Elokodit

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

”Ei mitään parannusehdotuksia” – Elokodeilla kiiteltiin Visu24:n 3D-kuvaa ympäristöystävällisestä rivitalokohteesta

Löytyykö Suomesta rakennusliikettä, joka olisi erikoistunut ympäristöystävällisempien rivitalokotien rakentamiseen?

Toki löytyy! Mielenkiintoisena  tulokkaana vuonna 2022 perustettu raumalainen Elokodit.

Uusiutuvaa energiaa rivitalokoteihin

Elokodit kantaa huolta asumisen vaikutuksesta ympäristöön ja luonnonvarojen kulutukseen, ja panostaa siksi ympäristöystävälliseen rakentamiseen sekä uusiutuvaan energiaan.

Esimerkiksi rakennusliikkeen uusimpaan kohteeseen Hyvinkään Kravunkaari 1:een tulee oma aurinkovoimalaitos kattopaneeleilla. Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Oltiinko Elokodeilla tyytyväisiä Visu24:n palveluun ja lopputuotteeseen?

”Kaikki meni tosi hyvin”

”Loistava asiakaskokemus”, kiittää Elokotien Harri Tamsi. ”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Olisimmeko kenties voineet tehdä jotain paremmin?

”Ei ole kehitysajatuksia teidän suuntaan tullut, ei mitään parannusehdotuksia. Kivahan sitä olisi jotain ehdottaa, mutta se meni ihan loistavasti.”

Kravunkaaren kohteen ennakkomarkkinointi täydessä vauhdissa

Kravunkaari 1 rakentuu Metsäkaltevan uudelle, erityisesti perheiden suosimalle asuinalueelle noin kolmen kilometrin päähän Hyvinkään keskustasta. Esteettömien asuntojen ennakkomarkkinointi on jo alkanut, ja uusien asukkaiden muuttopäivä koittaa kesällä 2023.

Uusiin energiatehokkaisiin rivitaloasuntoihin muuttaa silloin 10 asumisensa hiilijalanjäljen pienentämisestä kiinnsotunutta perhettä, pariskuntaa tai yksinasujaa.

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.