Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Elani-Rakennus Oy

Kun Elanin uudesta Kauramäen kohteesta tarvittiin nopeasti 3D-kuvia, tilaus lähti toiselle jyväskyläläisfirmalle, Visu24:lle.

”Suoraviivaista palvelua” – Visu24 teki Elani-Rakennukselle 3D-kuvat nopealla toimituksella

Elani-Rakennus Oy on yhdeksän henkeä työllistävä jyväskyläläinen rakennusliike, jossa tehdään kotimaisista materiaaleista aikaa kestäviä koteja kuivaketjusta huolehtien. Kun Elanin uudesta Kauramäen kohteesta tarvittiin nopeasti 3D-kuvia, tilaus lähti toiselle jyväskyläläisfirmalle, Visu24:lle.

”Palvelu oli suoraviivaista ja toimivaa”, kuvaa Elan-Rakennuksen toimitusjohtaja Olli Aitto-oja asiointiaan Visu24:n kanssa.

”Ja nopeaa myös. Arkkitehtikuviin oli piirretty maapengerrystä, joka oli vedoksissa tulkittu tukimuuriksi. Tämä ja muutama muu tarvittu muutos tehtiin kuitenkin joutuisasti.”

Hyvä hinta-laatusuhde

Elanin rakennusfilosofiaan kuuluu keskeisenä tekijänä työn ja suunnittelun laatu. Yrityksen mielestä paras lopputulos syntyy laadukkaista kotimaisista materiaaleista, valvotusta rakennusvaiheesta ja kestävistä valinnoista suunnittelussa.

Entäpä sitten Visu24:n palvelun laatu?

”Kouluarvosanaksi voisin antaa kahdeksan”, pohtii toimitusjohtaja Aitto-oja.

”Hinta-laatusuhteeltaan lopputulos on hyvä, ja voisin kyllä suositella Visu24:ää muillekin.”

”Parannettavaa keksin oikeastaan ainoastaan siitä arkkitehtipiirustusten merkintöjen lukemisesta ensimmäisellä kierroksella.”

Elan-Rakennuksen Olli Aitto-oja kiitteli erityisesti Visu24:n asiakaspalvelun toimivuutta ja 3D-kuvien nopeata toimitusta. Kuvien hinta-laatusuhde oli hänen mielestään myös sopiva.

Neljän asunnon rivitalo uudelle asuinalueelle Jyväskylässä

Visu24:n Elan-rakennukselle toimittamat kuvat tulivat käyttöön osana Vävypojantielle talvella 2023 valmistuvan rivitalokohteen ennakkomarkkinointikampanjaa. Kauramäen päiväkodin ja Keljonkankaan uuden koulun lähelle rakentuu kaksi neliötä ja kolme viisiötä omilla saunoilla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Elanin brändin mukaisesti tarjolla on asumismukavuutta, tyylikäs ulkoasu ja laadukas toteutus.

Hyvin samanmielisiä siis ollaan molemmissa tämän jutun jyväskyläläisyrityksissä!

Meillä Visu24:lläkin näetsen tähdätään aina siihen, että tuotteemme olisivat tyylikkäitä ja laadukkaita – ja asiointi mukavaa.

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin