3D-esittely tehostaa uudiskohteiden myyntiä ja markkinointia

Tutustu, kuinka Visu24:n 3D-esittely ratkaisee uudiskohteen markkinoinnin haasteet ja tekee vaikutuksen ostajiin jo ennen rakentamisen aloitusta.

Asiakkaiden on koettava suunnitteluratkaisut selkeästi

Sisustussuunnittelijat ja -yritykset kohtaavat lukuisia haasteita asiakkaidensa vakuuttamisessa. Ratkaisevien päätösten tekeminen ilman konkreettista visuaalista tukea voi olla haastavaa niin suunnittelijoille kuin heidän asiakkailleenkin.

Tilan toiminnallisuus on tärkeä eri kohderyhmille

Jokainen tila on suunniteltava ajatellen sen käyttäjiä – lapsiperheet, liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityiset käyttäjäryhmät vaativat tiloiltaan erityistä huomiota toiminnallisuuteen. Sisustussuunnittelijoiden on pystyttävä osoittamaan, miten eri elementit vaikuttavat käytettävyyteen ja esteettisyyteen erilaisissa käyttöympäristöissä.

Sisustustyylit ja valaistus luovat tilan tunnelman

Tilojen ilmeen ja tunnelman luominen eri sisustustyyleillä ja valaistusratkaisuilla on tärkeä tehtävä suunnittelu- ja myyntiprosesseissa. Ilman visuaalista apua on haasteellista tuoda esiin, kuinka erilaiset materiaalit, värit ja valaistus voivat vaikuttaa huoneen kokonaistunnelmaan.

Monikäyttöisyys ja muunneltavuus lisäävät arvoa

Tilojen muunneltavuus ja monikäyttöisyys ovat arvokkaita ominaisuuksia nykyaikaisessa asumisessa. Asiakkaat haluavat nähdä, miten tilat voivat palvella erilaisia tarpeita päivästä ja käytöstä riippuen. Kuitenkin ilman käytännöllistä demonstraatiota tilojen potentiaalin hahmottaminen saattaa jäädä puutteelliseksi.

Päätöksenteko vaatii selkeää hahmottamista

Ostopäätöksen tekeminen ilman selkeää käsitystä lopputuloksesta voi olla suuri kynnys asiakkaille. Epävarmuus ja kyvyttömyys visualisoida tila valmiina kokonaisuutena hidastavat päätöksentekoprosessia ja saattavat aiheuttaa epäröintiä investoinnin suhteen.

Lupaava ratkaisu: 3D-esittely

3D-esittely on innovatiivinen tapa esittää tiloja ja kohteita virtuaalisesti. Tämä teknologia mahdollistaa fotorealististen ja yksityiskohtaisten 3D-mallinnusten luomisen, jossa tilat tulevat eläviksi ja kävijät voivat liikkua vapaasti kolmiulotteisessa ympäristössä kokeillen erilaisia sisustusratkaisuja.

Visuaalinen esitys tilan toimivuuden arviointiin

3D-esittely mahdollistaa kaiken pintamateriaalien heijastusten vaihtelusta tilan toiminnallisten ominaisuuksien demonstraatioon saakka. Käyttäjät voivat nähdä miten huonekalut ja muut elementit sijoittuvat tilaan ja arvioida, soveltuvatko ne kohderyhmän vaatimuksiin – esimerkiksi esteettömyyden ja helppokäyttöisyyden näkökulmasta.

Tilaan eloa sisustuksen ja valaistuksen avulla

Valaistuksen ja värien vaikutus tilan tunnelmaan voidaan tuoda esiin 3D-esittelyn avulla. Sisustusvaihtoehtojen kokeileminen virtuaalisesti voi auttaa asiakasta ymmärtämään, miten yksittäiset sisustustyylit ja valaistusratkaisut vaikuttavat tilan kokonaisilmeeseen.

Tilan potentiaali näkyväksi muunneltavuuden kautta

Monikäyttöisyyden ja muuntelun mahdollistavat 3D-esittelyt ovat arvokkaita työkaluja sisustussuunnittelijoille. Havainnollistamalla tilan erilaisia käyttötapoja ja järjestelyjä asiakkaat voivat kokea, miten tila taipuu tarpeiden mukaan – tehden tilasta arvokkaamman ja houkuttelevamman.

Selkeyttä ja varmuutta päätöksentekoon

3D-esittely voi vähentää epävarmuutta ja antaa asiakkaille selkeämmän näkemyksen lopputuloksesta. Kun asiakas voi ”kävellä” tilassa virtuaalisesti ja nähdä valmiin lopputuloksen ennen toteutusta, päätöksenteko nopeutuu ja asiakastyytyväisyys kasvaa.

Aloita matka visuaaliseen myyntiin Visu24:n avulla

Kun kyseessä on uudiskohteen markkinointi ja ennakkomyynti, 3D-esittely visuaalisena myyntityönkaluna on arvokas. Tämänhetkinen markkinatilanne vaatii innovatiivisia lähestymistapoja, jotka erottavat kohteesi kilpailijoista ja herättävät potentiaalisten ostajien mielenkiinnon. Visu24:n avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden kokea uudiskohde fotorealistisesti ja sykähdyttävästi jo ennen rakennustyön alkamista.

Virtuaalinen tutustumiskierros

Tarjoamme Visu24:llä mahdollisuuden tutustua tulevaan asuntoosi täysin uudella tavalla. 3D-esittelymme avaa ovet tulevaisuuden koteihin jo tänään, antaen elävän kuvan asuntojen avaruudesta, näköaloista ja sisustuksen mahdollisuuksista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme teille virtuaalisen esittelyn, joka vakuuttaa ja innostaa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Oletteko valmiita tutustumaan uudiskohteenne tulevaisuuteen Visu24:n avulla? Nyt on aika sijoittaa markkinoinnin tulevaisuuteen ja tuoda uudiskohteenne uudelle tasolle. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varaa tapaaminen, niin perehdytämme teidät 3D-esittelyn mahdollisuuksiin ja sen tuomiin etuihin markkinoinnissanne.

Ota seuraava askel

Uudiskohteenne ansaitsee parhaan mahdollisen alun markkinoilla. 3D-esittelyn avulla varmistat, että potentiaaliset ostajat pääsevät kokemaan kohteenne ainutlaatuisuuden heti alusta alkaen. Ole yhteydessä meihin tänään ja käynnistämme yhdessä uudiskohteenne menestystarinan.

Miksi valita Visu24 3D-esittelyyn?

Meillä on vuosien kokemus

Visu24 tarjoaa 3D-esittelypalvelut, jotka pohjautuvat vuosien kokemukseen ja syvälliseen asiantuntemukseen. Tunnemme uudiskohteiden markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet, ja meillä on ratkaisut, jotka tekevät kohteestanne houkuttelevamman.

Korkealaatuiset, fotorealistiset visualisoinnit

Sykähdyttävä ensivaikutelma on avain menestykseen uudiskohteiden markkinoinnissa. Tarjoamme markkinoiden korkeimman tason 3D-visualisointeja, jotka herättävät kiinnostuksen ja tukevat asiakkaiden ostopäätöstä.

Säästä aikaa ja resursseja

Aika on rahaa, ja me Visu24:llä ymmärrämme sen. Teemme nopeita toimituksia ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja resursseja sekä tiimillenne että asiakkaillenne.

100% tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että olette tyytyväisiä lopputulokseen. Tarjoamme tyytyväisyystakuun, jonka avulla varmistatte, että investointinne uudiskohteen markkinointiin on kannattava.

Monipuolinen palveluvalikoima

3D-esittelyn lisäksi Visu24 tarjoaa laajan valikoiman palveluita uudiskohteiden markkinointiin. Olipa kyse sisäkuvista, ulkokuvista, pohjapiirroksista tai animaatioista, tiimimme toteuttaa kaiken tarpeidenne mukaisesti.

Lähes 24/7 asiakastuki

Kun työskentelette kanssamme, ette ole yksin. Olemme tavoitettavissa miltei ympäri vuorokauden, auttaaksemme teitä ongelmien ratkaisemisessa nopeasti ja tehokkaasti.

