Virtuaalinen asuntoesittely

Jos haluat tarjoata ennakkomarkkinointiasiakkaillesi mahdollisuuden vierailla uudiskohteessanne ennen rakentamisen aloittamista, tehdään kohteenne erilaisista asuntotyypeistä virtuaaliset asuntoesittelyt! Virtuaalinen asuntoesittely sopii hyvin sekä upouuden kohteen lanseeraukseen että vähemmälle kiinnostukselle jääneen kohteen varausten kirittäjäksi. Hyvin tehtynä virtuaalinen asuntoesittely on tarkka ja realistinen, tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Mikä on virtuaalinen asuntoesittely?

Virtuaalinen asuntoesittely on havainnollisin ja interaktiivisin tapa esitellä asuntoa, jota ei vielä ole rakennettu. Se auttaa asiakkaita päätöksenteossa ja nopeuttaa siten kauppojen syntymistä.

Virtuaalinen asuntoesittely tehdään uudiskohteen kolmiulotteisen tietokonemallin pohjalta. Mallin voit tarvittaessa tilata meiltä samaan aikaan virtuaalisen asuntoesittelyn kanssa.

Virtuaalinen asuntoesittely toivottaa asiakkaanne tervetulleiksi liikkumaan vapaasti asunnossa ja katselemaan sen huoneita oman mielensä mukaan. Kuvakulmaa eli katsetta voi pyörittää sekä nostaa ja laskea, ja huoneessa voi liikkua siirtämällä sormea näytöllä.

Asiakkaan seikkaillessa asunnossa näytöllä näkyy sekä huone, jossa parhaillaan ollaan että asunnon muiden tilojen lista. Toiseen huoneeseen voi virtuaalisess asuntoesittelyssä siirtyä klikkaamalla kyseisen huoneen kuvaketta. Lisäksi asuntoa voi katsella yläperspektiivistä.

Virtuaalinen asuntoesittely tehdään meillä mahdollisimman realistiseksi ja sisustetaan niin, että asunnon parhaat puolet pääsevät esiin. Huoneisiin rendataan valitsemanne pintamateriaalit, kiintokalusteet ja varustelu ja ne kalustetaan tyylikkäästi.

Virtuaalisen asuntoesittelyn huoneisiin lankeaa luonnonvaloa kuin reaalimaailmassa ikään, ja ikkunoista voi katsella aidonomaisia näköaloja. Kaiken kaikkiaan kokemus on niin lähellä oikeaa asuntoesittelyä kuin suinkin vain mahdollista.

Virtuaalisen asuntoesittelyn etuja

Virtuaalisesta asuntoesittelystä on viime vuosina ja kuukausina tullut pieni hitti uudisasuntojen markkinointikentällä. Rakennuttajat ovat huomanneet, että interaktiivinen ja havainnollinen materiaali todella kiinnostaa asunnonetsijöitä ja jouduttaa varausasteen nousua ennakkomarkkinointivaiheessa.

Meidän nähdäksemme virtuaalinen asuntoesittely toimii, koska se on kokonaisvaltainen, interaktiivinen ja elämyksellinen tapa esitellä asuntoa, jota ei vielä ole olemassa. Virtuaalinen asuntoesittely on myös hyvin informatiivinen: se on kaikkein seikkaperäisin tällä hetkellä tarjolla olevista ennakkomarkkinointivälineistä.

Lisäksi virtuaalinen asuntoesittely viestii asiakkaillenne, että tunnette heidän tarpeensa ja arvostatte heitä. Että haluatte tarjota heille parhaat mahdolliset keinot tutustua taarjoamaanne asuntoon ennen ostopäätöksen tekemistä, kätevästi kotona tai junassa tai missä sattuvatkin olemaan.

Virtuaalinen asuntoesittely sopii erityisesti isompien asuntojen ennakkomarkkinointiin 

Virtuaalinen asuntoesittely on oivallinen väline minkä tahansa uudisasunnon ennakkomarkkinointiin, mutta erityisen hyvin se sopii kaksioiden ja sitä isompien asuntojen esittelyyn.

Mitä suurempi asunto ja investointi, sitä tärkempää on huolehtia siitä, että asiakas saa mahdollisimman hyvän käsityksen uudesta kodistaan. Muuten ostopäätöksen tielle voi jäädä vastaamattomia kysymyksiä tai pieniä epävarmuuksia liittyen esimerkiksi asunnon kalustettavuuteen, mittasuhteisiin ja näköaloihin – tai ihan vain tunnelmaan.

Epäröivä asiakas ei ehkä uskalla sitoutua kymmenien vuosien asuntolainaan. Valinnastaan varmistunut uskaltaa.

