Hima ja Huvila Visu24.fi referenssit

Hima&Huvila LKV

Kun Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas tarvitsi ulko- ja sisävisualisointeja uudiskohteeseen yrittäjä Nana Hyry tilasi kuvat jo ennestään tutulta Visu24:ltä.

”Kivat ja freesit kuvat, asiakkaamme oli tyytyväinen”

Hima&Huvila LKV:n yrittäjä kuvailee Visu24:n toimittamia visualisointeja ilmeeltään raikkaiksi ja hinta-laatusuhdetta hyväksi

Hima&Huvila LKV on hankolainen kiinteistönvälitystoimisto, joka palvelee molemmilla kotimaisilla maamme eteläisimmässä kaupungissa. Hima&Huvilan voimakaksikko Nana Hyry ja Malin Fagerlund tuntevat paikalliset markkinat ja kiistönvälityksen kiemurat, minkä lisäksi tiimiin kuuluu stailisti ja valokuvaaja.

”Asiakkaamme oli tyytyväinen visualisointeihin”

Kun Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas tarvitsi ulko- ja sisävisualisointeja uudiskohteeseen yrittäjä Nana Hyry tilasi kuvat jo ennestään tutulta Visu24:ltä. Millaiset niistä tuli?

”Ne oli tosi kivat! Freesit ja nätit.”

Mites kuvien hinta-laatusuhde?

”Oltiin kyllä tyytyväisiä siihen. Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!”

Nanna Hyryn mielestä parasta Visu24:n kanssa asioimisessa parasta on lopputulos eli itse kuvat

Nopeaa palvelua

”Visun palvelu oli nopeaa. Ainahan sitä toivoisi kuvia kiireessä melkein nyt heti, mutta kyllä ne ihan nopeasti tulivat!”

”Korjauksia piti tehdä jonkin verran. Mutta kyllähän ne tehtiin sitten, kun asiasta huomautettiin.”

Hima&Huvilan rakennuttaja-asiakas oli tyytyväinen Visu24:n toimittamiin visualisointeihin

”On kiva, että sieltä tulee hyvännäköinen ehdotus, joka menee melkein sellaisenaan läpi”

Mikähän tässä Visu24-projektissa oli parasta, Nana Hyry?

”Kyllä se oli just se lopputulos. Tosi harvoin puututaan Visun huonekaluihin tai sisustuksen, sillä ne istuu aina hyvin siihen taloon. Kokonaisuus on aina tosi toimiva.”

”Enemmän katsomme seiniä ja kattoa ja muita materiaaleja, jotka on oltava tarkasti oikein ja tyylikkäitä. On kiva et sieltä tulee hyvännäköinen ehdotus, joka melkein menee sellaisenaan läpi.”

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.