Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Hima&Huvila LKV

Kun Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas tarvitsi ulko- ja sisävisualisointeja uudiskohteeseen yrittäjä Nana Hyry tilasi kuvat jo ennestään tutulta Visu24:ltä.

”Kivat ja freesit kuvat, asiakkaamme oli tyytyväinen”

Hima&Huvila LKV:n yrittäjä kuvailee Visu24:n toimittamia visualisointeja ilmeeltään raikkaiksi ja hinta-laatusuhdetta hyväksi

Hima&Huvila LKV on hankolainen kiinteistönvälitystoimisto, joka palvelee molemmilla kotimaisilla maamme eteläisimmässä kaupungissa. Hima&Huvilan voimakaksikko Nana Hyry ja Malin Fagerlund tuntevat paikalliset markkinat ja kiistönvälityksen kiemurat, minkä lisäksi tiimiin kuuluu stailisti ja valokuvaaja.

”Asiakkaamme oli tyytyväinen visualisointeihin”

Kun Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas tarvitsi ulko- ja sisävisualisointeja uudiskohteeseen yrittäjä Nana Hyry tilasi kuvat jo ennestään tutulta Visu24:ltä. Millaiset niistä tuli?

”Ne oli tosi kivat! Freesit ja nätit.”

Mites kuvien hinta-laatusuhde?

”Oltiin kyllä tyytyväisiä siihen. Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!”

Nanna Hyryn mielestä parasta Visu24:n kanssa asioimisessa parasta on lopputulos eli itse kuvat

Nopeaa palvelua

”Visun palvelu oli nopeaa. Ainahan sitä toivoisi kuvia kiireessä melkein nyt heti, mutta kyllä ne ihan nopeasti tulivat!”

”Korjauksia piti tehdä jonkin verran. Mutta kyllähän ne tehtiin sitten, kun asiasta huomautettiin.”

Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas oli tyytyväinen Visu24:n toimittamiin visualisointeihin

”On kiva, että sieltä tulee hyvännäköinen ehdotus, joka menee melkein sellaisenaan läpi”

Mikähän tässä Visu24-projektissa oli parasta, Nana Hyry?

”Kyllä se oli just se lopputulos. Tosi harvoin puututaan Visun huonekaluihin tai sisustuksen, sillä ne istuu aina hyvin siihen taloon. Kokonaisuus on aina tosi toimiva.”

”Enemmän katsomme seiniä ja kattoa ja muita materiaaleja, jotka on oltava tarkasti oikein ja tyylikkäitä. On kiva et sieltä tulee hyvännäköinen ehdotus, joka melkein menee sellaisenaan läpi.”

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin