Ammattitaitoiset ja realistiset 3D-kuvat - Tehosta markkinointia visuaalisilla elämyksillä

3D-kuvat ovat merkittävä työkalu uudiskohteiden markkinoinnissa, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä tulevia rakennusprojektejaan houkuttelevalla ja elävällä tavalla.

Tilaa 3D-kuvat Visu24:lta - alk. 190 € + alv / kpl

3D-visualisoinnit auttavat sinua uudiskohteen markkinoinnissa. Tutustu Visu24:n monipuoliseen 3D-palvelun avulla saat 3D-kuvat nopeasti. Toteutamme laadukkaita ja tarkkoja 3D-kuvia sisätiloista, julkisivuista, rakenteista, kerroksista ja pohjakuvista.

Visu24 tarjoaa kattavia 3D-kuvauspalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme erottumaan kilpailusta ja houkuttelemaan kiinnostuneita ostajia.

3D-kuvat luovat virtuaalisen todellisuuden, jossa potentiaaliset ostajat voivat kokea ja hahmottaa tulevan asunnon tai rakennuksen tilat ennen kuin ne ovat edes valmistuneet. 

Uudiskohteiden markkinoinnissa on tärkeää herättää potentiaalisten ostajien mielenkiinto ja herättää heidän mielikuvituksensa. Perinteiset kaksiulotteiset piirustukset tai valokuvat eivät välttämättä pysty välittämään todellista tunnelmaa ja tilan tuntua, mutta 3D-kuvat tarjoavat mahdollisuuden tarkastella ja tutkia tulevia asuntoja tai rakennuksia kaikista mahdollisista kulmista. Ne tuovat kohteen eloon ja auttavat luomaan vahvan visuaalisen yhteyden ostajan ja tulevan kodin välille.

Visu24:n tarjoamat 3D-kuvat ovat erittäin tarkkoja ja realistisia, mikä auttaa potentiaalisia ostajia hahmottamaan tilan mittasuhteet ja sisustusratkaisut. Näiden kuvien avulla he voivat kuvitella itsensä asumaan tai työskentelemään kohteessa jo ennen sen valmistumista. 3D-kuvien avulla pystytään esittämään erilaisia sisustusvaihtoehtoja ja luomaan erilaisia tunnelmia, jolloin potentiaaliset ostajat voivat helposti visualisoida, miltä heidän tuleva kotinsa näyttäisi erilaisilla kalusteilla, väreillä ja materiaaleilla.

3D-kuvat ovat välttämätön työkalu uudiskohteiden markkinoinnissa, ja Visu24 tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan ammattitaitoisen 3D-kuvapalvelun toteuttamiseksi. Voit luottaa siihen, että 3D-kuvamme auttavat sinua erottumaan kilpailusta ja houkuttelemaan kiinnostuneita ostajia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja tyydyttämään tarpeesi korkealaatuisilla kuvilla ja nopeilla toimituksilla. Ota yhteyttä Visu24:ään ja pyydä tarjous 3D-kuvauspalveluistamme jo tänään!

 

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Viimeistään 7 työpäivässä.

Mitä ovat 3D-kuvat?

3D-kuva on kuvallinen esitys, joka luo kolmiulotteisen vaikutelman kohteesta tai tilasta. 3D-kuvat tarjoavat realistisen ja elävän näkymän kohteesta, joka voi olla esimerkiksi rakennus, sisustus tai tuote. Ne auttavat hahmottamaan tilan mittasuhteet, valaistuksen, materiaalit ja mahdolliset muutokset ennen varsinaista kohteen toteutusta. 3D-kuvat ovat erityisen hyödyllisiä arkkitehtuurissa, sisustussuunnittelussa ja tuotekehityksessä, sillä ne auttavat visualisoimaan ja viestimään suunnitelmia selkeästi ja houkuttelevasti.

3D-kuvien valtit ennakko­markkinoinnissa

Yksi tärkeä etu 3D-kuvissa on niiden joustavuus. Visu24:n kokeneet suunnittelijat pystyvät luomaan 3D-kuvia eri näkökulmista ja eri valaistusolosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että voimme esitellä uudiskohteen eri aikoina päivästä ja eri vuodenaikoina, jolloin ostajat saavat kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, miltä kohde näyttää eri olosuhteissa. Tämä auttaa potentiaalisia ostajia tuntemaan olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi ostopäätöksen tekemisessä.

Kun käytät Visu24:n tarjoamia 3D-kuvia uudiskohteen markkinoinnissa, saatat ihmetellä, miksi valita juuri meidät kilpailijoiden sijaan. Yksi tärkeä syy on se, että olemme erikoistuneet 3D-kuviin. Emme rönsyile ja tee vähän sitä ja tätä, vaan keskitymme yksinomaan korkealaatuisten ja vaikuttavien 3D-kuvien tuottamiseen. Lisäksi pystymme aloittamaan projektin välittömästi ja tarjoamme lähes ympäri vuorokauden palvelua. Järkevä hinnoittelu takaa, että saat huippulaatuiset kuvat erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on myös vahva tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa, että asiakas ei maksa, ellei tulos tyydytä. Haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen 3D-kuvien laatuun ja että ne vastaavat odotuksiasi. Tarjoamme myös riittävän määrän korjauskierroksia, jotta lopputulos saadaan täysin tyydyttämään sinua. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.

Visu24:n nopeat toimitukset ovat myös yksi etumme. Ymmärrämme, että aikatauluilla on merkitystä uudiskohteiden markkinoinnissa, ja pyrimme toimittamaan 3D-kuvat sinulle mahdollisimman nopeasti. Tämä mahdollistaa sujuvan markkinointikampanjan suunnittelun ja aikataulutuksen.

Tervetuloa Visu24:n maailmaan, jossa tarjoamme laadukkaat ja myyvät 3D-kuvat eri käyttötarkoituksiin. Ymmärrämme, että jokaisella uudiskohteella on ainutlaatuiset tarpeet, ja siksi olemme erikoistuneet tuottamaan erilaisia 3D-kuvia, jotka auttavat sinua markkinoimaan projektiasi tehokkaasti. Tässä esittelemme muutamia kuvatyyppejä, joita meiltä saat:

3D-kuvat sisältä (interiööri, sisustus) - alk. 190€ / kpl + alv: Haluatko tarjota ostajille mahdollisuuden kuvitella itsensä kodin sisätiloihin? Meiltä saat taidokkaasti toteutetut 3D-kuvat, jotka esittävät uudiskohteen sisätiloja. Voimme visualisoida huoneiden asetteluja, kalustusta ja yksityiskohtia auttaaksemme ostajia hahmottamaan tilan potentiaalin. 3D-sisäkuvien avulla voit herättää mielikuvituksen eloon ja luoda houkuttelevan kuvan tulevasta kodista.

3D-kuvat rakennuksen ulkoa (julkisivu) - alk. 290€ / kpl + alv: Rakennuksen julkisivu on usein ensimmäinen asia, johon potentiaaliset ostajat kiinnittävät huomiota. Visu24:n avulla voit esitellä uudiskohteesi julkisivun upeasti toteutettujen 3D-kuvien avulla. Voimme visualisoida rakennuksen arkkitehtoniset yksityiskohdat, julkisivumateriaalit ja värimaailman tarkasti. Näin potentiaaliset ostajat saavat realistisen käsityksen rakennuksen ulkonäöstä ja tyylistä.

3D-kuvat rakenteista (läpileikkauskuvat) - alk. 290€ / kpl + alv: Jos haluat tarjota ostajille kattavan käsityksen uudiskohteen rakenteista, läpileikkauskuvat ovat erinomainen vaihtoehto. Meiltä saat tarkasti toteutetut 3D-läpileikkauskuvat, jotka havainnollistavat rakennuksen eri kerroksia ja sisältävät tärkeitä rakenteellisia yksityiskohtia. 3D-rakennekuvat auttavat ostajia ymmärtämään, miten eri osat sopivat yhteen ja miten tilat ovat järjestettyinä.

3D-kuvat kerroksista (3D-kerroskuvat) - alk. 390€ / kpl + alv: : Uudiskohteen kerroskuvat ovat keskeinen osa markkinointia, sillä ne auttavat ostajia hahmottamaan tilan ja eri kerrosten suhteen toisiinsa. Visu24:n avulla voit esitellä uudiskohteen kerroksia selkeästi ja houkuttelevasti 3D-kerroskuvien avulla. Voimme visualisoida kerrosten väliset yhteydet, huoneiden sijainnit ja tarvittavat mittasuhteet, jotta ostajat saavat selkeän käsityksen tilojen toimivuudesta.

3D-kuvat pohjakuvista (3D-pohjakuvat) - alk. 290€ / kpl + alv: Uudiskohteen pohjakuvat ovat olennainen osa suunnittelua ja markkinointia. Meiltä saat ammattitaitoisesti luodut 3D-pohjakuvat, jotka esittävät tilojen järjestelyjä ja mittoja kolmiulotteisesti. 3D-pohjakuvien avulla voit tarjota ostajille realistisen käsityksen tilojen koosta, muodoista ja toiminnallisista ratkaisuista.

