Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Jalon Rakentajat Oy

Jalon Rakentajat Oy suosittelisi Visu24:ää muillekin

“Nopeaa ja reagoivaa asiakaspalvelua” – Jalon Rakentajat Oy suosittelisi Visu24:ää muillekin

Täällä Visu24:llä olemme siitä onnekkaita, että saamme tämän tästä eteemme rakennusprojekteja, jotka jäävät mieleen ja vaikuttavat käsitykseemme rakentamisesta ja sen tulevaisuudesta.

Osuva esimerkki työpöytämme kautta kulkeneista lukemattomista hienoista kohteista on Jalon Rakentajat Oy:n Mikkelin keskustaan suunnittelema seitsenkerroksinen uudiskohde Hänskinkulma. Pyöreäkulmaisen kerrostalon piirustukset tulivat meille, kun vielä vasta paperilla olemassa olevasta kohteesta tarvittiin hyvä julkisivukuva.

”Kuvan saimme aika sutjakasti”

Millaista palvelua Jalonin tiimi sai Visu24:ltä Hänskinkulman 3D-kuvan tiimoilta, Jalonin varatoimitusjohtaja Assi Toivakka?

”Sujuvaa. Kuvan saimme aika sutjakasti. Ehdotimme korjauksia ja prosessi oli dynaaminen. Asiakaspalvelu oli nopeaa ja reagoivaa.”

Lopputulos vastasi odotuksia

Entä lopputulos, Hänskinkulman julkisivukuva?

”Lopputuloskin vastasi hyvin odotuksiamme. Parannettavaakaan ei tule nyt mieleen”, Toivakka tuumaa.

”Tämän kokemuksen pohjalta voisin kyllä suositella Visua muillekin.”

Puikoissa lähes 100-vuotias perheyritys

Mikkelissä päämajaansa pitävä Jalon rakentaa tätä nykyä kotikaupunkinsa lisäksi Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa. Yrityksen omistaa ja sitä hallinnoi lähes 100-vuotias perheyritys Toivakka-yhtiöt.

Kasvutahti on Jalonissa viime vuosina ollut kovaa. Myynnissä tai ennakkovarausvaiheessa on tällä hetkellä laaja valikoima koteja seitsemässä eri kaupungissa.

Hänskinkulmassa valmista tulee kesällä 2023. Onnea hienolle projektille meiltä Visu24:ltä!

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin