Olas Group Oy

Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

”Suosittelisin muillekin”

Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Soitimme kasvavan yrityksen uudelle markkinointijohtajalle Henri Mattilalle ja kysyimme, mitä mieltä hän oli viimeisimmästä yhteistyöstämme Helsingin Oulunkylään nousevan maalämpökohteen 3D-kuvien tiimoilta.

”Ollaan ihasteltu noita kuvia hankepäällikön kanssa”

Tavoitamme markkinointijohtaja Mattilan langan päähän palaverien välissä.

”Kävelen tässä juuri tuon Kyläsepän kohteen hankepäällikön kanssa. Hänen kanssaan olemme yhdessä ihastelleet noita kuvia. Yhteistyö Visun kanssa on ollut oikein onnistunutta ja erityisesti juuri tämän projektin tiimoilta.”

Vedokset ja korjaukset tulivat nopeasti

Uuden kohteen ennakkomarkkinointiin Olas tilasi Visulta edustavan setin 3D-myyntikuvia sekä ulkoa että sisältä.

Vastattiinko yhteydenottoonne nopeasti, Henri Mattila?

”Kyllä vastattiin, oikein hienosti.”

”Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Jonkin projektin kohdalla on joskus ollut jotain pientä kommunikaatiokatkosta, mutta etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti!”

”Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön.”

Onpa mukava kuulla! Suosittelisitko Visua tämän perusteella muillekin?

”Kyllä suosittelisin.”

Arkkitehtuuri ja pihapiiri tutuksi

Kuten usein aiemminkin, Olaksen tiimi tilasi Visulta Kyläseppä-kohteeseensa pari erilaista 3D-ulkovisualisointeja ennakkomarkkinointikampanjaansa varten.

Fotorealistisista kuvista on helppo hahmottaa paitsi modernin puukohteen arkkitehtuuri, myös piha-alue ja kohteen sijoittuminen suhteessa naapureihin.


Vehreillä tonteilla on pääkaupunkiseudulla kysyntää, ja lehtevät ulkovisut vetoavat toivottavasti Olaksen luonnonläheistä asumista arvostaviin asiakkaisiin.

Huomasitko muuten kuvasta yläreunan lehtevän oksan, joka ikään kuin kehystää koko kuvaa?

Valoisia ja tunnelmallisia sisävisuja

Suomalaisilla asuntomarkkinoilla luonnonvalo on valttia! Ja kun sitä kohteessa on, sitä kannattaa ehdottomasti esitellä myös markkinointimateriaaleissa.


Olaksen Oulunkylän-kohteeseen saimme tehdä sisävisuja sekä päivä- että iltavalaistuksessa.

Päiväkuvissa pääroolissa on suurten ikkunoiden sisään kutsuma luonnonvalo, ja iltakuviin haettiin rauhallista ja viihtyisä tunnelmaa.

Oikeutta laadukkaalle varustelulle

Yksi Olas-kotien myyntivalteista on puusepäntyönä teetetyt saunat ja laadukkaasti varustellut kylpyhuoneet.


Halusimme tehdä myyntikuvilla oikeutta Kyläsepän kylpyhuoneiden tyylikkäille materiaaleille ja kalusteille, ja lopputulos on omastakin mielestämme oikein onnistunut.

Näin hieno saunaosasto varmasti houkuttelee asunnonostajia!

Tarvitsetteko uudiskohteenne ennakkomarkkinointiin laadukkaita 3D-visualisointeja ulkopuolelta ja sisäpuolelta?

Laittakaa ihmeessä tarjouspyyntöä tulemaan! Palaame asiaan nopeasti, ja toimitamme vedokset ja valmiit kuvat vikkelästi – täydellä tyytyväisyystakuulla.

Tarjouspyyntölomake löytyy täältä.

Tehdään vuodesta 2024 yhdessä kasvun vuosi!
Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Vellogsille toteuttamamme rimakontti
Merikonteista liikuteltavia Kingbox-taukotiloja, -saunoja, -kahviloita ja monenlaista muuta rakentava Vellogs Oy:n ja Visu24 ovat tehneet yhteistyötä jo yli vuoden ajan. Lue Vellogs-asiakaskokemus täällä.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.