Kokemuksia 3D-kuvien tilaajilta:

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

3D-kuvat soveltuvat kaikkeen tähän

3D-kuvia voidaan hyödyntää monilla eri aloilla ja erilaisissa projekteissa. Arkkitehtuurissa ja rakennusalalla ne ovat tärkeä työkalu uudiskohteiden ja rakennusten suunnittelussa. 3D-kuvat auttavat havainnollistamaan rakennuksen julkisivuja, sisätiloja ja tilojen välisiä suhteita. Ne auttavat asiakkaita ja sidosryhmiä ymmärtämään paremmin suunnitelmia ja tekemään päätöksiä.

Sisustussuunnittelussa 3D-kuvat mahdollistavat tilojen sisustuksen ja kalustamisen realistisen esittämisen. Ne auttavat visualisoimaan eri materiaalien, värien ja muotojen yhdistelmiä sekä luomaan mielikuvan lopputuloksesta ennen toteutusta. 3D-kuvat auttavat suunnittelijoita ja asiakkaita tekemään tarkkoja päätöksiä sisustusvalinnoista ja luomaan toimivia ja houkuttelevia tiloja.

Tuotekehityksessä 3D-kuvat ovat välttämättömiä prototyyppien ja tuotteiden esittelyssä. Ne mahdollistavat tuotteen ulkoasun, muotojen ja yksityiskohtien tarkan esittämisen ennen valmistuksen aloittamista. 3D-kuvat auttavat tuotesuunnittelijoita, markkinoijia ja asiakkaita hahmottamaan tuotteen ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja visuaalista ilmettä.

3D-kuvat soveltuvat myös markkinointimateriaalien, esitteiden, verkkosivujen ja mainosten rikastamiseen. Ne herättävät kiinnostusta ja antavat potentiaalisille asiakkaille selkeän kuvan kohteesta tai tuotteesta. 3D-kuvat ovat erittäin hyödyllisiä myös esittelytapahtumissa ja myyntineuvotteluissa, sillä ne auttavat luomaan vakuuttavan ja vaikuttavan esityksen.

3D-visualisoinnit auttavat sinua uudiskohteen markkinoinnissa. Tutustu Visu24:n monipuoliseen 3D-palvelun avulla saat 3D-kuvat nopeasti. Toteutamme laadukkaita ja tarkkoja 3D-kuvia sisätiloista, julkisivuista, rakenteista, kerroksista ja pohjakuvista.

3D-kuvilla välität kohteestasi kerralla
todella paljon visuaalista informaatiota

Visuaalinen houkuttelevuus: 3D-kuvat tarjoavat realistisen ja visuaalisesti vaikuttavan esityksen uudiskohteesta. Ne herättävät mielenkiinnon potentiaalisissa asiakkaissa ja auttavat välittämään kohteen houkuttelevuuden tehokkaasti.

Asunnon tai rakennuksen suunnittelun havainnollistaminen: 3D-kuvat auttavat asiakkaita hahmottamaan asunnon tai rakennuksen ulkoasun, tilankäytön ja sisustusratkaisut ennen niiden rakentamista. Ne auttavat selkeyttämään suunnitteluprosessia ja mahdollistavat muutosten tekemisen varhaisessa vaiheessa.

Ennakkomarkkinoinnin vahvistaminen: 3D-kuvat ovat tehokas työkalu ennakkomarkkinoinnissa. Niiden avulla voit luoda houkuttelevia markkinointimateriaaleja, kuten mainoksia, esitteitä ja verkkosivuja, jotka herättävät kiinnostuksen ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita.

Kilpailuedun luominen: 3D-kuvien käyttöönotto antaa sinulle kilpailuetua markkinoilla. Ne erottavat sinut muista rakennuttajista ja auttavat luomaan vahvan visuaalisen brändin. Laadukkaat ja tarkat 3D-kuvat antavat ammattimaisen vaikutelman ja vakuuttavat asiakkaat valitsemaan juuri sinun kohteesi.

”Nopeaa ja joustavaa palvelua”

Vendo Helsingillä kiitettiin erityisesti viesteihin vastaamisen nopeutta, visualisointien laatua sekä Visu24:n tekijöiden joustavuutta projektin edetessä

3D-kuvat soveltuvat kaikkeen tähän

3D-kuvia voidaan hyödyntää monilla eri aloilla ja erilaisissa projekteissa. Arkkitehtuurissa ja rakennusalalla ne ovat tärkeä työkalu uudiskohteiden ja rakennusten suunnittelussa. 3D-kuvat auttavat havainnollistamaan rakennuksen julkisivuja, sisätiloja ja tilojen välisiä suhteita. Ne auttavat asiakkaita ja sidosryhmiä ymmärtämään paremmin suunnitelmia ja tekemään päätöksiä.

