Matterport ratkaisee kiinteistöesittelyn ongelmat vakuuttavasti

Muuta kiinteistöesittelyt elämyksiksi Matterport-teknologian avulla. Visu24:n 3D-palvelut toimivat myynnin elävöittämisen tukena.

Asiakkaat tarvitsevat elävän kokemuksen

Maailma on siirtynyt yhä vahvemmin digitaaliseen suuntaan, jonka myötä nykyaikainen kiinteistömarkkinointi kohtaa uudenlaisia haasteita. Perinteiset myyntimenetelmät, kuten valokuvat ja piirustukset, eivät enää riitä tarjoamaan potentiaalisille ostajille ja vuokraajille todellista käsitystä kiinteistöstä. Asiakkaat haluavat kokea tilan elävästi ja syvällisesti, mikä on välttämätöntä heidän ostopäätöstensä tueksi.

Digitaalisen esittelyn merkittävä hyöty

Kiinteistöjen online-esittelyissä perinteiset valokuvat eivät usein kerro koko tarinaa, eikä niistä välity tilan todellinen koko ja tuntu. Lisäksi, valokuvat eivät anna asiakkaalle mahdollisuutta tutkia tiloja omatoimisesti ja tehdä itsenäisiä havaintoja, jotka voisivat vaikuttaa päätöksentekoon. Tämä voi vähentää asiakkaan kiinnostusta ja vaikuttaa negatiivisesti kiinteistön myynti- tai vuokrausprosessiin.

Sosiaalisen median haasteet kiinteistömarkkinoinnissa

Sosiaalinen media on nykyaikaisen kiinteistömarkkinoinnin kulmakivi, mutta perinteiset esittelymateriaalit eivät välttämättä toimi tehokkaasti näillä alustoilla. Värimaailma, huoneen tuntu tai tilan potentiaali eivät välity staattisissa kuvissa samalla tavoin kuin fyysisesti paikan päällä käynnissä. Tämän seurauksena sosiaalisen median mainokset eivät tuota toivottua vuorovaikutusta tai herätä riittävästi kiinnostusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Markkinointimateriaalin puutteellisuus ja laadun heikkous

Laadukas markkinointimateriaali on elintärkeää kiinteistön esittelyssä ja se voi olla ratkaiseva tekijä myynnin vauhdittamisessa. Huonolaatuiset tai puutteelliset kuvat ja esittelymateriaalit eivät kykene välittämään kiinteistön arvoa tai viehätysvoimaa, jolloin mahdolliset ostajat tai vuokraajat eivät saa tarvittavaa käsitystä kohteesta. Tämä johtaa vähäisempiin yhteydenottoihin ja heikentää mahdollisuuksia kiinteistön menestyksekkääseen myyntiin tai vuokraukseen.

Luovuus ja mukautuminen ovat avainasemassa kiinteistön markkinoinnissa

Kilpailu kiinteistömarkkinoilla on kovaa, ja kiinteistön esittelyssä on tärkeää erottua joukosta. Kyky mukauttaa ja räätälöidä esittelymateriaalia vastaamaan eri asiakasryhmien tarpeita ja odotuksia on avainasemassa. Potentiaaliset asiakkaat arvostavat kykyä visualisoida eri sisustusvaihtoehtoja ja -ratkaisuja, mikä voi auttaa heitä paremmin näkemään itsensä asumaan tai työskentelemään kyseisessä tilassa.

Lupaava ratkaisu: Matterport

Matterport on innovatiivinen 3D-visualisointiteknologia, joka tarjoaa kiinteistönvälittäjille ja omistajille mullistavan tavan esitellä kiinteistöjään. Sen avulla luodaan fotorealistinen digitaalinen kaksoiskappale olemassa olevasta tilasta, joka mahdollistaa syvällisen ja interaktiivisen kokemuksen potentiaaliselle asiakkaalle.

Asiakkaat kokevat tilan virtuaalisesti

Matterport-teknologian avulla asiakkaat voivat tutkia kiinteistöjä virtuaalisesti, saaden kokonaisvaltaisen kuvan tilasta ja sen mahdollisuuksista. Matterport-tourin interaktiivisuus antaa asiakkaille mahdollisuuden liikkua tilassa vapaasti, mikä tekee kokemuksesta lähes samanlaisen kuin käynnin fyysisesti paikan päällä.

