Huugontie 29, 40900 Säynätsalo +358504794585 myynti@visu24.fi

Masterkodit

Kahta Helsinkiin ja Pirkkalaan rakennettavaa toimitilaa varten projekti-insinööri Eerik Hemmo tilasi Visu24:ltä pikaisella aikataululla 3D-ulkomarkkinointikuvat.

”Ei mitään parannettavaa”

Masterkodit on lehmolainen yritys, joka rakentaa vuosittain noin 200 kotia ympäri Suomen. Itäsuomalaisen rakennuttajan asunnot ovat mukavia ja viihtyisiä, tätä päivää ja tulevaisuutta varten suunniteltuja – kokemuksella ja suurella sydämellä rakennettuja. 

Vaikka Masterkodit on keskittynyt erityisesti kotien rakentamiseen, löytyy firmasta osaamista myös toimitilarakentamisen puolelta. 

Aluemallinnuskuvat pikaisella aikataululla

Kahta Helsinkiin ja Pirkkalaan rakennettavaa toimitilaa varten projekti-insinööri Eerik Hemmo tilasi Visu24:ltä pikaisella aikataululla 3D-ulkomarkkinointikuvat. 

”Tarvistimme aluemallinnuksia”, Hemmo täsmentää. ”Meillä oli kehitteillä nämä kaksi hanketta ja pyysimme Visulta aluemallinnuskuvia.”

Laadukkaat kuvat ja hyvä palvelu

Visu24:llä tartuttiin ilomielin tiukan aikataulun haasteeseen ja pistettiin hihat heilumaan. 

Muutaman mallikuvan pohjalta tehtiin Masterkodeille arkkitehtisuunnittelu ja 3D-kuvat Toiviontien ja Muonamiehenkadun toimitilarakennuksista. Oltiinko Masterkodeilla tyytyväisiä työn jälkeen?

”Kyllä olimme, tuotteet tulivat nopeasti ja olimme erityisen tyytyväisiä niiden laatuun. Palvelukin oli hyvää”, summaa Hemmo.

Olisiko tuotteissa tai palveluissa jotain, minkä Visu24 voisi tehdä vielä paremmin?

”Ei mitään parannettavaa! Lisääkin on jo Visulta tilattu.”

Räätälöitävää halli- ja toimistotilaa Kehä I:n ja Vihdintien kainalossa

Visu24:n toteuttamien 3D-kuvien avulla Masterkodit markkinoi nyt kahta uutta toimitilarakennusta esimerkiksi teollisuus- ja kuljetusyrityksille.  

Helsingin Muonamiehentiellä, Kehä I:n ja Vihdintien kainalossa rakennusoikeutta Masterkodeilla on 2 000 neliömetrin verran. Tontit ja kiinteistöt on mahdollista joko ostaa tai vuokrata. Kuten 3D-kuvista näkyy, tilasta on tulossa modernin tyylikäs, eikä sijaintikaan juuri parempi voisi olla!

Pyydä tarjous!

Visu24:lla tarjoamme sinulle monia huipputehokkaita työvälineitä uudiskohteiden markkinointiin