Valiotalo

Mikkeliläinen Rakennustoimisto Valiotalo Oy on tilannut erilaisia markkinointimateriaaleja Visu24:ltä jo neljän vuoden ajan

”Laadukkaita kuvia kilpailukykyiseen hintaan”

Mikkeliläinen Rakennustoimisto Valiotalo Oy on tilannut erilaisia markkinointimateriaaleja Visu24:ltä jo neljän vuoden ajan

”Vuonna 2017 taisimme tehdä Nikon kanssa ensimmäisen yhteistyön”, muistelee Valiotalon rakennuttajapäällikkö Mika Rossi.  ”Visu24 teki jyväskyläläiselle kohteellemme silloin koko markkinointiaineiston ja kotisivut.” ”Sen Jyväskylän-kohteen jälkeen olemme tilanneet Visulta säännöllisesti lähes joka kohteeseen ainakin ulkovisualisoinnit.”

Villa Brahen markkinointiin Valiotalolla haluttiin panostaa erityisen vahvasti

Valiotalo rakentaa Mikkelin, Jyväskylän ja Lappeenrannan alueille enimmäkseen rivi- ja kerrostaloja. Tällä hetkellä työn alla on kuitenkin vähän erilainen kohde: kahdeksan hirsirakenteista erillistaloa Saimaan rantaan, Ristiinan kirkonkylän keskustaan. 

Villa Brahen kohdalla lähdimme markkinointi edellä kohdetta suunnittelemaan. Pelkkien julkisivukuvien sijaan tilasimme visualisoinnit sekä ulkoa että sisältä. Ja lisäksi vielä kohteen mallinnoksen ilmakuvaan sekä 3D-pohjakuvat.”

”Tässä kohteessa emme käyttäneet arkkitehtia, vaan piirsimme suunnitelmat itse. Visu24:llä on sitten teetetty mallinnos, ja sen pohjalta kalustetut 3D-kuvat.”

Villa Brahen ehdoton ykkösvaltti on huikea sijainti heti Saimaan rannalla, omalla tontilla. Sijaintia haluttiin markkinoinnissa korostaa, ja resepti löytyi siihenkin Visu24:n palveluvalikoimasta. 

”Dronella kuvataan ilmakuvia, ja istutetaan kohde kuvaan”, kertoo Rossi lähipäivinä toteutuvasta yhteistyöstä.  

Nopea toimitus ja korjaukset

Miltähän Villa Brahen markkinointimateriaalit ovat valmiina näyttäneet tilaajan silmään? 

”Hyvältä näyttävät kaikki, kuvat ja muutkin mitä olemme tähän asti saaneet. Ilmakuva vielä puuttuu, mutta kaikki tähän astiset on olleet tosi hyviä ja tulleet joutuisasti. Olemme kommentoineet kuvia kuten aina, eikä kauan kestä, kun ne tulevat korjattuina.”

Entä hinta-laatusuhde?

”Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

”Jos joku kuva on vielä vaatinut työtä, olemme kommentoineet ja kommenttien mukaan on korjattu. Koen sen Visu24:n vahvuudeksi, että tuote tarjotaan aika nopeasti nähtäväksi ja pyydämme muutoksia sitten siihen. Näin on minusta parempi, ettei tarvitse odotella ensimmäisiä kuvia pitkään.”

”Olemme käyttäneet Visun materiaaleja verkkosivuillamme ja printtiesitteissä sekä Facebookissa. Lisäksi olemme laittaneet visualisointikuvia eteenpäin markkinoinnin yhteistyökumppaneillemme, kiinteistönvälittäjille. Välittäjät tekevät myös kohteissamme markkinointi- ja myyntityötä, mutta me pidämme itse vahvasti käsissä sen, mitä kuvia kohteidemme markkinoinnissa käytetään.”

Villa Brahe – Pieni pala paratiisia rauhallisissa Saimaan rantamaisemissa

Rakennuttajapäällikkö Rossin mukaan Villa Brahea markkinoidaan sekä mikkeliläisille että kauempaa tuleville pysyvän kodin tai loma-asunnon etsijöille. 

Mikkelin keskustaan Ristiinan kirkonkylältä on matkaa noin 20 kilometriä, mikä tekee työssä käynnistä todella kätevää. Muutaman tuhannen asukkaan kyläksi Ristiinassa on myös harvinaisen hyvät lähipalvelut. 

Kirkonkylältä löytyy kauppojen ja apteekin lisäksi esimerkiksi oma terveysasema sekä iso yhteinäiskoulu, jossa perusopetuksen lisäksi toimii myös esikoulu ja lukio. 

Loma- tai kakkosasunnoiksi Villa Brahen erillistalot sopivat myös täydellisesti sijaintinsa ansiosta. Lähimmästä isosta kaupungista Jyväskyälstä Villa Braheen on vain tunnin ja 45 minuutin ajomatka. Kuopiosta tänne ajaa kahdessa tunnissa 15 minuutissa, ja Helsingin ydinkeskustastakin vain vartin pidempään!

Nopeiden tietoliikenneyhteyksien ansiosta etätyöskentely onnistuu Villa Brahesta helposti. Vaikka takkatulen äärestä, talvista järvimaisemaa ihaillen. 

Ketkä sitten Villa Brahen kahdeksan erillistaloa nappaavatkin, näitä onnellisia odottaa moderni pala paratiisia rauhallisissa Saimaan rantamaisemissa. 

83 neliön kolmioissa ja 107 neliön neliökodeissa on maalämpö, kahden kerroksen maisemaikkunat Saimaalle, takka sekä tietysti oma sauna. Aurinkopaneelitkin hirsirakenteisiin taloihin on todennäköisesti tulossa. Kyseessä on siis luontoa säästävä uudiskohde luontoa rakastaville ihmisille.  

Ruokaostokset onnistuvat omilla kylillä. Vapaa-ajalla pääsee kotiovelta luontoon veneellä, kajakilla, SUP-laudalla, suksilla, pyörällä, uimalla… ja sieltä taas takaisin omaan saunaan. 

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.