Vellogsille toteuttamamme rimakontti

Vellogs Oy

Merikonteista liikuteltavia Kingbox-taukotiloja, -saunoja, -kahviloita ja monenlaista muuta rakentava Vellogs Oy:n ja Visu24 ovat tehneet yhteistyötä jo yli vuoden ajan. Lue Vellogs-asiakaskokemus täällä.

”Nopea palvelu, hyvät kuvat ja sopivat hinnat”

Vellogs Oy:n Joonas Valerius on suositellut Visua yli vuoden asiakkuuden jatkuessa

Mikään ei ole palveluyritykselle sen palkitsevampaa, kuin tyytyväinen asiakas, joka luottaa meille tärkeät visualisointiprojektinsa aina uudelleen.

Merikonteista liikuteltavia Kingbox-taukotiloja, -saunoja, -kahviloita ja monenlaista muuta rakentava Vellogs Oy:n ja Visu24 ovat tehneet yhteistyötä jo yli vuoden ajan useiden visualisointiprojektien merkeissä.

Vellogsille toteuttamamme 12m kontti-sviitti tuotteen visualisointikuva


Nopea palvelu tärkein valintakriteeri

Vellogsin toimitusjohtaja Joonas Valerius on puhelimessa varsin tyytyväinen Visun kanssa tehtyihin projekteihin.

”Teillä on nopea palvelu, meille se on tärkeintä. Hinta on myös sopiva, ja kuvat hyviä tietysti myös.”

”Olette hyvin myös ymmärtäneet, mitä olemme pyytäneet. Myös yhteydenpito sieltä teiltä päin on sekin minun kokemukseni mukaan ollut hyvää.”

Vellogsille toteuttamamme visualisointi


Kouluarvosana 9 ja vähän päälle

”Mitään ongelmia tai pulmatilanteita ei tule mieleen, eikä rakentavia parannusehdotuksiakaan nyt heti ainakaan,” muistelee Valerius.

”Kouluarvosanaksi voisin antaa Visulle 9 ja vähän päälle – ja suosittelisin kyllä muillekin. Itse asiassa olen suositellutkin! Hei, meillä olisi tässä pian yksi uusi projekti tulossa. Pystyisittekö siihen tekemään kuvat?”

Mahdollisuudet näkyviksi tyylikkäillä ulkovisuilla

Vellogsin ja Visun yhteistyönä on vuoden asiakkuuden aikana syntynyt useita ulkohavainnekuvia, joista tässä yksi esimerkki:

Vellogsille toteuttamamme rimakontti


Vellogsin työpajalla merikontti on lähtökohta monille mahdollisuuksille, joiden laadukas visualisointi potetiaalisille asiakkaille on tärkeää varsinkin kaupanhieronnan loppuvaiheessa.

Tässä 3D-kuvassa kontti ei ole enää kontti, vaan tyylikäs ja paikkaan kuin paikkaan sopiva kattoterassilla varusteltu kaupunkikahvila!

Vellogsin käytetyistä merikonteista rakennettavat Kingbox-kontit toteutetaan asiakkaan toiveen mukaisesti – esimerkiksi puurimoituksella verhoiltuna. Havainnekuvassa liikuteltavan kahvilan moderni ulkoasu pääsee oikeuksiinsa, samoin kuin valoisat ja ympäristön ihasteluun sopivat sisätilat.

Moderni 3D-sisustus sekä taidokkaasti kuvaan lisätyt varjot, heijastukset ja kaupunkilaiset viimeistelevät fotorealistisen, myyvän kuvan.

3D-pohjakuva esittelee tilaratkaisun yhdellä silmäyksellä

3D-pohjakuva havainnollistaa hienosti tilaratkaisun - Vellogsin referenssityöTuotekuvausten saralla yksi kuva on usein tehokkaampi kuin tuhat sanaa. Visun Vellogsille toimittama 3D-pohjakuva herättää asiakkaan ruudulla henkiin konttiin rakennetun sauna- ja keittiötilan havainnollisesti ja tarkasti.

3D-pohjakuvasta saa yhdellä silmäyksellä käsityksen siitä, millaisen tilaratkaisun rakennukseen voi tilata ja miten sen voi kalustaa. Saunan sisustusmateriaalit ja varustelu pääsevät 3D-pohjapiirustuksessa oikeuksiinsa saunan lauteista ja kiukaasta suihkuhuoneen lasiväliseiniin ja pyyhetelineeseen. Keittiön puolella 3D-mallinnos havainnollistaa tilan rytmitystä sekä kalustusmahdollisuuksia.

Astioiden, sisustustaulujen ja puulattian syiden, saunan seinäpinnan heijastusten ja kiukaan varjon kaltaiset pienet yksityiskohdat tuovat havainnekuvaan tuttua Visu-laatua.

Katso myös

Upea keittiökuva Visu24:n toteuttamana
”Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja lopputulokseen. Asiakaspalvelu oli nopeaa, ja itse kuvat sain yllättävänkin nopeasti.”

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.