Upea keittiökuva Visu24:n toteuttamana

Hem & Hus Ab

”Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja lopputulokseen. Asiakaspalvelu oli nopeaa, ja itse kuvat sain yllättävänkin nopeasti.”

Hall, Hem & Hus Ab:n Johan Lindholm suosittelisi Visu24:ää muillekin

Haastavassa markkinatilanteessa moni rakennusliike on kääntynyt Visu24:n puoleen tilatakseen näyttäviä mutta kohtuuhintaisia myyntikuvia. Yhteistyötä kokeilleista valtaosa aikoo myös jatkaa kuvien tilaamista meiltä, yhtenä esimerkkinä Hangon keskustan tuntumaan paritaloa rakentava Johan Lindblom Hall, Hem & Hus Ab:ltä.


”Tilasin Visulta neljä sisävisua ja väritetyn asemakuvan”, muistelee Johan Lindholm.

”Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja lopputulokseen. Asiakaspalvelu oli nopeaa, ja itse kuvat sain yllättävänkin nopeasti.”

”Palvelun hinnoittelu on mielestäni myös reilua. Kuvat ovat kohtuuhintaisia.”

”Parannettavaa en kyllä tähän hätään keksi. On tarkoitus olla yhteydessä taas, kun tulee tarvetta myyntikuville!”

Väritetty asemakuva

Johanin kohteelle tehtiin Visulla tehokkaasti tonttia havainnollistava, väritetty asemakuva, josta näkyy rakennusten, autopaikkojen ja luonnonelementtien sijoittuminen tontille.

Tärkeintä asemakuvia tehdessä on tarkkuus ja havainnollisuus: rakennusten ja muiden elementtien sijoittelu täytyy olla täsmälleen oikein. Lisäksi kuvan värityksen tulee mahdollistaa koko tontin hahmottaminen nopealla silmäisyllä.

Keittiövisun sommittelu ja viimeistely

Yksi Johan Lindholmin Hangon-kohteen myyntivalteista on laadukkaasti ja tyylikkäästi varusteltu keittiö, jolle halusimme tehdä sisävisukuvilla oikeutta. Keittiötä esittelevästä myyntikuvasta näkyy kiintokalusteiden erittäin kaunis sävy, upeat mustat kodinkoneet sekä tyylikäs vaalea välitilalaatta, jotka yhdessä luovat vahvan mutta rauhallisen vaikutelman.


Keittiötä havainnollistavan myyntikuvan sommittelimme niin, että rajauksen sisälle mahtuivat myös ruokailutila, sisäportaat, sohvan selkämys sekä keittiön suuri ikkuna, josta tilaan tulvii luonnonvaloa. Näin keittiötilasta ja sen sijoittumisesta asuntoon saa yhdellä silmäyksellä hyvän ja edustavan yleiskäsityksen.

Sisävisualisointi sisustettiin tyylikkäästi niin, että keittiön ja ruokailuryhmän puun sävyt ovat yhtenäiset ja ruokailuryhmän verhoilu sopii yhteen sohvan sävyn ja rauhallista tunnelmaa luovien sisustustaulujen kanssa.

Viimeistelimme myyntikuvan fotorealistiseksi lisäämällä muun muassa valoa ja varjoja seinille, lattiaan, huonekaluihin sekä portaikkoon.

Olohuoneen myyntikuvaan tilan tuntua ja luonnonläheistä tunnelmaa

Hall, Hem & Husin paritalokohteen olohuoneen pohjaratkaisu on tilava ja valoisa. Halusimme korostaa näitä tekijöitä ja siksi rajasimme olohuoneen visualisointikuvan niin, että tilan kaikki ikkunat sopivat samaan kuvaan. Näin asunnonetsijälle käy yhdellä silmäyksellä selväksi, että kyseessä on moderni ja valoisa koti, jossa pihan puut ja pensaat ovat osa maisemaa.


Puista ja pensaista puheen ollen: ne lisättiin ikkunoiden taakse kuvaan viimeistelyvaiheessa. Yhdessä valon ja varjojen ja keittiösaarekkeen kyljen ja olohuoneen pöydän pinnan heijastumien kanssa nämä pienet yksityiskohdat tekevät Johan Lindholmin kohteen myyntikuvasta fotorealistisen ja laadukkaan oloisen.


Kodinhoitohuone ja kylpyhuone visukuvissa

Hangon Kadermonkadun kohteen myyntivaltteihin lukeutuvat myös valoisa, ikkunallinen kodinhoitohuone sekä tunnelmallisen tyylikäs kylpyhuone. Halusimme laatia Johanille molemmista edustavat kuvat, joissa tila- ja sisustusratkaisut olisivat selvästi näkyvillä.


Kodinhoitohuoneen sisävisu on tulvillaan valoa. Onnistuimme mielestämme myös esittelemään kodinhoitohuoneen säilytyskalusteet ja tekemään oikeutta kauniille valaistukselle sekä kaarevalle, messinginväriselle hanalle, joka tuo tilaan pientä arjen luksusta. Viimeistelyyn käytetystä ajasta ja taidosta kertovat valot, varjot, ikkunasta avautuva maisema sekä pesukoneen oven heijastuma.

Kylpyhuonevisualisoinnin pääroolissa ovat modernit kylpyhuonekalusteet ja tunnelmallinen laatoitus. Varjot, valot ja heijastukset saunan ovessa viimeistelevät realistisen vaikutelman.

Tilaa nyt tyylikkäät, kohtuuhintaiset visualisoinnit 100 % tyytyväisyystakuulla

Onko sinulla suunnitteilla uudiskohde, jonka ennakkomarkkinointikampanjaan tarvitset nopeasti myyntikuvia hyvällä hinta-laatusuhteella? Ota yhteyttä ja lähetämme houkuttelevan tarjouksen pikavauhtia!

Tehtäisiinkö teillekin upeat sisävisualisoinnit ja asemakuvat – tai vaikka virtuaalinen kohde-esittely?

Katso myös

Kokemuksia | Elohuvilat Oy | Visu24.fi | 3D-visualisoinnit | Havainnekuvat | Ulkokuva, iltahämy
Elohuvilat Oy, eteläpohjalainen hirsihuviloihin erikoistunut yritys, tilasi Visu24:lta 3d-visualisointeja Himoksen huvilaprojektin markkinointia varten. Yhteistyö sai kiitosta nopeasta toimituksesta ja laadusta. Lue koko tarina täällä.
Hankalassa markkinatilanteessa kasvua takovan Olas Groupin Henri Mattila kiittää Visun 3D-kuvien laatua ja nopeaa palvelua. Siinä missä vuosi 2023 oli monelle rakennusliikkeelle raskas, pääkaupunkiseudulla toimiva, maalämpökoteja rakentava Olas Group sen kuin paransi tulostaan.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.