Suunnittelupalvelu käytössäsi 24/7 - Arkkitehtisuunnittelu nopeasti ja edullisesti Visu24:lta

Visu24 tarjoaa kattavan arkkitehtisuunnittelupalvelun, jonka myötä saat rakennuslupaa varten tarvittavat pääpiirustukset uudiskohteellesi. Sinulla tarvitsee olla vain tontti ja idea minkä tyyppisen uudiskohteen haluat tontille rakentaa. Prosessi sisältää asiakastapaamisen, alustavat ja lopulliset luonnokset, pääpiirustukset ja rakennuslupahakemuksen valmistelun. Tarjoamme selkeää, kiinteää hinnoittelua 9€ / rakennettava kokonaisneliömäärä. Laske hankkeellesi suunnitteluhinta hyödyntäen laskuriamme! HUOM! pääsuunnittelu tarjotaan erikseen tarvittaessa.

Suunnittelupalvelua ennakkoon tiedossa olevaan hintaan. Alk. 9€ / rakennettava m2 (alv0). HUOM! Rakennuslupaan vaadittavat energiaselvitys, maaperätutkimus, perustustapalausunto ja pintavaaitus eivät sisälly hintaan.

Rakennustyyppi
Erillistalo
Arvioitu hinta:
0.00
Paritalo
Arvioitu hinta:
0.00
Rivitalo
Arvioitu hinta:
0.00
Laajempi rivitalo
Arvioitu hinta:
0.00
Sähköpostiosoitteesi
Viesti (valinnainen)

Asiakaskokemus edellä. Me Visu24:ssä panostamme asiakastyytyväisyyteen ja tuemme sinua projektisi jokaisessa vaiheessa. Meidän kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että suunnitteluprosessisi on ensiluokkainen kokemus alusta loppuun.

Palvelu, joka ylittää odotuksesi. Tarjoamme palveluita, jotka menevät perinteisen arkkitehtisuunnittelun ulkopuolelle. Kauttamme saat käyttöösi fotorealistisia 3D-renderöintejä ja apua uudiskohteen ennakkomarkkinoinnissa, mikä tekee meistä kokonaisvaltaisen kumppanin kiinteistökehittäjälle.

Vertaansa vailla oleva kokonaiskäsitys onnistuneesta gryndikohteen toteuttamisesta. Käytössäsi on paitsi huippulaadukas suunnittelutyö, myös laaja kokemus ja asiantuntemus, jotka varmistavat, että projekti etenee suunnitellusti ja turvallisesti, ja päättyy onnistuneesti rakennusluvan saantiin.

Haluaisitko, että arkkitehtimme antaisi tarkemman arvion suunnittelutyön laajuudesta ja hinnasta? Onko uudiskohteesi ennakkomarkkinoinnin aloituksella kiire?

Suunnittelupalvelua nopeasti ja kustannustehokkaasti!

Suunnittelupalvelumme on hinnoiteltu selkeästi ja läpinäkyvästi: kiinteä hinta 9€ per rakennettava m² varmistaa, että budjetointi on ennakoitavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi palvelun toteuttaa luotettu ja kokenut arkkitehti, takaamme ammattitaidon ja laadun jokaiseen projektiin. Lopputuloksena saatte kohteellenne arkkitehtuurisuunnittelun ja lupakuvat, jotka ovat vankka perusta uudiskohteen markkinointiin ja julkaisuun. Valitsemalla Visun, varmistatte projektinne sujuvan etenemisen alusta loppuun.

Miksi tarjoamme sinulle suunnittelupalvelua?

Me Visu24:lla ymmärrämme uudiskohteiden suunnitteluun, visualisointiin ja markkinointiin liittyvät haasteet ja haluamme tehdä prosessista tehokkaamman ja taloudellisesti kannattavamman. Olemme kehittäneet prosessin, joka minimoi viivästykset ja pitää kustannukset hallinnassa, tarjoten nopeita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Suunnittelupalvelu pienille ja keskisuurille gryndereille!

Palvelumme on suunnattu rakennusalan yrityksille, pienille ja keskisuurille gryndereille ja kiinteistökehittäjille, jotka etsivät ripeää, luotettavaa ja ammattitaitoista arkkitehtisuunnittelua uudiskohteisiinsa.

Miksi suosittelemme suunnittelupalvelun ostamista meiltä?

Ostaessasi suunnittelupalvelun Visu24:lta saat paitsi kiinteän hinnan ja nopean toimitusajan, myös pääsyn laajaan kokemukseemme ja asiantuntemukseemme. Olemme sitoutuneet toimittamaan laadukasta työtä, joka ylittää asiakkaidemme odotukset jokaisessa projektin vaiheessa.

Miten tilaan suunnittelupalvelua Visulta?

Aloittaaksesi tilauksen, ota yhteyttä klikkaamalla alta ”Jätä tarjouspyyntö” tai soita numeroon +358 46 684 8736. Meidän asiantunteva tiimimme ohjaa sinut läpi tarjouspyyntöprosessin ja varmistaa, että kaikki projektisi yksityiskohdat otetaan huomioon.

Neljä Tärkeää Pointtia Miksi Kannattaa Tilata Visulta suunnittelupalvelua

1. Kokonaisvaltainen Palvelu: Valitsemalla Visu24:n, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta – aina alustavasta suunnittelusta visuaalisiin 3D-mallinnuksiin asti, mikä takaa projektin yhtenäisyyden ja laadun.

2. Asiantuntemus ja Kokemus: Hyödynnät meidän vuosien kokemustamme ja asiantuntemusta, joka kattaa kaikki asunnonrakentamisen näkökohdat, varmistaen projektisi onnistumisen.

3. Säästöt ajassa ja kustannuksissa: Meidän kiinteä hintamme ja nopeutettu prosessimme säästävät sekä aikaa että rahaa, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin liiketoiminnassasi.

4. Laatu ja Tyytyväisyystakuu: Sitoudumme korkeimpiin laatustandardeihin ja tarjoamme tyytyväisyystakuun palveluillemme, joten voit luottaa siihen, että lopputulos vastaa odotuksiasi.

”Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.”

Kun Elokodeilla kaivattiin taloista, paneeleista ja pihapiiristä 3D-kuvaa markkinointia varten, me Visu24:llä pistimme hihat heilumaan.

Visu24 Suunnittelupalvelu- Suunnittelu askel askeleelta

Visu24:n suunnittelupalvelu on suunniteltu tuomaan selkeyttä ja tehokkuutta uudiskohteiden suunnitteluprosessiin. Palvelumme varmistaa, että projektisi etenee sujuvasti alusta loppuun, kiinnittäen huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Suunnittelupalvelumme jakautuu seuraaviin vaiheisiin:

Visu24:n suunnittelupalvelussa jokainen vaihe on tarkoin harkittu ja suunniteltu yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos vastaa vaatimuksia ja ylittää odotukset.

Mitä kussakin suunnittelun vaiheessa tehdään? Lue alta miten suunnitteluprosessi etenee!

Visu24:n suunnittelupalvelu tarjoaa monivaiheisen prosessin, jonka tarkoituksena on toteuttaa uudiskohteesi suunnittelu tehokkaasti ja laadukkaasti.

Aloitusvaiheessa pidettävässä asiakastapaamisessa käydään yhdessä läpi kaikki projektin kannalta kriittiset lähtötiedot. Tämä sisältää asemakaavan ja rakennusoikeuden sekä huoneistojakauman suunnittelun, rakenneratkaisujen läpikäynnin, massoitteluperiaatteiden määrittelyn ja aikataulutuksen. Lisäksi kirjataan ylös kaikki olennaiset taustatiedot, kuten maaperäselvitys ja liitoskohtalausunnot, jotta kaikki suunnittelun perustat ovat vahvalla pohjalla.

Seuraavassa vaiheessa tuotetaan alustavat luonnokset, jotka ilmentävät rakennusmassojen sijoittelua tontilla sekä piha-alueen toimintoja. Tässä vaiheessa toteutetaan myös asuntojakauman alustava suunnittelu ja keskustellaan suunnitelman suurista linjoista ja tehdään tarvittavat päätökset suunnittelun suunnasta.

Kun luonnokset on alustavasti hyväksytty, siirrytään työstämään lopullisia luonnoksia. Tässä vaiheessa tarkennetaan suunnitelmia, jotka sisältävät asemapiirrokset sekä pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirustukset lopullisessa mittakaavassa. Samalla valmistellaan pinta-alalaskelmat ja tarkistetaan, noudattaako suunnitelma asemakaavan määräyksiä. Tässä vaiheessa varataan myös aika ennakkopalaveriin rakennusvalvonnan kanssa.

Pääpiirustukset laaditaan ennakkopalaverissa saadun palautteen perusteella. Tässä vaiheessa käydään läpi mahdolliset suunnitelman muutokset ja varmistetaan, että kaikki on kunnossa ennen energiaselvityksen ja muiden mahdollisten erikoissuunnitelmien, kuten ääniteknisten suunnitelmien, laatimista.

Rakennuslupahakemuksen laatii pääsuunnittelija, johon rakennussuunnittelija liittää pääpiirustukset ja tarvittavat liitteet. Lupaprosessin aikana suoritetaan mahdolliset täydennykset ja korjaukset, ja pääsuunnittelija huolehtii koko lupahakemuksen hallinnoinnista.

