3D-animointi ja -animaatio

alk. 990 € + alv

Asuntomarkkinoinnin visualisointimenetelmät kehittyvät koko ajan ja laajentavat ennakkomarkkinoinnin mahdollisuuksia. Jos etsit tosissasi uutta vipinää uudiskohteesi varauksiin, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan 3D animointia markkinoinnin tehokeinona. Kokemuksemme mukaan se todella toimii!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

3D-animointi vakuuttaa audiovisuaalisuuden keinoin

Ammattitaidolla tehty 3D-animaatio herättää kohteesi eloon visuaalisella ja tyylikkäällä tavalla. Asunnonostajat janoavat tietoa suuren päätöksensä tueksi ja arvostavat yritystä, joka sitä heille haluaa tarjota. 

3D-animointi asunnon ulkopuolelta

3D animoinnin ansiosta kohteesi jää ostajien mieleen ja erottuu edukseen muista. Kun tarjoat sekä tietoa että mielikuvia, poistat asiakkaiden mielestä avoimia kysymyksiä eli ostamisen esteitä samalla kun motivoit heitä toimimaan. 

Katso video

Brändätty 3D-animointi uudiskohteesta

3D animaatio voidaan brändätä yrityksesi näköiseksi, jolloin se auttaa paitsi kyseisen kohteen, myös tulevien kohteiden markkinoinnissa ja yrityksesi tunnettuuden edistämisessä.

Katso video

Tontti ja pihapiiri lintuperspektiivistä

Luonnollisesti asunnonetsijöitä kiinnostaa myös mahdollisen uuden kotinsa lähiympäristö, tontti ja piha. Uudiskohteen esittelyvideolla näitä voidaan luontevasti esitellä lintuperspektiivinäkökulman avulla.

Minkä kokoiselle tontille kohde rakennetaan? Minkä kokoisesta kohteesta on kyse? Kuinka paljon vihreää pihalle jää, entä autopaikkoja? Nämä ovat useimpia asunnonostajia kiinnostavia asioita, jotka havainnollistuvat tehokkaasti lintuperspektiivistä, kattojen yltä kuvattuina.

Arkkitehtuuri framille

Monille asunnonostajille myös tulevan kodin ulkonäkö on tärkeä valintakriteeri. Mitä enemmän euroja ja vaivaa arkkitehtuuriin olette satsanneet, sitä suurempi rooli ja sitä enemmän sekunteja sille kannattaa uudiskohteen esittelyvideolla omistaa.

Onko uudessa hankkeessanne upeat, kookkaat ikkunat? Kaunis puuverhoilu, tyylikkäät terassit, viihtyisät lasitetut parvekkeet tai muita ulkoasuun liittyviä myyntivaltteja? Kerro meille ja tuodaan myyntivaltit esiin!

”Nopeaa ja joustavaa palvelua”

Kun oli aika käynnistää Vantaan Koivuhaan uudiskohteen ennakkomarkkinointi, Vendo Helsingin myyntikoordinaattori Nico Suokas kääntyi Visu24:n puoleen.

Vendon tilaukseen sisältyi 3D-myyntikuvia sekä 3D-myyntivideo.

Animointi jää mieleen

3D animoinnin ansiosta kohteesi jää ostajien mieleen ja erottuu edukseen muista. Myös myyvien mielikuvien luominen on tehokasta 3D-animaation audiovisuaalisin keinoin. Kun tarjoat sekä tietoa että mielikuvia, poistat asiakkaiden mielestä avoimia kysymyksiä eli ostamisen esteitä samalla kun motivoit heitä toimimaan. 

3D animointi tehostaa asuntojen ennakko­markkinointia neljällä tavalla

Asunnonostajat janoavat tietoa, ja epätietoisuus vasta paperilla olemassa olevasta kohteesta on suuri este ostopäätöksen tiellä. Visuaalisessa muodossa suurikin määrä tietoa välittyy helposti ja mielenkiintoisella tavalla: kohde tulee tutuksi ja ostamisen esteet poistuvat yksi kerrallaan.

Tiedon lisäksi 3D animoinnin avulla voidaan luoda mielikuvia ja vedota myös tunteisiin. Vaikka asunnonostajia kiinnostaa kovasti uudisasuntoihin liittyvä faktatieto, ei tunteenkaan vaikutusta lopulliseen päätökseen missään nimessä kannata aliarvioida. Musiikki ja kuva yhdessä voivat luoda vahvoja mielikuvia ja tunnelmia, jotka jäävät mieleen, erottuvat ja motivoivat toimimaan.

3D animaatio voidaan brändätä yrityksesi näköiseksi, jolloin se auttaa paitsi kyseisen kohteen, myös tulevien kohteiden markkinoinnissa ja yrityksesi tunnettuuden edistämisessä.