Millainen on hyvin tehty virtuaalinen asuntoesittely?

Koska virtuaalinen asuntoesittely on kasvattanut suosiotaan ihan viime aikoina, markkinoilta löytyy vielä sekä ammattimaisia että vähän sinne päin tehtyjä tuotoksia. Miten tunnistaa taidolla tehty virtuaalinen asuntoesittely?

Meidän mielestämme hyvin toteutettu virtuaalinen asuntoesittely on

 • Tarkka
 • Realistinen
 • Valoisa
 • Kuvanlaadultaan erinomainen
 • Helppokäyttöinen
 • Tyylillä sisustettu
 • Viimeistelty

Ensinnäkin virtuaalinen asuntoesittely on tehtävä tarkasti ja realistisesti. Asunnon ja kiintokalusteiden mittasuhteiden tulee olla virtuaaliesittelyssä millintarkasti oikein, mikä onnistuu mainiosti kolmiulotteisen tietokonemallin pohjalta. Asunnon sisustusmateriaalien ja mieluusti myös maisemien tulee myös olla samat kuin suunnitteilla olevassa kohteessanne. Näin asiakkaalle syntyy mahdollisimman tarkka ja realistinen käsitys tulevasta kodistaan.

Kuvanlaadultaan virtuaalinen asuntoesittely tehdään tarkaksi mutta kuitenkin niin, että esittely pyörii moitteettomasti vaikka kuukautta vanhemmallakin laitteella. Virtuaaliesittelyn täytyy latautua nopeasti ja toimia sutjakasti keskivertonettiyhteydelläkin.

Neljänneksi hyvä virtuaalinen asuntoesittely on valoisa ja kutsuva, joten säädetään siihen hyväntuulineen, päivänvaloa vastaava valotus. Myös asunnon valaisimet tai osa niistä voivat olla päällä lisävaloa ja tunnelmaa tuomassa.

Tehokas virtuaalinen asuntoesittely on tänä visuaalisena aikana myös ajatuksella sisustettu. Värien ja huonekalujen tulee olla ajankohtaisia ja kohderyhmän makua vastaavia. Sisustuksen ei tule varastaa huomiota itse asunnolta, vaan havainnollistaa kauniisti mitä asuntoon mahtuu. Siinä tulee noudattaa sisustamisen perusperiaatteita niin, että vaikutelma on harkittu ja yhtenäinen.

Viimeistelty virtuaalinen asuntoesittely näyttää paremmalta ja antaa kohteestanne laadukkaamman kuvan kuin ihan perustason viritys. Virtuaalisen asuntoesittelyn viimeistelyyn kuuluu samanalaisia työvaiheita kuin muihinkin visuaalisiin markkinointimateriaaleihin: esimerkiksi valon voimakkuus ja suunta, varjot ja heijastukset hiotaan kohdilleen huolellisesti.

Virtuaalisen asuntoesittelyn viimeistely on intensiivinen ja aikaa vievä työvaihe, mutta mielestämme ilman muuta vaivan väärti. Hyvin tehdystä virtuaalisesta asuntoesittelysä asiakkaalle jää laadukas käsitys kohteesta ja asunnosta: hänen säästöilleen on todella tulossa vastinetta!

Kenties kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että virtuaalinen asuntoesittely on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Sitä ei tarvitse osata ennalta käyttää, vaan homman jujun täytyy selvitä käyttäjälle heti kokeilemalla. Huoneesta toiseen tulee päästä huonekuvaketta painamalla. Ylänäkymä asunnosta on myös todella hyvä apu asunnon pohjaratkaisun hahmottamisessa.

Virtuaalinen asuntoesittely osana uudiskohteen ennakkomarkkinointikampanjaa

Työmääränsä takia virtuaalinen asuntoesittely on pidempään markkinoilla olleita markkinointivälineitä hieman hintavampi. Miten valjastaa virtuaalinen asuntoesittely mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön?

Virtuaalinen asuntoesittely on helppo upottaa nettisivuille tai jakaa linkkinä. Kokemuksemme mukaan virtuaalinen asuntoesittely toimii mahtavasti ainakin

 • Uudiskohteen sivuilla
 • Asuntolistauksissa
 • Somekampanjoissa
 • Sähköpostikampanjoissa

Virtuaalinen asuntoesittely on myös erinomainen tapa lisätä kiinnostusta hitaasti vauhtiin lähtenyttä kohdetta kohtaan. Jos jokin kohde ei ole saanut toivomaanne huomiota, kokeilkaa ihmeessä virtuaalista asuntoesittelyä ja muita tehokkaita markkinointimateriaalejamme!

Pyydä tarjous!

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 3 päivän sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaikatakuumme on 7 työpäivää.