Sisustussuunnittelussa 3D-kuvat mahdollistavat tilojen sisustuksen ja kalustamisen realistisen esittämisen. Ne auttavat visualisoimaan eri materiaalien, värien ja muotojen yhdistelmiä sekä luomaan mielikuvan lopputuloksesta ennen toteutusta. 3D-kuvat auttavat suunnittelijoita ja asiakkaita tekemään tarkkoja päätöksiä sisustusvalinnoista ja luomaan toimivia ja houkuttelevia tiloja.

Tuotekehityksessä 3D-kuvat ovat välttämättömiä prototyyppien ja tuotteiden esittelyssä. Ne mahdollistavat tuotteen ulkoasun, muotojen ja yksityiskohtien tarkan esittämisen ennen valmistuksen aloittamista. 3D-kuvat auttavat tuotesuunnittelijoita, markkinoijia ja asiakkaita hahmottamaan tuotteen ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja visuaalista ilmettä.

3D-kuvat soveltuvat myös markkinointimateriaalien, esitteiden, verkkosivujen ja mainosten rikastamiseen. Ne herättävät kiinnostusta ja antavat potentiaalisille asiakkaille selkeän kuvan kohteesta tai tuotteesta. 3D-kuvat ovat erittäin hyödyllisiä myös esittelytapahtumissa ja myyntineuvotteluissa, sillä ne auttavat luomaan vakuuttavan ja vaikuttavan esityksen.

3D-visualisoinnit auttavat sinua uudiskohteen markkinoinnissa. Tutustu Visu24:n monipuoliseen 3D-palvelun avulla saat 3D-kuvat nopeasti. Toteutamme laadukkaita ja tarkkoja 3D-kuvia sisätiloista, julkisivuista, rakenteista, kerroksista ja pohjakuvista.

3D-kuvat markkinoiden parhaalla takuulla

Visu24 tarjoaa markkinoiden parhaan takuun 3D-kuvien laadulle ja toimitusajalle. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että projektisi etenee nopeasti ja saavuttaa korkeimman laadun standardit.

Ensimmäiset vedokset toimitetaan sinulle usein vain kolmessa päivässä tilauksen tekemisestä. Tämä nopea reagointiaika takaa sen, että pääset näkemään alustavan kuvamateriaalin nopeasti ja voit antaa tarvittaessa välitöntä palautetta.

Lähes valmiit kuvat toimitetaan sinulle seitsemän työpäivän kuluessa tilauksesta. Tämä nopea toimitusaika takaa, että saat käyttöösi lopulliset, huippulaadukkaat kuvat nopeasti ja voit aloittaa niiden hyödyntämisen markkinoinnissa.

Visu24 tarjoaa myös rahat takaisin -takuun eli 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen saamiisi 3D-kuviin, voit pyytää rahojasi takaisin. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen palveluumme ja että saamasi kuvat vastaavat odotuksiasi.

Lisäksi tarjoamme 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää muutoksia 3D-kuviin 60 päivän ajan, jos havaitset niissä vikoja tai parannettavaa niiden laadussa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle juuri sellaiset kuvat, joita tarvitset ja jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

Visu24:n takuut ovat merkki sitoutumisestamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamaamme huippulaatuiseen palveluun. Voit luottaa siihen, että 3D-kuvaprojektisi etenee tehokkaasti ja saavuttaa odotuksesi ja vaatimukset.

  • 3D-kuvat sisältä alk. 190 € / kpl + alv
  • 3D-kuvat ulkoa alk. 290 € / kpl + alv

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

4 syytä ostaa upeat 3D-kuvat uudiskohteeseesi Visu24:lta

Ammattitaitoinen ja kokenut tiimi: Visu24:llä on vankka kokemus 3D-kuvien tuottamisesta ja ammattitaitoinen tiimi, joka takaa korkealaatuiset ja visuaalisesti vaikuttavat kuvat.

Laaja valikoima kuvatyyppejä: Tarjoamme monipuolisen valikoiman 3D-kuvia sisältäen sisäkuvat, ulkokuvat, rakennekuvat, kerroskuvat, pohjakuvat sekä 360-kuvat ja 3D-tourit.

Täydellinen esittely uudiskohteelle: 3D-kuvat mahdollistavat kattavan ja realistisen esittelyn uudiskohteesta, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia ja auttaa heitä hahmottamaan kohteen ulkoasua ja tiloja.

Kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat 3D-kuvillemme ja pyrimme toimittamaan kuvat asiakkaalle nopeasti ja tehokkaasti.

Tilaa 3D-kuvat meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset 3d-kuvista jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.

Viimeisimmät artikkelit liittyen 3D-kuviin