Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Elokodit

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

”Ei mitään parannusehdotuksia” – Elokodeilla kiiteltiin Visu24:n 3D-kuvaa ympäristöystävällisestä rivitalokohteesta

Löytyykö Suomesta rakennusliikettä, joka olisi erikoistunut ympäristöystävällisempien rivitalokotien rakentamiseen?

Toki löytyy! Mielenkiintoisena  tulokkaana vuonna 2022 perustettu raumalainen Elokodit.

Uusiutuvaa energiaa rivitalokoteihin

Elokodit kantaa huolta asumisen vaikutuksesta ympäristöön ja luonnonvarojen kulutukseen, ja panostaa siksi ympäristöystävälliseen rakentamiseen sekä uusiutuvaan energiaan.

Esimerkiksi rakennusliikkeen uusimpaan kohteeseen Hyvinkään Kravunkaari 1:een tulee oma aurinkovoimalaitos kattopaneeleilla. Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Oltiinko Elokodeilla tyytyväisiä Visu24:n palveluun ja lopputuotteeseen?

”Kaikki meni tosi hyvin”

”Loistava asiakaskokemus”, kiittää Elokotien Harri Tamsi. ”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Olisimmeko kenties voineet tehdä jotain paremmin?

”Ei ole kehitysajatuksia teidän suuntaan tullut, ei mitään parannusehdotuksia. Kivahan sitä olisi jotain ehdottaa, mutta se meni ihan loistavasti.”

Kravunkaaren kohteen ennakkomarkkinointi täydessä vauhdissa

Kravunkaari 1 rakentuu Metsäkaltevan uudelle, erityisesti perheiden suosimalle asuinalueelle noin kolmen kilometrin päähän Hyvinkään keskustasta. Esteettömien asuntojen ennakkomarkkinointi on jo alkanut, ja uusien asukkaiden muuttopäivä koittaa kesällä 2023.

Uusiin energiatehokkaisiin rivitaloasuntoihin muuttaa silloin 10 asumisensa hiilijalanjäljen pienentämisestä kiinnsotunutta perhettä, pariskuntaa tai yksinasujaa.

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin