Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Rakennusliike Häyrynen Oy

Pitkän linjan rakennusliike Häyrynen Oy kuvailee Visu24:n asiakaspalvelua nopeaksi ja visualisointeja laadukkaiksi

”Hyvää yhteistyötä ja myyvät kuvat”

Pitkän linjan rakennusliike Häyrynen Oy kuvailee Visu24:n asiakaspalvelua nopeaksi ja visualisointeja laadukkaiksi

Täällä Visu24:llä meillä on ilo palvella paitsi rakennusalan uusia tulokkaita, myös todellisia pitkän linjan konkareita.

Esimerkki jälkimmäisestä on Iissä ja Oulun alueella toimiva Rakennusliike Häyrynen Oy, joka on tehnyt tulosta ja työllistänyt paikallisia jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Yhtiön johdossa on tällä hetkellä jo kolmas sukupolvi rakennusalan ammattilaisia Häyrysen suvusta.

”Ei mitään valittamista”

Rakennusliike Häyrynen on erikoistunut julkisiin rakennuksiin, toimitiloihin, teollisuusrakentamiseen ja asuntorakentamiseen.

”Kyllä, olimme tyytyväisiä”, vastaa Häyrysen toimistosihteeri Jaana Hämälä-Raitio, kun kysymme As. Oy Iin Keskuspuisto -uudisasuntoprojektin tiimoilta heille toimittamistamme sisä- ja ulkovisualisoinneista.

”Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!”

Iin ydinkeskustaan rakennettava As. Oy Iin Keskuspuisto tarjoaa laadukkaita parvekkeellisia kaksioita ja kolmioita lähellä keskustan palveluita. Kohteen sisä- ja ulkovisut ovat Visu24:n käsialaa.

Plussaa visualisointien laadusta

Mitäs Häyrysellä oltiin mieltä yhteistyön lopputuloksesta. Siis As. Oy Iin Keskuspuiston ulko- ja sisävisuista?

”Laadukkaita olivat nuo kuvat, oltiin oikeinkin tyytyväisiä. Noihin ulkovisukuviin varsinkin. Oli hyvin myyvät!”

Häyrysellä oltiin erityisen tyytyväisiä Visu24:n toimittamiin ulkovisuihin.

Helppoa asumista vauvasta vaariin

As. Oy Iin Keskuspuisto rakennetaan kylän keskustaa halkovan Kirkkotien varteen, vastapäätä koulua ja rakenteilla olevaa uutta päiväkotia. Kauppaan ja muihin palveluihin on vain kivenheiton matka.

As. Oy Iin Keskuspuiston valtteihin kuuluvat todella keskeinen sijainti, erilaisiin elämäntilanteisiin sopivat tilaratkaisut sekä kokolasiset parvekkeet kaihtimilla.

Julkisten ja kaupallisten palvelujen läheisyys tekee kohteesta ihanteellisen esimerkiksi paitsi pienille perheille, myös varttuneemmille iiläisille. Taloyhtiön ulko- ja sisätiloista rakennetaan esteettömät, mikä helpottaa sekä lastenvaunujen että rollaattorin tai pyörätuolin kanssa liikkumista.

Kohteen herkkuihin kuuluvat kokolasiset parvekkeet kaihtimilla kaikissa asunnoissa. As. Oy Iin Keskuspuiston asuntoihin asennetaan myös kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys. 

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin