Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Työpaikat

Avoimet työpaikat

Hei sinä siellä!

Miltä kuulostaisi jännittävä ja joustava etätyötehtävä 3D-mallinnuksen, visualisointien ja uudisrakentamisen parissa? Etsimme joukkoomme nyt sinua, nälkäistä ja uusia kokemuksia kaipaavaa asiakaskoordinaattoria, joka haluat kääntää työurallasi uuden lehden 🙂 

Mitä odotamme sinulta?

Omaatko

 

 • Hyvät viestintätaidot 
 • Englannin kielen taidon
 • Visuaalista silmää
 • Piirto-ohjelmien käyttötaidon
 • Täsmällisyyttä
 • Oma-aloitteisuutta
 • Nopeaa päättelykykyä
 • Vastuunottamisen kykyä
 • Asiakasviestinnän kokemusta

Tai onko sinulla (hyödyllisiä lisätaitoja, mutta ei pakollisia)

 

 • Sisustussuunnittelu- 3d-muotoilu, tai tuotemuotoilutaustaa?
 • Rakennusalan piirtämisen / sunnittelun kokemusta?
 • Teknisen piirtämisen osaamita (CAD jne)?
 • 3D-ohjelmien ymmärrystä (3DS Max, Autocad, Revit, Corona render jne)?

Tai oletko muuten vain kiinnostunut 3D-alasta, sekä osallistumisesta mielenkiintoisten rakennusprojektien visualisointien tekoon yhdessä ammattimaisen 3D-mallinnustiimimme kanssa?

Huom! Tässä työssä ei oikeastaan ole merkityksellistä se, mitä olet tehnyt aiemmin työelämässäsi. Tärkeintä on hyvä tekstinymmärrystaito, kyky omaksua nopeasti tietoa, nopea päättelyky, sekä halu oppia jatkuvasti uutta, sekä tietenkin hyvä palveluasenne ja perushyvät kommunikointi- ja ihmissuhdetaidot 🙂

 

Yrityksemme auttaa rakennusalan toimijoita myymään kiinteistökohteitaan nopeammin parempien 3D-visualisointien avulla. Olemme erikoistuneet tuottamaan upeita 3D-visualisointeja sisä- ja ulkotiloihin, videoanimaatioita, uudiskohde-esittelyjä, sekä muita kiinteistöalan visualisointeja muutaman tuotteen mainitakseni.

 

Tehtävässä työskentelet asiakkaiden ja artistien välissä kommunikoiden ja viestien. Koordinoit 3D-visualisointiprojekteja varmistaen, että uudet kuvaprojektit käynnistyvät nopeasti ja ajallaan ja että ne toteutetaan laadukkaasti alusta loppuun, niin ettei asiakkaidemme tarvitse odottaa turhaan. Tehtävässä varmistat, että asiakkaan toimittavat aineistot välitetään tiimin kuvittajille, ja autat heitä ymmärtämään mitä asiakas haluaa. Apuna voit käyttää havainnekuvien piirtämistä, muistilistoja, google translatoria jne. Tehtäväsi on toimittaa valmistuneet kuvavedokset asiakkaille tarkastettavaksi ja kommenteille. Saatuasi kerättyä kommentit tuotoksiin, varmistat että kommentit välitetään ymmärrettävässä muodossa 3D-visualisoijillemme, jotka ovat pääasiassa englannikielisiä. Kielitaitoa siis tarvitaan! Tehtäväsi on myös kirjata ja dokumentoida meneillään olevien projektien etenemistä niin että seuraavana vuorossa oleva henkilö ymmärtää mitä projekteissa on tapahtunut.

 

Onnistumisen kannalta on olennaista, että viestit kulkevat nopeasti ja ettei viestintä muodostu prosessissa pullonkaulaksi. Yrityksemme keskeinen lupaus asiakkaille on todella nopeat toimitukset. Tämä edellyttää sinulta reagointivalmiutta ja kykyä pitäytyä sovituissa toimintatavoissa.

 

Hienoa työssä on se, että saat itse päättää missä teet työsi. Eli voit halutessasi tehdä työn vaikka Balilta, Etelämantereelta tai Inarista käsin. 🙂

 

Työstä maksamamme palkkio perustuu tehtyjen tuntien määrään ja läpivietyjen projektien yhteislaskutukseen. Lähtötasolla tavoite on 6-8h päivittäinen työmäärä ja tuntipalkka 25-30€ + alv. Tämä tarkoittaa 3000-4500 EUR/kk (alv 0 laskutus). Sopimus on jatkuva ja haluamme sitouttaa hyvän työntekijän myös pidemmäksi aikaa loistavalla kannustinohjelmalla, sekä tietenkin loistavilla joustoilla.

 

Jos ja kun teet työn nopeasti ja laadukkaasti, niin että yritys jatkaa tasaista kasvua ja asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä, maksamme kunnon bonuksen. Bonus määräytyy yrityksen liikevaihdon ja laadullisten mittarien arvosanojen perusteella. Tämä bonus on mahdollista saada neljä kertaa vuodessa ja on suuruusluokaltaan max. 10-20% kuukausipalkasta.

Ota rohkeasti yhteyttä jos mielenkiinto heräsi!

Rekrytoimme henkilön heti sopivan löydyttyä, laita siis heti viestiä jos tehtävä kiinnostaa! 🙂

Yhteystiedot
Niko Huttu
+358466848736
myyntiputki@gmail.com