Kun rakennuslupapäätös saadaan, sopimuksen kiinteähintainen osuus on päättynyt ja mahdolliset lisätyöt hinnoitellaan tuntiperusteisesti. Tehdään mahdolliset viranomaisvaatimusten muutokset.

Miksi tilata suunnittelupalvelu meiltä Visu24:lta?

Tilaa kattava ja räätälöity suunnittelupalvelu Visulta – toteutamme projektinne visiot nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla!

Suunnittelupalvelumme alkaa perusteellisella tarvekartoituksella ja jatkuu aina lopullisten suunnitelmien toimittamiseen saakka. Jos lähtötietoja ei vielä ole saatavilla, luomme ne yhdessä teidän kanssanne, hyödyntäen rakennuspiirustuksia ja materiaalivalintoja. Näin varmistamme, että jokainen yksityiskohta vastaa tavoitettanne ja projektinne vaatimuksia.

Kauttamme saatte paitsi arkkitehtisuunnittelun, myös 3D-visualisoinnit ja ennakkomarkkinointikampanjan toteutuksen. Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden sisällyttää suunnitelmiinne realistiset ympäristönäkymät, mikäli drone-kuvauksia on saatavilla. Tämä lisää projektinne houkuttelevuutta erityisesti, kun maisemat ovat keskeinen myyntivaltti.

Valmiiden suunnitelmien avulla voitte tuottaa rajattomasti markkinointimateriaalia, aina tarpeenne mukaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä meiltä tarjous suunnittelupalvelustamme!

Miten laitan suunnittelupalvelun työn alle?

Visu24 tarjoaa palvelua, joka ei tunne kellon rajoja – tiimimme on valmiina vastaamaan suunnittelutarpeisiisi koska tahansa, tarjoten nopean ja laadukkaan palvelun, joka etenee tahdissasi. Olemme omistautuneet varmistamaan, että saat käyttöösi ensiluokkaiset suunnittelupalvelut silloin, kun niitä eniten tarvitset. Lupauksenamme on toimittaa alustavat suunnitelmaluonnokset 7-14 työpäivässä, aloituspalaverin jälkeen.

Kun työn nopeus ja laatu ovat etusijalla, valitse Visu24:n suunnittelupalvelu. Tarjoamme paitsi ripeät toimitukset, myös vastaantulevaa asiakaspalvelua ja varmaa tyytyväisyystakuuta, joka takaa sinulle mielenrauhaa joka vaiheessa.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme ydin. Olemme sitoutuneet toimittamaan suunnitelmia, jotka eivät ainoastaan täytä vaatimuksiasi, vaan edistävät aktiivisesti myyntiä ja projektisi menestystä.

Kun suunnitelmasi ovat valmiina, tarjoamme 60 päivän ajanjakson mahdollisia muutostoiveita varten. Mikäli meistä johtuvista syistä ei rakennushankkeesi pääse etenemään, tarjoamme hyvityksen laskuttamistamme palveluista.

Asiakaskokemuksia

Tehtävänanto ymmärrettiin hyvin, ja vedokset toimitettiin myös nopeati. Etenkin tämän kanssa kaikki meni todella sujuvasti! Korjauksetkin tehtiin oikein rivakasti. Antaisin kouluarvosanaksi yhdeksikön. Suosittelen Visua muillekin!

Henri Mattila, Markkinointijohtaja, Olas Group Oy

Olemme muitakin palveluntarjoajia katselleet, mutta lopulta tykänneet, että Visun kuvat ovat laadukkaita ja hinta kilpailukykyinen.

Mika Rossi, Valiotalot Oy

Kaikki meni tosi hyvin. Saatiin nopeaa palvelua ja mitä tarvittiin.

Harri Tamsi, Elokodit Oy

Kyllä, olimme tyytyväisiä! Yhteistyö oli hyvää, teiltä vastattiin ihan heti. Kaikki meni hyvin. Ei mitään valittamista tästä projektista!

Rakennusliike Häyrynen Oy

Visut oli tosi kivat! Freesit ja nätit. Oltiin kyllä tyytyväisiä tulokseen! Myös asiakkaamme, hankkeen rakennuttaja, oli tyytyväinen. Sitten kun kodit saadaan vielä myytyä, niin ollaan tosi tyytyväisiä!

Malin Fagerlund & Nana Hyry, Hima & Huvila LKV

Nopeaa ja joustavaa palvelua Visu24:ltä. Projekti meni hyvin!

Nico Suokas, Vendo

Tilaa suunnittelupalvelua meiltä

Nopeimmillaan toimitamme ensimmäiset vedokset jo 7 päivän sisällä aloituspalaverista. Normaali toimitusaikatakuumme on 7-14 työpäivää ensimmäisille vedoksille.