Vendo

Vendo Kun oli aika käynnistää Vantaan Koivuhaan uudiskohteen ennakkomarkkinointi, Vendo Helsingin myyntikoordinaattori Nico Suokas kääntyi Visu24:n puoleen. Vendon tilaukseen sisältyi 3D-myyntikuvia sekä 3D-myyntivideo.

”Nopeaa ja joustavaa palvelua”

Vendo Helsingillä kiitettiin erityisesti viesteihin vastaamisen nopeutta, visualisointien laatua sekä Visu24:n tekijöiden joustavuutta projektin edetessä

Mitä saadaan, kun kiinteistönvälitysyritys ja kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiö yhdistyvät?

Tammikuussa 2022 valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju Kotijoukkue Oy pisti alkuvuodesta hynttyyt yhteen FinCap Oy:n kanssa. Tuloksena oli täyden palvelun kiinteistönvälitysketju Vendo, joka toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Seinäjoella.

Kun oli aika käynnistää Vantaan Koivuhaan uudiskohteen ennakkomarkkinointi, Vendo Helsingin myyntikoordinaattori Nico Suokas kääntyi Visu24:n puoleen. Vendon tilaukseen sisältyi 3D-myyntikuvia sekä 3D-myyntivideo.

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä

”Mielestäni projekti meni hyvin”, tuumii Suokas yhteistyöstä Visu24:n kanssa.

”Meillä oli sisäisiä kommunikaatiomuutoksia siinä, ja asioita jouduttiin muuttamaan vähän lennosta. Sinänsä teiltä tuli hyvää palvelua, että onnistuttiin kesken projektia myös vähän muokkaamaan sitä tilausta. Kiva, että oli joustavuuttaa teidän puoleltanne!”

”Tilaukseen vastattiin päivän sisällä, joskus tunnin sisälläkin. Se oli myös tosi hyvä juttu.”

Oliko visuissa paljon korjattavaa?

”Jonkin verran, kun meillä oli niin sanotusti useampi kokki keittiössä. Mutta muutokset tehtiin kuten pyysimme.”

Vendolaiset tyytyväisiä lopputulokseen

Tilasitte meiltä visuja ja myyntivideon. Mitä mieltä olitte lopputuloksesta?

”Visut oli tosi kivat!”

Vendo Helsingillä oltiin tyytyväisiä Visu24:n toimittamiin visualisointeihin

”Videonkin suhteen ollaan tyytyväisiä siihen mitä saatiin. Videoon oisi ehkä voinut saada jotain enemmän, jotta olisi tullut oikein vahva wow-efekti. Mutta tyytyväisiä ollaan siis siihenkin.

Vendo myy 4H+KT+S -tyypin pari- ja erillistalokoteja Vantaan Koivuhaassa

Asunto Oy Vantaan Neliapila rakennetaan aurinkoiselle tontille Koivuhakaan, lähelle Tikkurilan ja Jumbon palveluja. Taloyhtiöön on tulossa  4 erillistaloa ja 8 paritaloasuntoa.

Lapsiystävällisellä alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, bussipysäkki on kulman takana. Myös asunnot on suunniteltu eritoten lapsiperheiden arjen tarpeita silmällä pitäen.

Toivotamme täällä Visu24:llä Apilatien-hankkeelle onnea ja kesäisiä myyntituulia! Jäämme innolla seuraamaan, miten uusi tulokas Vendo muuttaa suomalaisia asuntomarkkinoita!

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.