Ostajat arvostavat yritystä, joka tuntee heidän tarpeensa ja haluaa vilpittömästi vastata niihin. Laadukkaat markkinointimateriaalit kertovat asiakkaillesi, että arvostat heitä ja haluat tarjota heille parasta heidän suuren päätöksensä tueksi.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Millainen 3D-animaatio?

Miten pitkä 3D-animaation kannattaisi olla? Mitä sisältöjä siinä kannattaisi painottaa? Entä millainen musiikki animaation taustalle sopisi? Lue alta käytännön kokemukseen pohjaavat vinkkimme!

3D animaation pituus

Asunnonostajiin vetoavat sekä lyhyet että hiukan pidemmätkin 3D-animaatiot. Eritoten arvokkaampiin, haastavampiin tai jo hiukan hitaasti tuulta ottaneisiin olleisiin kohteisiin kannattaa mielestämme kokeilla hiukan pidempää vaikka minuutin—puolentoista 3D-animaatiota. Pieni ylimääräinen panostus yleensä maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Pituuden vaikutus hintaan

Animaatioita voi tehdä useammalla eri teknologialla. Mikäli rendataan fotorealistista animaatiota, animaatiot hinnoittellaan yleensä sekuntien mukaan. Yksi sekunti voi maksaa esim. 20€. Suosittelemme yleensä hiukan eri teknologialla tehtyä animaatiota, jolloin animaation hintaan ei vaikuta niinkään animaation pituus vaan mallinnettavien asioiden määrä. 

Sisävisuesimerkki_21_Visu24

3D-animaation sisältö

3D-animointi tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet teettää hyvin yksilöityä markkinointimateriaalia erilaisille uudiskohteille. Animaatiossa kannattaa luonnollisesti painottaa kohteen omia myyntivaltteja, jotka te tunnette parhaiten. 3D-animaatiossa voidaan esitellä esimerkiksi seuraavia myyntivaltteja:

Musiikkivalinta

Onko markkinointianimaation musiikkivalinnalla merkitystä?

On toki! 3D-animointi on erityisen tehokas markkinointiväline paitsi visuaalisuutensa ansiosta myös siksi, että animaatiossa voidaan hyödyntää myös musiikkia mielikuvien ja tunnelmien luomisessa. Musiikki yhdessä animoidun kuvan kanssa on verraton tapa luoda myyviä mielikuvia kuten esimerkiksi

 • Seesteinen
 • Energinen / iloinen
 • Laadukas / ylellinen / luksus
 • Kohtuuhintainen
 • Urbaani
 • Kotoisa
 • Moderni
 • Perinteinen

 

Jos sinulla on toivetta 3D-animaation musiikkityylin suhteen, kerro siitä ihmeessä tilauksesi yhteydessä. Muussa tapauksessa valitsemme 3D-animaatioosi kohteesi kuuloisen tyylikkään musiikkiraidan, joka puhuttelee tämän hetken asunnonostajia kohderyhmään katsomatta.

Brändäys

3D animointi antaa yrityksellesi mahdollisuuden markkinoida paitsi tiettyä kohdetta, myös yritystä itseään. Tätä kutsutaan brändäykseksi eli tavoitteelliseksi mielikuvan rakentamiseksi.

3D animaation brändäyksessä auttavat esimerkiksi seuraavat:

 • Yrityksesi logo näkyvissä
 • Yrityksesi (logon) värejä käytetään myös grafiikoissa ja teksteissä
 • Yrityksesi laatulupaus näkyy ja/tai kuuluu
 • Käytetään samaa fonttia kuin yrityksesi nettisivuilla ja muussa markkinointimateriaalissa
 • Valitaan musiikki tietoisesti yrityksesi brändin ja pääkohderyhmien maun mukaiseksi
 • Pidempään 3D-animaatioon voidaan lisätä myös brändisi valttikortteja esittelevää tekstiä tai puhetta, joko teidän tai copywriterimme käsikirjoittamana
 • Sama audiovisuaalinen tyyli kaikkien kohteiden markkinointimateriaaleissa
Sisävisuesimerkki_50_Visu24

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa animaatio meiltä

Jos teetät yrityksesi kaikki 3D-animaatiot meillä, saat kaikkiin varmasti myös yhtenäisen audiovisuaalisen tyylin. Pian asunnonostajat osaavat jo yhdistää yksittäisen meillä teettämänne 3D animaation audiovisuaalisen ilmeen välittömästi juuri sinun yritykseesi ja sen laatulupauksiin. Ai niin, tämähän olikin jo tuttu firma! Brändäystä kannattaa pysähtyä pohtimaan, sillä asiakkaat ostavat tuotteen kuin tuotteen mieluiten tutulta yritykseltä. Tuttuutta ja tunnettavuutta taas rakennetaan yhtenäistämällä markkinointiviestinnän tyyliä ja sisältöä.

Viimeisimmät artikkelit liittyen 3D-animointiin