Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Yritys

Tikendo Oy

Visu24 -yrityksen juuret juontavat uudiskohteiden markkinointikonseptiin nimeltä Myyntiputki, jossa ajatuksena on poistaa uudiskohteen markkinoinnista sen kriittisimmät pullonkaulat. Myyntiputki on muodostanut keskeisen osan monen rakennusliikkeen uudiskohteiden markkinointia edellisen 6 vuoden aikana. Visu24 jatkaa tältä pohjalta poistaen uudiskohdemarkkinoinnin yhden merkittävimmistä pullonkauloista, eli laadukkaiden 3D-visualisointien saatavuuden edulliseen hintaan ja nopeasti. 

12 kysymystä Visu24:n perustajaomistajalle

Kuka olet Niko Huttu?

 

Olen 36-vuotias perheenisä, yrittäjä, koulutukseltani kauppatieteen maisteri. Asun Säynätsalossa omakotitalossa perheeni kanssa.  

 

Milloin perustit Visu24:n ja miksi?

 

Visu24 on elämäni yritys. Intohimonani on aina ollut kehittää palvelu, jonka kautta voin merkittävästi auttaa asiakkaideni liiketoimintaa. Halusin kehittää selkeän tuotteen, jonka juuri minä voin tarjota, ja jolle on markkinoilla tarvetta. Tälle on.  

 

Hoitaessani keskisuomalaisen aluekehityshankkeen kiinteistömarkkinointia 2015 aloin pohtia, miten nykypäivän teknologiaa ja mahdollisuuksia voisi parhaiten hyödyntää uudiskohteiden markkinoinnissa.  Silloin konseptoin mallin, jossa yhdistyivät näyttävä digitaalinen 3D-aineisto, tehokas liidinkeruu, somemainonta, landing paget ja niin edelleen. 

 

”Suomessa oli tarve nopeammalle ja 

edullisemmalle visualisointipalvelulle”

 

Vuosina 2015 ja 2016 rakensin arkkitehtien ja kuvittajien kanssa kansainvälisen 3D-mallinnustiimin, jonka alkuperäisistä jäsenistä osa tekee kuvia meille vieläkin. Hyvin nopeasti tämä muodostui hyväksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi. Suomessa oli selvästi tarve nopeammalle ja edullisemmalle 3D-visualisointipalvelulle. 

 

Vuonna 2017 siirryin asuntomarkkinoinnin kehitystehtäviin suureen rakennusyhtiöön, jolloin oman yrityksen kehittäminen jäi hiukan taka-alalle. Hetkeen en aktiivisesti pyrkinyt myymään, mutta asiakkaani palasivat uudestaan ja uudestaan kysymään voisinko auttaa. Lopulta oli hyvin luontevaa tämän liiketoiminnan jatkokehittäminen. 

 

Mistä nimi Visu24?

 

 

Asiakkaani ovat kiireisiä. Heillä on paljon rautoja tulessa ja kovat tavoitteet uudiskohteiden julkistamisen suhteen. En halua, että pullonkaulaksi muodostuu 3D-kuvien saanti. 

Nimi Visu24 tuli siitä, että pyrin olemaan tavoitettavissa 24 tuntia 7 päivänä viikossa. Uusi sloganimme on 3D-kuvat 8 päivänä viikossa. Hienous on siinä, että meillä on piirtäjiä eri aikavyöhykkeillä, jolloin voimme tarjota palvelua oikeasti lähestulkoon ympäri kellonajan.

Voit tilata 3D-kuvat perjantaina ja maanantaina voit saada jo lähes valmiit vedokset. 

 

 

”Voit tilata 3D-kuvat perjantaina ja 

maanantaina voit saada jo 

lähes valmiit vedokset.”

 

Ajatuksena on, että yrittäjä voi nukkua yönsä hyvin ja viettää viikonloppunsa rauhassa, koska tietää että asiat etenevät, eivätkä vain odota työpöydällä etenemistä. 

 

 

Millainen tiimi sinulla on?

 

 

Visu24:lle työskentelee kansainvälinen tiimi arkkitehteja, 3D-taiteilijoita ja kuvittajia. Artistimme työskentelevät eri puolilla maailmaa, mikä mahdollistaa sekä kilpailukykyisen hinnoittelun että nopean toimituksen. Kun on eri aikavyöhykkeillä tekijöitä, pystymme tarjoamaan palvelujamme myös virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisinkin. 

Tiimiimme kuuluu myös suomalainen copywriter ja sisällöntuottaja, joka on erikoistunut uudisasuntojen ennakkomarkkinointiin ja asuntomyynnin tekstisisältöihin. 

 

Visu24:n asiakaspalvelu ja liiketoiminnan kehittäminen on minun heiniäni. 

 

 

Miten neuvoisit uudiskohteen julkaisua suunnittelevaa?

 

Somemarkkinoinnin parissa työskennellessäni huomasin nopeasti, että hyvä 3D-kuva voi tuplata tai jopa moninkertaistaa klikkaukset. Laadukas visualisointi on kaiken ennakkomarkkinoinnin pohja, jolle on helppo rakentaa kaikki muu.

 

 

”Hyvä 3D-kuva voi tuplata tai 

jopa moninkertaistaa klikkaukset”

 

 

Toinen tärppi on se, että olisi hyvä tarjota aina mahdollisimman paljon erilaisia kuvia, koska ei koskaan voda tietää, mistä kuvista kuluttajat innostuvat. Päivävalaistus, iltavalaistus, sisäkuva, ulkokuva, ilmakuva, edestä tai yläviistosta… Erilaiset kuvat kolahtavat erilaisiin ihmisiin. 

Yksi mielenkiintoinen sivujuonne tässä on, että hyvin sisustetut sisähavainnekuvat näyttäisivät vetoavan eritoten tämän ajan Y- ja Z sukupolviin. Ulkohavainnekuvat taas kiinnostavat kaikkia! Kannattaa siis ehdottomasti tilata erilaisia kuvia ja testata, mikä toimii parhaiten millekin kohdeyleisölle. 

 

Neljäs vinkkini asuntomarkkinointia tekeville on etsiä yritys, jossa asiakaspalvelu ja hinnoittelu on kohdallaan ja joka toimittaa hyviä kuvia nopeasti. Paras tulos rahalliseen panostukseen nähden syntyy kuvilla, jotka on tehty nopeasti ja hyvin ja niitä on riittävän paljon. Ei niin, että muutamasta kohdasta liian pitkälle hiotut liian hitaasti toimitetut, erittäin kalliit kuvat. Eihän silloin pääse markkinoinnin kanssa eteenpäin!

 

Mielestäni meidän kuvissamme on juuri tällainen optimaalinen hyötysuhde asiakkaillemme.

Keitä ovat Visu24:n asiakkaat?

 

Laidasta laitaan yrityksiä, jotka rakentavat omaperusteisia uudiskohteita tai tekevät RS-kohteita, eli gryndäävät uudiskohteita. Ihan pienistä yhen kahden kolmen henkilön firmoista isoihin pörssiyhtiöihin. 

Mielestäni asiakaskuntamme monipuolisuus kertoo siitä, että hintalaatusuhteemme on erittäin hyvä. Pystymme palvelemaan sekä erittäin hintatietoisia pieniä yrityksiä että laatua ja korkeatasoista palvelua arvostavia suuryrityksiä. 

Mihin asiakkaasi tarvitsevat apua?

Useimmiten nimenomaan 3D-visualisointien tekemiseen. Teemme myös kohdestoorien kaltaisia sisältöpalveluja, eli myös markkinointitekstit onnistuvat meiltä. Teemme myös liikkuvaa 3D-kuvaa kuten kuten virtuaaliesittelyjä ja 3D-animaatioita. Näiden suosio on viime aikoina ollut kasvussa. 

Miten olet onnistunut auttamaan asiakkaitasi?

 

Ilmeisesti hyvin, koska meillä on hyvin lojaaleja asiakkaita ja pitkiä asiakkuussuhteita. Olen myös saanut suositusten kautta paljon asiakkaita. Tietenkin se, että ihminen haluaa suostella palvelujamme omille verkostoilleen, tuntuu luottamuksen osoitukselta. 

Asiakkaiden osoittamaa luottamusta haluan vaalia siten, että olen puolestani koko ajan valmiina kehittämään palvelua ja tuoda uusia työkaluja tarjolle. Koko tiimimme tarkoitus on pitää asiakkaamme tyytyväisinä. 

Mikä on Visu24:n suosituin tuote?

 

Suosituin tuotteemme on 3D-visualisoinnit. 3D-ulkovisualisoinnit ovat aina taatusti kysyttyjä, mutta sisävisualisointeja tilataan yhä enemmän, kun niitä tarvitaan yleensä useampiin asuintoihin kerralla.

Mikä on Visu24:n mielenkiintoisin tuote?

 

Entä Visu24:n mielenkiintoisin tuote, jota kaikki asiakkaasi eivät vielä ehkä tunne?

Viimeisimpänä valikoimaamme on tullut 3D-pohjakuva. Siinä pohjakuva on avattu niin, että tilankäyttö hahmottuu hyvin. 3D-pohjakuvien kysyntä on nyt nousussa. 

Myös 3D animoinnit ja virtuaaliesittely ovat meillä juuri nyt nosteessa.

Mikä on työssäsi parasta?

 

Parasta on tietysti asiakkaiden palveleminen ja se, että asiakas ilahtuu tarjoamastamme palvelusta. Ja se kun näkee, että omalla työllä on kysyntää. Se antaa merkityksen tunnetta tekemiselle. 

Miten rentoudut?

 

Harrastan muun muassa purjehtimista, keramiikkaa, kirjallisuutta ja kulttuuria, sekä strategiapelejä. 

Lue lisää kokemuksia

 

Meillä on kasvava tyytyväisten asiakkaiden joukko, jotka suosittelevat meitä. Klikkaa ja lue lisää kokemuksia meistä.