Ota Visu24:ään yhteyttä jo tänään ja osoitamme, kuinka 3D-esittely voi täysin mullistaa uudiskohteenne markkinoinnin.

  1. Mikä on 3D-esittely ja miten se eroaa perinteisistä esittelyistä?

3D-esittely on interaktiivinen kolmiulotteinen mallinnus kiinteistöstä, jonka avulla käyttäjät voivat virtuaalisesti tutustua tiloihin reaaliaikaisesti ja yksityiskohtaisesti. Se on täysin erilainen kokemus verrattuna perinteisiin valokuviin tai videoihin, sillä 3D-esittelyn ansiosta potentiaalinen ostaja tai vuokralainen voi kokea kiinteistön kuin olisi itse paikan päällä. Meillä Visu24:ssä käytämme edistyksellistä Matterport-teknologiaa luodaksemme laadukkaita ja fotorealistisia 3D-esittelyjä, jotka tuovat kiinteistösi markkinoinnin nykyaikaan.

  1. Mitkä ovat 3D-esittelyn hyödyt kiinteistömarkkinoinnissa?

3D-esittelyllä on useita hyötyjä, kuten ajan ja kustannusten säästö, kiinteistöjen parempi saavutettavuus ja asiakkaiden sitouttamisen tehostuminen. Virtuaaliesittely mahdollistaa kohteen tutustumisen mihin aikaan tahansa, mikä nopeuttaa kiinteistön myyntiprosessia. Me Visu24:ssä tarjoamme asiakkaillemme Matterportin avulla toteutettuja 3D-esittelyjä, jotka lisäävät kiinnostusta ja auttavat erottautumaan kilpailijoista.

  1. Kuinka 3D-esittely vaikuttaa kiinteistön ostajan tai vuokralaisen kokemukseen?

3D-esittely tarjoaa ostajille ja vuokralaisille mahdollisuuden tutustua kiinteistöön perusteellisesti ja omatoimisesti, parantaen näin heidän kokemustaan. Interaktiivinen kokemus lisää visuaalista houkuttelevuutta ja voi auttaa päätöksenteossa. Visu24:n asiantunteva tiimi auttaa sinua hyödyntämään 3D-esittelyjä tehokkaasti, varmistaen että potentiaaliset asiakkaat saavat mahdollisimman todenmukaisen käsityksen kohteestasi.

  1. Miten 3D-esittely luodaan ja miten kauan prosessi kestää?

3D-esittelyn luominen alkaa kiinteistön skannauksesta erikoiskameralla, minkä jälkeen tietokoneohjelma luo siitä interaktiivisen 3D-mallin. Koko prosessin kesto riippuu kiinteistön koosta ja yksityiskohtien määrästä, mutta me Visu24:ssä pyrimme toimittamaan ensimmäiset luonnokset yleensä kolmessa päivässä ja lopulliset versiot jopa seitsemässä työpäivässä.

  1. Voiko 3D-esittelyä hyödyntää kaikentyyppisissä kiinteistöissä?

Kyllä, 3D-esittely soveltuu kaikentyyppisiin kiinteistöihin aina asunnoista toimistotiloihin ja kaupallisiin kiinteistöihin. Se on erinomainen työkalu kiinteistön ominaisuuksien ja potentiaalin esille tuomiseen. Visu24 tarjoaa 3D-esittelypalveluja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisia kiinteistötarpeita, tarjoten asiakkaille korkealaatuisen esittelyn kohteestaan.

  1. Mikä on Matterportin rooli 3D-esittelyssä ja miten se liittyy Visu24:n palveluihin?

Matterport on alusta, joka tarjoaa ohjelmistoa ja teknologiaa 3D-esittelyjen luomiseen kiinteistöille. Se mahdollistaa fotorealistisen, kolmiulotteisen ja virtuaalisen kuvauksen kiinteistöstä. Me Visu24:ssä olemme ottaneet Matterport-teknologian osaksi palveluitamme tarjotaksemme asiakkaillemme markkinoiden edistyneimmät 3D-esittelyt, jotka auttavat kiinteistösi esille tuomisessa ja markkinoinnin tehostamisessa.

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.