiakkaille.

Sisävisuesimerkki_0523_03_Visu24

360-kuvat markkinoiden parhaalla takuulla

Meillä on pitkä kokemus 360-kuvien luomisesta ja olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia ja tarkkoja kuvia. Panostamme fotorealistisuuteen ja yksityiskohtiin, jotta asiakkaasi voivat saada mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta. Lisäksi tarjoamme nopean toimitusajan, jotta voit hyödyntää kuvia markkinoinnissasi välittömästi. Teemme parhaamme, että saat ensimmäiset vedokset 360-kuvista kolmen päivän sisällä tilauksesta. Lisäksi tarjoamme lähes valmiit kuvat seitsemässä työpäivässä.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, ja siksi tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen saamiisi 360-kuviin, voit pyytää muutoksia 60 päivän ajan. Haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen ja että kuvat vastaavat odotuksiasi. Tarjoamme myös rahat takaisin -takuun, joten voit luottaa siihen, että saat rahoillesi vastinetta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous 360-kuvista täällä. Tarjoamme kilpailukykyistä hinnoittelua ja räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiisi. Anna meidän auttaa sinua tekemään vaikutus asiakkaisiin ja erottumaan kilpailijoista 360-kuvien avulla.

  • 1-2 kuvapistettä 290 € / kpl
  • 3-4 kuvapistettä 250 € / kpl
  • 5+ kuvapistettä 190 € / kpl
Sisävisuesimerkki_213_Visu24

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa 3D-kuvat meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.