Tehostettua markkinointia sosiaalisen median alustoille

Matterportin interaktiiviset esittelyt ovat tehty jakamista silmällä pitäen ja ne sopivat täydellisesti sosiaaliselle medialle. Ne tarjoavat dynaamisen ja mukaansatempaavan tavan kokea tilat, mikä voi huomattavasti lisätä asiakkaan sitoutumista ja houkutella enemmän yhteydenottoja ja kiinnostusta.

Laadukkaampaa materiaalia myynti- ja vuokrausprosesseihin

Matterportin tarjoamat yksityiskohtaiset ja korkearesoluutioiset 3D-mallit ovat korvaamattomia kiinteistön esittelyn kannalta. Ne parantavat kiinteistön imagoa ja lisäävät sen markkina-arvoa, tehostaen näin myynti- ja vuokrausprosesseja.

Mukaansatempaavat ja mukautettavat esittelyt sytyttävät kiinnostuksen

Matterport mahdollistaa kiinteistön esittelyn räätälöinnin ja mukauttamisen asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi tarjoamalla erilaisia sisustusvaihtoehtoja virtuaalisesti. Tämä helpottaa asiakkaan päätöksentekoa ja visualisointia siitä, miten tila muuntuu hänen tarpeisiinsa sopivaksi.

Ota askel kohti tulevaisuuden kiinteistömarkkinointia

Jos olet kiinteistönvälittäjä, rakennusliikkeen markkinointipäällikkö tai kiinteistön omistaja, ja tunnistat itsesi edellä esitetyistä kysymyksistä, käytännöllinen ja tuloksekas ratkaisu odottaa sinua. Visu24 tarjoaa uuden ulottuvuuden kiinteistömarkkinointiin Matterport-teknologian avulla. Virtuaaliesittely ei ole ainoastaan tulevaisuutta, vaan nykypäivän tarpeenmukaista palvelua, jolla erotut eduksesi markkinoilla. Kutsu asiakkaasi kokemaan tilasi interaktiivisesti – mistä tahansa, milloin tahansa.

Vie kiinteistömarkkinointisi uudelle tasolle

Kiehtooko sinua ylittää perinteisen markkinointimateriaalin rajat ja tehdä kiinteistöistäsi houkuttelevampia potentiaalisille ostajille? Me Visu24:llä autamme sinua esittelemään kohteesi mukaansatempaavasti Matterport 3D-esittelyjen avulla. Tehosta kiinteistöjesi online-näkyvyyttä ja anna asiakkaiden tutustua tarjoamiisi tiloihin omilla ehdoillaan. Ota meihin yheyttä ja näe, kuinka palvelumme voivat parantaa kiinteistöjen houkuttelevuutta ja kiihdyttää myyntiprosessia.

Anna tiloillesi ansaittu näkyvyys

Olisiko aika antaa kiinteistöillesi se lisäetu, joka tekee niistä vastustamattomia katsojille? Ota meihin yhteyttä Visu24:llä ja hyödynnä Matterport-kuvausta tuodaksesi tilasi potentiaalisten asiakkaiden ulottuville. Matterportin avulla tarjoat erottuvaa ja syvällistä sisältöä, mikä tekee kohteistasi viehättävämpiä ja nostaa niiden kysyntää. Älä anna kilpailijoidesi kävellä ohi – käytä Matterportia tuomaan kohteesi esille ainutlaatuisella tavalla.

Miksi valita Visu24 Matterport-palvelu?

Visu24:ssä ymmärrämme kiinteistömarkkinoinnin merkityksen ja asiakkaidemme tarpeet. Olemme omistautuneet tuottamaan laadukasta sisältöä, joka vakuuttaa potentiaalisen ostajan tai vuokraajan kohteenne arvosta. Meiltä saat monia etuja käyttämällä Matterport-teknologiaa kiinteistöjen markkinointiin ja esittelyyn:

 • Korkeatasoinen laatu: Käytämme viimeisintä Matterport-teknologiaa tuottaaksemme tarkan ja yksityiskohtaisen 3D-mallinnuksen kohteistasi.
 • Nopea palvelu: Nopea reagointiaika ja joustava palvelu varmistavat, että saat virtuaaliesittelyt nopeasti käyttöön, jopa seitsemässä työpäivässä.
 • Räätälöidyt ratkaisut: Tarjoamme useita palveluvaihtoehtoja, jotka täyttävät erilaiset tilavaatimukset ja budjetit joustavasti ja ketterästi.
 • Asiakastyytyväisyys: Panostamme ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen ja tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun.
 • Monikäyttöisyys: Matterport-kuvausten avulla kiinteistösi saavuttavat laajan yleisön niin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla kuin markkinointimateriaaleissa.

Visu24:n huipputason Matterport-kuvauspalveluiden avulla kiinteistöjen markkinointi nousee uusiin ulottuvuuksiin. Ota yhteyttä tänään ja koe itse, miten Matterport-kuvaus voi elävöittää ja tehostaa kiinteistösi markkinointia.

 1. Mikä on Matterport ja miten se voi hyödyttää kiinteistöesittelyä?

Matterport on edistynyt 3D-kuvausteknologia, joka luo fotorealistisen virtuaalisen kaksoiskappaleen olemassa olevista tiloista. Käyttäjät voivat tutkia kiinteistöjä virtuaalisesti, mikä tekee esittelykokemuksesta interaktiivisen ja syvällisen. Meillä Visu24:ssä käytämme Matterportia tarjotaksemme asiakkaillemme vaikuttavan ja mukaansatempaavan esittelykokemuksen, joka on erityisen hyödyllinen kiinteistön myynnin ja vuokrauksen edistämiseksi.

 1. Kuinka Matterport eroaa perinteisistä 3D-malleista kiinteistömarkkinoinnissa?

Matterport-kuvaus erottuu perinteisistä 3D-malleista tarjoamalla käyttäjälle mahdollisuuden liikkua tilassa vapaasti ja tarkastella sitä jokaisesta kulmasta. Se on kuin virtuaaliesittely, joka jäljittelee todellista vierailua kiinteistössä. Visu24:llä on asiantuntemusta luoda yksityiskohtaisten ja korkealaatuisten 3D-mallien kautta eloisia esittelyjä, jotka vetoavat sekä ostajiin että vuokralaisiin.

 1. Miten Matterport voi parantaa kiinteistön etäesittelyä?

Matterport mahdollistaa etäesittelyn, jossa kiinteistö voidaan kokea miltä tahansa laitteelta, missä ja milloin vain. Tämä teknologia näyttää kiinteistön tarkan layoutin ja sisätilat, tarjoten rikkaan ja yksityiskohtaisen näkökulman. Me Visu24:ssä käytämme Matterportia täydentääksemme etäesittelypalveluitamme ja tuomaan esiin kiinteistöjen ainutlaatuisia piirteitä potentiaalisille ostajille.

 1. Mitkä ovat Matterport-kuvausten hyödyt kiinteistövälittäjille?

Matterport-kuvausten avulla kiinteistönvälittäjät voivat tarjota potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden virtuaalisiin kierroksiin, jolloin fyysistä läsnäoloa kiinteistössä ei tarvita. Se säästää sekä aikaa että rahaa, ja voi nopeuttaa päätöksentekoprosessia. Visu24:ssä olemme erikoistuneet tarjoamaan Matterport-kuvauspalveluita, jotka lisäävät kiinteistöjen näkyvyyttä ja auttavat erottumaan markkinoilla.

 1. Millaisia laitevaatimuksia Matterport 3D-esittelyn katsomiseen on?

Matterport 3D-esittelyyn voi tutustua minkä tahansa nykyaikaisen laitteiston kautta, joka tukee 3D-sisältöä – olipa kyseessä sitten tietokone, tabletti, älypuhelin tai VR-lasit. Visu24:n tarjoamien Matterport-esittelyjen kanssa asiakkaat voivat kokea kiinteistön yksityiskohdat ja tilan aidosti, voidakseen tehdä harkittuja päätöksiä ostosta tai vuokrauksesta.

 1. Mikä on Matterport-teknologian hinta kiinteistöjen 3D-kuvauspalveluissa?

Matterport-kuvauspalveluiden hinnat vaihtelevat riippuen tilan koosta ja yksityiskohtaisuuden tasosta. Visu24 tarjoaa kilpailukykyiset hinnat alkaen 250 € + alv pienille tiloille, tarjoten korkealaatuisen kuvauspalvelun ja räätälöityjä paketteja vastaamaan erilaisten kiinteistöjen tarpeita. Meidän ensisijainen tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokkuutta ja lisäarvoa kiinteistöesittelyille.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.